Χαχαχα, ναι γράψε μου τα γιατρέ! :P
Printable View
περνα απ το γραφειο μ αυριο παιδι μ να κλεισεις ραντεβου . θα σε κανω εγω περδικι....δεν θα ξερεις που παν τα 4 μετα
Ανέκδοτο. Εγώ τουλάχιστον γέλασα πολύ:
Είναι ο Bill Gates και συζητάει με την κόρη του και το γιό του. Σε μια
φάση πετάγεται ο γιος και λέει: Ρε πατέρα, είναι μια γκόμενα στο
σχολείο, μου έχει πάρει ...
...τα μυαλά, τη θέλω οπωσδήποτε. Τι να κάνω;
Απαντάει ο πατέρας Βill: Θα σου δώσω τη 10θυρη λιμουζίνα της
εταιρείας, θα πας να την πάρεις από το σπίτι, και θα πάτε στο πιο λουξ
εστιατόριο όπου θα έχεις κάνει κράτηση. Εκεί θα της ανοίξεις τα πιο
ακριβά κρασιά, προκειμένου να την εντυπωσιάσεις. Μετά το γεύμα, θα
πάτε στο πιο Hot Club της πόλης όπου θα μπείτε και ως VIP για να τα
χάσει τελείως η γκόμενα. Εκεί 8α παραγγείλεις και θα της ανόιξεις
τουλάχιστον 100 σαμπάνιες για να καταλάβει πόσο την εκτιμάς. Και
τέλος, αφού περάσετε καλά, θα την βάλεις και πάλι μέσα στην 10θυρη
λιμουζίνα, και θα την πας σε ένα ξενοδοχείο 6 αστέρων,όπου εκεί θα
κάνεις... ξέρεις... τα δικά σου, και όλα καλά.
Πετάγεται η κόρη λοιπόν που τόση ώρα απλά άκουγε, και ρωτάει όλο
απορία: Μα καλά βρε μπαμπά, τι απέγινε ο ρομαντισμός, οι βόλτες στην
παραλία, οι νύχτες με φωτιά στην αμμουδιά, το ηλιοβασίλεμα;
Και απαντάει ο BILL: Αυτά είναι μαλακίες των Linuxάδων για να γαμανε τσάμπα..
θεοφανια καλοοοοο!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!~!!!!!!
σκεφτομαι πως κανει κρυο εδω στην κολαση.............
άσχετο με τα πιο πανω....
.........η φοβία με παγώνει ακόμα, όσο κι αν το παλεύω, με μπλοκάρει και χάνω απ αυτα που για τους υπόλοιπους θεωρούνται απλά και αυτονόητα. κι αμα με μπλοκαρει γινομαι σαν ηλήθιος κι αδύναμος κατωτερος του εαυτού μου. γίνεται σαν θηρίο μερικες φορες.
σημερα κατι ετυχε δλδ τετοιο........
σκεφτομαι πως εκλεισα εναν ολοκληρο χρονο στο φορουμ, και συνηδητοποιω πως αλλο τοσο εχω να κανω σχεση! κι ενω προσπαθω να ειμαι φιλικος με ολους και κοινωνικος οσο γινεται, δινωντας ευκαιριες μεχρι και σε μεγαλυτερες μου, η τελευταια μου γνωριμια δεν εξελιχθηκε καν σε γνωριμια αφου η κοπελα... εξαφανιστηκε και μου αφησε ενα τεραστιο ερωτηματικο. θα πρεπε να ανοιξω καινουργιο θεμα να το συζητησω, γιατι μαλλον ειμαι προβληματικος και δε μπορω να προχωρησω/τρομαζω τους ανθρωπους/τους κανω να βαριουνται/με σιχαινονται/με λυπουνται/ή οτι αλλο, αλλα ειπαμε σ'αυτο το φορουμ δε ξανανοιγω ποτε κανενα, οποτε καληνυχτα!
