Ολεσ οι γυναίκες σκασανε στα γέλια μασ κοροϊδεύουν σταματηστε
Printable View
Ολεσ οι γυναίκες σκασανε στα γέλια μασ κοροϊδεύουν σταματηστε
Για να καταλάβετε το πρόβλημα δεν είναι να μην καπνίσεις το πρόβλημα είναι πως θα καπνιζεισ μέχρι τα 120
ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙς ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΕΡΑς ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕς ΚΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕς ΣΤΟ ΠΥΓΑΔΙ ΤΗς ΖΩΗς ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΧΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΡΟ ?? ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΛΘΕ ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ :eek:
Ζεις κανονικά εσύ κι οι άλλοι κανονικά κ να πάει να γαμηθει όλο το θεατράκι
δε εχεις αδικο φιλαρακι κι εσυ εχεις τον πονο σου κι το παραπονο απ την ριμαδοζωη .
Εγώ μια χαρά είμαι εσεισ έχετε πρόβλημα κ με στεναχωρειτε
Ξαναλέω είμαι ουκασ δεν υπάρχει κάτι από δουλειά που δεν κάνω παίρνω ειδικά χάπια για να κυκλοφορώ ανάμεσα σε πολίτες ξεκοληστε από μένα ήσυχα ήσυχα κι όλα καλά αυτοί που παίρνουν τη δύναμη μου σε σιρόπι πρέπει να σκάβουν 10 στρέμματα με την τσαπα αν είναι όλο με κάναν ουκα γτ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν κι έχω τρομακτικά φυσικά προσόντα 50 Έλληνας 25 Αφρικανός κι 25 Αμερικανός ξαναλέω παίρνω ειδικά χάπια κάτι αναβολικά για άλογα που πήρα στον πόλεμο ίσα που με πιάσανε κι έχω πάρει κ φάρμακα για κότες ως εκ τούτου δεν κάνω για γυναίκες δεν με πειράζει αυτό αλλά μην προκαλείτε γτ εγώ δεν ενοχλώ προσέχω
Άμα σας πω τις θεραπείες θα πεθάνετε όλοι άμα βγάλω λεφτά πεθενετε μήπως είστε λίγο μαλακές είστε έχω 3 κόρες κ μια γυναίκα άμα ΤΙΣ πειράξετε θα σασ πω ΤΙΣ θεραπείες και να πάτε να γαμηθειτε δεν αξίζετε φράγκο πάντως γτ τα λέω όλα αυτά γτ όταν πας για ουκασ σου κόβουν τα χέρια τα πόδια κ σε σουβλιζουν όπερ σημαίνει ότι τα παιρνασ όλα θα ξεχάσετε τα πάντα ότι σασ λέει το κράτος θα λέτε ναι κι οποιοσ δε γουστάρει εμπορασ κ τα ξεχνάμε όλα κι εσεισ κι εγώ κ ζούμε αρμονικά
Λύσαμε όλα τα προβλήματα της χώρας και ασχολούμαστε με την ροζ σημαία...Το επίπεδο του κοινωνικού διαλόγου εκφυλίζεται.
οταν αυτοι που κυβερνανε επιτρέπουν το σύμβολο της ελλαδας να το κανουν ετσι θα φτιάξουν ολα τα αλλα ?? μπαχαλεξ εγινε η πατρίδα παιδια.
Αστα ασπεργκερ γεμισαμε απλυτους και λαθρο που μας κλεβουν,μας βιαζουν και μας σκοτωνουν.Λες και μεις δε ξερουμε απο μονοι μας.Εμεις τα διδαξαμε και θα τα κανουμε καλυτερα απο ολους.
Αντε γιατι..Λιγα για την Ελλαδαρα μας τουρκοσποροι..
Μαλακισμενησ μαλακιασ το ανάγνωσμα ο Μητσοτάκης θα πεθάνει κ δε θα φταίω είστε όλοι αδερφές μαλακισμενεσ λουγκρεσ
Προσπαθείτε να με σκοτώσετε από το 1996 αν τα καταφέρετε θα πεθάνουν όλοι σε 3 χρόνια να ξέρετε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ
Από το 12 μέχρι το 15 πέθαιναν γτ η Ελλάδα δεν αξίζει όσο συνεχίζετε τόσο πεθαίνουν να ξέρετε η μόνη λύση είναι να τα βρούμε είμαι το μισό αεπ της χώρας αν πεθάνω θα πέσει πείνα