Ε όχι και μίσος....μπορεί να είναι ψωνάρες......
Printable View
Ρε φίλε μπορεί ο τρόπος που τις κοιτάς να είναι κάπως έντονος και διαρκής που να τις κάνει να φοβούνται. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται καν για το καμάκι που θα τους κάνεις. Μπορεί να είναι λεσβίες, μπορεί χίλια δύο... δεν φταίνει οι κοπέλες...
ποσες γυναικες εχεις προσεγγισει και σε εχουν απορριψει? 5- 10 -15??
η καλύτερη γυμναστική είναι το βόλεϋ δωματίου..... είσαι για 5 σετ....
https://www.youtube.com/watch?v=GHvSlS0JQmA
Γιατί ρε π#$%^η μου,αυτή η εξωτερική εμφάνιση να μετρά τόσο πολύ?
Πρακτικά, πολλές παραπάνω. Αυτές που αν κοιτάξω στον δρόμο, είναι παραπάνω απ'όσες έχω μιλήσει/βγει, και τα ρέστα. Να σου πω κι ένα παράδειγμα, ήμουν στη στάση λεωφορείου με μια κοπέλα, την κοίταξα λίγο, έ λίγο ακόμα και μετά απομακρύνθηκε καμιά σχεδόν 100σταριά μέτρα μακριά και περίμενε και κοιτώντας αλλού φυσικά, χωρίς να κάνει τίποτα άλλο, και μόλις ήρθε το λεωφορείο, τότε μόνο πλησίασε για να επιβιβαστεί.
Από άγνωστες κοπέλες, είτε online και είτε σε μαγαζί; Αν ναι, από online, πάνω από καμιά 80ριά (δηλαδή, τις μιλάω και δε μου απαντούν), ενώ σε μαγαζί σαφώς πολύ πιο λίγες, ΑΛΛΑ, ο λόγος είναι ότι δεν μπορώ να της πλησιάσω γιατί δεν έχω ιδέα τι να πω, και κυρίως, να μη φανώ σαν λιγούρης.
rolen,τι είδους εμφάνιση πιστεύεις πως ζητάνε οι ωραίες από έναν άντρα?
Δε θα μπορούσα να πω ότι οι ωραίες θέλουν κάτι παραπάνω από μη ωραίες όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση πάντα. Το λέω αυτό γιατί καταρχάς (χωρίς να το παινευτώ), είμαι αρκετά εμφανίσιμος και έχω φάει απόρριψη πολλές φορές και από πιο λιγότερο εμφανίσιμες απο'μένα κοπέλες. Βάλε και ότι έχω δει άπειρες μα άπειρες φορές πολύ όμορφες γυναίκες να είναι με μέτριους άντρες. Εγώ το παραδέχομαι, η επικοινωνία μου με τις γυναίκες είναι ότι πιο άχρηστο δημιούργησε η φύση.
Συμφορουμήτες, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, αυτή η συζήτηση δε θα συνεχιστεί εδώ, άλλα σε θέμα που θα δημιουργήσω εντός λίγης ώρας για να μη spamάρουμε. ;)