σκέφτομαι οτι είναι 4 και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πως θα ξυπνήσω για να κάνω τις δουλειές μου? Την τρέλα μου, μια πάνω μια κάτω αυτό το θέμα με τον υπνο. Δεν μπορώ να το διορθώσω οριστικά?
ελπίζω η σημερινή μέρα να ναι καλύτερη από την χθεσινή στη διάθεση αλλά και στο να πω το βραδυ, σημερα κατι έγινε σε σχεση με χθες........ γιατι δεν ειμαι και στην καλύτερη μου διαθεση τον τελευταιο καιρό
Θέλω επιτέλους σε κάποιες εκλογές, σε κάποια κοροιδία, σε ένα τσίρκο, να μπορέσουμε οι ελληνίδες κι έλληνες να πούμε HIT THE ROAD JACK στους πολιτικούς μας.
Και αυτό θα γίνει καλύτερα αν δεν πατήσει πόδι ανθρώπου ποτέ ξανά στα εκλογικά τμήματα. Να μπει στο κλούβιο τους κεφάλι επιτέλους ότι είναι διαχειριστές μιας πολυκατοικίας απλά, και όταν δεν διαχειρίζονται δεν χρειάζονται. Σε δοκίμασα, απέτυχες, το μπαούλο στεγνά. Δηλαδή αυτό το ωραιότατο από τους στίχους του κομματιού που απαντάει η γυναίκα όταν ο Ray Charles τη ρωτάει "what ya say?"
Πολιτικός:
-Well baby, listen' baby, don't ya treat me this way
'Cause I'll be back on my feet some day
Oι διαμένοντες εις την πολυκατοικίαν:
-Don't care if you do 'cause it's understood
YOU AIN'T GOT NO MONEY YOU JUST AIN'T NO GOOD!
Πολιτικός:
-Well I guess if you say so, I'd have to pack my things and go
-That's right!
Όχι, ακούστε δηλαδή το κομμάτι ρε και πέστε μου αν δεν είναι το ίδιο κι όμοιο με ό,τι παίζεται σε τούτο το παιχνίδι με τις μάσκες.
Οι μάσκες τους έχουν πέσει και μας παρακαλάνε να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ πως είδαμε τι ήταν πραγματικά από κάτω.
Όχι ρε ηλίθιοι, δεν ξεχνάω, μαζέφτε τα πράματά σας και δρόμο. HIT THE ROAD λέμε!
Ρε θα συνεχίσω γιατί είμαι πραγματικά πολύ θυμωμένη. Το σκέφτομαι, το ξανασκέφτομαι. Την αλαζονεία τους, τη βλακεία τους, τη διπροτριπλοσωπία τους και μεις εκεί, να πιστεύουμε ακόμη στις ανεγκέφαλες. Το ακατοίκητο που έλεγε κι η μακαρίτισσα.
Λέω να φύγει ο λαός, να κυβερνάνε μόνοι τους. Έτσι κι αλλιώς είδες να σε χρειάζονται πουθενά ή να σε ρωτάνε για τις αποφάσεις τους? Ανεβάζουν κατεβάζουν πρωθυπουργούς σαν τις σημαίες στις εθνικές επετείους τους. Μόνοι τους τα αποφασίζουνε, μόνοι τους τα πραγματοποιούν, εσύ τα χαράτσια πάντως- εκείνοι τη δόξα, την τιμή, και την "σωτηρία του έθνους"
Εχμ, συγγνώμη που σας ενοχλώ, υπάρχουν κάτι ανθρωπάκια, να μωρέ, κάτι μυρμηγκάκια που μένουν σε κάτι φωλίτσες στην πατρίδα. Θα σώσετε την πατρίδα, αλλά αυτά θα έχουνε ψοφήσει. Σας βολεύει, δε λέω...
Ξέσπασα. Άι σιχτίρ ρε!
..οτι πηγαινουμε απ το κακο στο χειροτερο
ελλας το μεγαλειο σου
Καλή σου μέρα!
Μ αρέσει ο δυναμισμός σου. Όλοι τους οι πολιτικοί, τι γεροι τι νέοι και υποτίθεται με νέες ιδέες και ανανέωση, όλοι ένα απ τα ίδια, να ανακυκλώνουν το ίδιο κατεστημένο πουλώντας ελπίδες με ωραιο επικοινωνικαό τρόπο. Μακάρι να γινότανε πράξη το μνμ σου, δυστυχώς πολλοί ακόμα βολεύονται σαν παράσιτα στη σαπίλα.
Γιάννη, δεν ξέρω ρε συ αν είμαι δυναμική. Νομίζω πως έχω μόνο σιχαθεί. Βαρέθηκα πια. Και η απελπισία είναι νομίζω που θα οπλίσει το χέρι των απλών ανθρώπων, όχι η δύναμη. Τη δύναμη την έχουν εκείνοι. Εμάς μας έμεινε η απελπισία και θα γίνει φίδι που αν το τσιτώσεις θα σου τη φορέσει τη δαγκασιά δίχως οίκτο, δίχως να γυρίσει καν μετά να δει τι απέγινε ο εισβολέας. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άνθρωπος που να μη βλέπει τη σαπίλα. Η χώρα είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΡΕ. Στη δική μας χώρα είναι που τα αγαθά ένα ένα μας τα χρεώνουνε και μας ζητάνε εισιτήρια! Ιδιωτικές παραλίες, διόδια, απαγορευτικά εδώ και κει, κάμερες παρακολούθησης παντού, ανεργία, φτώχεια, συρρικνώνουν σχολεία, κάνουν εκπτώσεις σε απαραίτητες για ομάδες ευαίσθητες παροχές, που ΗΔΗ ήταν ελλιπείς, λες να φύγεις επαρχία, οκ, δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο στα χωριά, κάτι γέροι και γριές ξεχασμένοι, η ΕΕ φρόντισε γι αυτό! Είμαι οργισμένη με το πολιτικό σύστημα! Είναι εισβολείς στο σώμα αυτό, στην Ελλάδα, οι πολιτικοί της ελλάδας είναι εισβολείς. DESTROY!
μπα δε μ'αφηνει η Θεοφανία και το υπολοιπο κυρατσομαντειο των Δελφων. ασε που εχω και τον χρηστη που προσπαθησε να με αντιγραψει και πολυ θα θελε να ειναι εγω, και νιωθω οτι με παρακολουθει ακομα. δε μπορω να εκφραστω ελευθερα εδω μεσα, αστα τι να λεμε.
Είναι πολύ ανακουφιστικό που, όπως ήρθε στην επιφάνεια τώρα, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι το άτομο που με απέρριψε ερωτικά διακατέχεται από λεσβιακές τάσεις.
ηαηαηαηαηα η θεοφανια θα σχολιασει κ θα δωσει και συμβουλη κιολας να δεις δν κραταει κανεις μανιατικα, αυτα ειναι για οσους εχουν να χωρισουνε χωραφια! ξερεις με ποσους εχω τσακωθει εδω κ μιλαω μια χαρα μετα απο 2 μερες?! τα τρολ παει πεθανανε!
μα δε τη θελω τη συμβουλη της Θεοφανίας! στο παρελθον μου εχει καταστρεψει τουλαχιστον δυο θεματα, συν τους τσακωμους και τους ασχημους τροπους της απ'τη πρωτη μερα που γραφτηκα εδω. αυτη ειναι κι ο λογος που δε προκειται να πατησω σε καμια συναντηση ποτε! οποτε καλυτερα απο μακρια κι αγαπημενοι!
ελα μωρε δεν θα σου πουμε ποια ειναι αν ερ8εις! ;p
τα εχω δει τα μουτρα της και στο φεησμπουκ οταν ειχα, δε μου χρειαζεται να τη δω κι απο κοντα να μου καλεσει την αστυνομια να με μπαγλαρωσουν. εχω αρκετα μπλεξιματα κι απο μονος μου, δεν χρειαζομαι περισσοτερα, στο εχω ξαναπει. εξαλλου ποτε δεν ημουν της μεγαλης παρεας, ειμαι επιλεκτικος κι αρκουμαι στους λιγους και καλους που εγω επελεξα να ειναι διπλα μου (κι αυτο οταν συμβαινει κι αμα θελουν).
ελατε να αγκαλιαστουμε ολοι μαζι!!!
Παει το εκαψα το μοσχαρακι!! Αποροφηθηκα απο κατι που διαβαζα και... μπουρλοτο!! Παλι καλα που δεν εγινα ολοκαυτωμα!!
Αντε να δω τωρα τι στο διαολο θα φαω!! @!$%&^#@
σκέφτομαι οτι ο ονειρόκοσμος θα είναι ωραίος αλλά δεν βιάζομαι να παω.
τι να σ πω εγω συνιθως εβλεπα ονειρα με καταστροφη τ κοσμου απο αλιεν η δεινοσαυρους η ζομπι.....οποτε τι εξηγηση να δωσω δν θα ναι και ορθη! :p κατσε να το ψαξω λιγο
και εγω πιο παλια ειχα δει απιστευτα πραγματα δεινοσαυρους οπως κι εσυ αληθεια πως γινεται αυτο ακομα και σε μικρη ηλικια που δεν ειναι ανεπτυγμενος ο εγκεφαλλος! τοσες δυνατοτητες πια!!; μηπως οντως μας κυβερνουν αλιεν η σαυρες; τη σειρα v την εχεις δει;
ΠΟΛΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε πόλη ξένη κι άγνωστη, σημαίνει πως θα ξεσηκωθείτε και θα πάτε να μείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον τόπο που ζείτε τώρα. Αν είστε υπάλληλοι, σημαίνει πως θα πάρετε μετάθεση ή απόσπαση. Αν είστε εμπορευόμενοι, θα πάτε κάπου μακριά και θα πάνε οι δουλειές σας καλά. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε στην ίδια πόλη που κατοικείτε τώρα και σας κάνουν εντύπωση τα μεγάλα της κτίρια, υπάρχουν δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια περίοδο ευημερίας και οικονομικής ανόδου. Αν δείτε πως η πόλη αυτή είναι ασήμαντη και μικρή, ή βλέπετε πως βρίσκεστε σε μια τέτοια πόλη, σημαίνει πως σας περιμένει η φτώχεια και η ανέχεια. Αν δείτε την ίδια πόλη που ζείτε και σας κάνει εντύπωση αυτό χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, σημαίνει πως θα πάνε όλες σας οι δουλειές καλά και τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε ότι βρίσκεστε μέσα σε μια πόλη που την έχουν τυλίξει οι φλόγες, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ζημιές οικονομικές. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε μια πόλη κατεστραμμένη, έρημη, ερειπωμένη και γκρεμισμένη, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη στενοχώρια γιατί όλες σας οι προβλέψεις και τα σχέδιά σας θα ναυαγήσουν. Αντίθετα αν δείτε πως βρίσκεστε σε μια πόλη με πολύ κόσμο και μεγάλη κίνηση, αυτό σημαίνει να περιμένετε μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας και οικονομική άνοδο.
έκανα σεξ σε εκείνη τη πόλη; τι μπορεί να σημαίνει αυτο; δεν έχω πάει ποτέ εκεί αλλα το σεξ ήταν με γνωστές! αλήθεια!. ίσως να μου έχει λείψει μια σχέση είμαι χρόνια χωρίς σχέση απεγνωσμένος αλλά με ενδιαφει να βρω δουλειά πλέον όχι να κάνω παιδιά και να ήθελα δηλαδή δεν γίνεται λόγω λεφτών κε κατάστασης γενικής.
... σωστά!... οι Γερμανοί ξανάρχονται!... ανάφτε μαγκάλια, πάρτε γκαζόλαμπες, τυλιχτείτε σφιχτά με φλις κουβερτούλες, ντους μια φορά το μήνα, ρεβυθοκαφές - τρελλαίνομαι για ρεβυθάδα, λολ! -, μπομπότα - ωραιότατο το καλαμποκίσιο -, τέρμα τα φαγιά στα σκουπίδια - επιτέλους, ταϊστε τα έρμα τα αδέσποτα που μάθαμε να μαγειρεύουμε κάθε μέρα κάτι άλλο -, όσοι σας περισσεύουν ακόμη, φτιάχτε και κανά ταψί να το πηγαίνουμε στα συσσίτια, ανταλλαγή πραγμάτων που ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΓΑΜΕ στη σκουπιδιάρα ή να τα χαρίζουμε σε όσους δεν έχουν, κόψιμο δεύτερου κινητού - εγώ λέω να κόψω και το ένα που έχω -, πράσινο σαπούνι για το πλύσιμο - αβλαβές σε σχέση με τις μαλακίες που χρυσοπληρώνουμε -, πασατέμπος στην παραλία για να λέμε και καμιά καλημέρα στον διπλανό μας περιπατητή, κι όσοι έχετε κανά χωραφάκι στη ζούλα... άντε κανά ζαρζαβατικό, γιατί σε λίγο ούτε κρεμμύδια Κίνας θα αγοράζουμε, ούτε ντομάτες Γροιλανδίας!... ελαττώστε και κανά κοψίδι, να γλυτώσει κανά ζωντανό... ευκαιρίες για αγκαλιά θα έχουμε. Στα λεωφορεία, στην ουρά στον ΟΑΕΔ, στην ουρά στην Πρόνοια και στα συσσίτια...
πέρα απ' την πλάκα, ευκαιρία να χαμηλώσουν πολλές μύτες, να σφιχτούμε και να... αγαπηθούμε...:)...
Ρέϊν;... το "Χιτ δε ρόουντ Τζακ" ονειρεύεσαι έ;... άμα γίνουν εκλογές το Φλεβάρη, σφύρα μου κλέφτικααααααααα!!!... με το κολλητάρι του Σημίτη θα γίνει αυτό;... που ΔΕ θα δεχτεί να υπογράψει νέα μέτρα;... τον χρηματιστή που με ψευδή στοιχεία μας έχωσε στο γιούρο;... τον γερμανόφιλο εξπεροοικονομίδη;... κυκλοφορεί νέο ανέκδοτο... με τις υγείες μας!...
"Τραπεζίτης πρωθυπουργός σε χρεοκοπημένη χώρα, είναι σαν έμπορος ναρκωτικών – διευθυντής σε κέντρο απεξάρτησης… "... λολλλλλλλ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=it_6X...eature=related
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά.
Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά,
μπόρεσα να καταλάβω ότι ο συναισθηματικός πόνος και η θλίψη
απλώς με προειδοποιούσαν να μη ζω κόντρα στην αλήθεια μου.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ.
κατάλαβα σε πόσο δύσκολη θέση ερχόταν κάποιος
με το να του επιβάλλω τις επιθυμίες μου, παρότι ήξερα ότι
ούτε ήταν κατάλληλη η στιγμή ούτε ο άνθρωπος ήταν έτοιμος,
ακόμα κι αν αυτός ο άνθρωπος ήμουν εγώ.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.
έπαψα να λαχταρώ μια άλλη ζωή και μπόρεσα να δω
ότι τα πάντα γύρω μου με προκαλούσαν να μεγαλώσω.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.
κατάλαβα ότι βρίσκομαι πάντα και σε όλες τις περιστάσεις
την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό μέρος και ότι όλα όσα γίνονται
είναι σωστά. Από τότε κατάφερα να γαληνέψω.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΠΟΔΟΧΗ.
έπαψα να στερούμαι τον ελεύθερο χρόνο μου
και σταμάτησα να κάνω μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον.
Σήμερα κάνω μόνο ό,τι με ευχαριστεί και με γεμίζει χαρά,
ό,τι αγαπώ και κάνει την καρδιά μου να γελά,
με τον δικό μου τρόπο και στους δικούς μου ρυθμούς.
Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
απελευθερώθηκα από ό,τι δεν ήταν υγιές για μένα.
Από φαγητά, άτομα, πράγματα, καταστάσεις και από ό,τι
με τραβούσε συνεχώς μακριά από τον ίδιο μου τον εαυτό.
Στην αρχή το ονόμαζα “υγιή εγωισμό”.
Αλλά σήμερα ξέρω ότι είναι ΑΥΤΑΓΑΠΗ.
έπαψα να θέλω να έχω πάντα δίκιο. Έτσι έσφαλλα πολύ λιγότερο.
Σήμερα κατάλαβα ότι αυτό το λέμε ΑΠΛΟΤΗΤΑ.
αρνήθηκα να συνεχίσω να ζώ στο παρελθόν και να ανησηχώ για το μέλλον μου.
Τώρα ζω περισσότερο τη στιγμή όπου ΟΛΑ συμβαίνουν.
Έτσι σήμερα ζω την κάθε μέρα και αυτό το λέω ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.
συνειδητοποίησα ότι η σκέψη μου μπορεί να με κάνει μίζερο και άρρωστο.
Όταν όμως επικαλέστηκα τις δυνάμεις της καρδιάς μου
η λογική απέκτησε έναν πολύτιμο σύντροφο.
Αυτή τη σχέση την ονομάζω σήμερα ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.
Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τις αντιπαραθέσεις, τις συγκρούσεις
και τα προβλήματα με τον εαυτό μας και τους άλλους γιατί, καμιά φορά,
ακόμα και τα άστρα εκρήγνυνται και δημιουργούνται νέοι Γαλαξίες.
Σήμερα ξέρω ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!
Τσάρλι Τσάπλιν
Από το λόγο που εκφώνησε στα 70α του γενέθλια.
σωστα αλλα πολυ δυσκολα
Ότι μπορεί να γκρινιάζω που είμαι μόνος μου και να ψάχνω παρέα, αλλά καταλήγω να ζητάω πάλι τη μοναξιά μου. Την έχω συνηθίσει τόσο που δεν μπορώ να ζήσω διαφορετικά. Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.
Ρε συ Ροκ, πέθανα στο γέλιο πρωί πρωί. Νά'σαι καλά! Άπαιχτη.
προσπαθω να σκεφτω κατι να με ηρεμήσει, από σκέψεις που μου έρχονται μετα τη συμπεριφορα καποιων απέναντι μου, δεν θέλω να ανεχομαι πλεον ουτε το παραμικρο και, σκεφτομαι να αντιδρασω με τον χειροτερο τροπο που φανταζεστε αμα συμβει κατι πιο σοβαρο.
σκεφτομαι οτι παρατηρω συχνα ανθρωπους να πασχουν απο δικαστικη μανια. ψυχωση με το να το παιζουν δικηγοροι και να στελνουν στο κατηγορητηριο τους αλλους. δεν ειναι μονο εισαγγελεις, μπατσοι, τσατσοι. ειναι και λοιποι τατιαυτοι που το παιζουν Judge Dredd και Phoenix Wright μαζι! κρινεσαι ενοχος για οπλοκατοχη κι οπλοχρησια, ναρκομανια, μπυροποσια! τα χυσια μου τα θελετε που τα κουβαλαω απο γεννησιμιου μου και μπορει να βλαψουν καμια αθωα κορασιδα ?
δικαστες προνοητικοτητας εννοεις? καπως ετσι λειτουργησε ο νορβηγος κανοντας βελγικο τυρι τα 15χρονα...νομιζε πως θα σκοτωνε τον μελλοντικο πρωθυπουργο που θα αφηνε την ευρωπαρα στο ισλαμ! :p