Δύσκολο να βρεις παπαράδες να κάνουν επανάσταση να αλλάξουν τη ζωή τους και την ζωή όλων και να σταματήσουν να μασάνε κουτόχορτο......εστιάζω την προσοχή μου στα ''πουτανάκια'' κι ας σχολιάζουν ότι θέλουν...:)
Printable View
Μην τα γειωνετε ολα, αν και συμφωνω για μια μεριδα του κοσμου. Εσυ νομιζεις οτι ο κοσμος δεν ειναι υποψιασμενος με ολα αυτα που εχει περασει?. Δηλαδη εγω δεν βλεπω αλλη λυση αν το παμε καθαρα αντικειμενικα, η μονη λυση ειναι στα οπλα.
Υπηρξε ενα κινημα, πριν χρονια που θα μπορουσε να γινει κατι με τους αγανακτισμενους αλλα το κατεπνιξαν με διαφορες δολιοφθορες εκ των εσω.
Να το παμε πολιτικα μεσω εκλογων?... ποιος?.. ποιος μπορει να κανει αμεσες αλλαγες?.. ολοι αναμασαν την ιδια καραμελα.
Οπως καταλαβες ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα, πραγματικα δεν ξερω μεχρι που μπορει να φτασει αυτο το χαλι, ισως αν και μεχρι ο τελευταιος ελληνας δεν εχει ψωμι να φαει, ισως τοτε αρχισουν να παιρνουν την κατασταση στα χερια τους, αλλα μεχρι τοτε μπορει να ειναι πολυ αργα.
3εκ δεν εχουν υποβαλλει φοφρολογικη δηλωση και τους παρακαλαει το κρατος να τις κανουν μαλλον αυτο ειναι το οπλο μας!!! ψηφος και μαλακιες!!!
Χάλια...μόνο στον ύπνο βρίσκω ησυχία κι όταν ξυπνάω νιώθω πάλι άσχημα...δεν μπορώ...
ΚΕΝΑ, ΒΑΡΕΤΑ, ΜΟΝΑΧΙΚΑ...
Παρείσφρησε και η χρυσή αυγή, καθόλου τυχαία νομίζω...
Τότε που φωνάζανε "να καεί να καεί το μπ... η Βουλή". Πολλοί από αυτούς ηταν χρυσαυγίτες. Έτσι έχω ακούσει δηλαδή, δεν παίρνω κι όρκο...
ΚΕΝΟ, ακριβώς τα ίδια... Πολλή ζήλια και εγώ του τύπου "Έτσι είστε; Τώρα θα δείτε, θα σας καταστρέψω τους ευτυχισμένους!"... Και φυσικά πολλή αυτοκαταστροφή. Όταν λες πως όλα είναι στημένα... μήπως εννοείς αποπραγματοποίηση? Κάπως έτσι λέγεται αυτό το σύμπτωμα... Μπορείς να το περιγράψεις καλύτερα?
Στην αθηνα ηταν πολλες ομαδες αλλοι αναρχικοι αλλοι χρυσαυγιτες αλλοι ανταρσυα ειχαν στησει και σκηνες στο συνταγμα τωρα καποιοι που ειστε απο αθηνα θα ξερετε καλυτερα εγω που εκεινη την εποχη που ημουν πατρα πηγαιναμε πλατεια γεωργιου οι περισσοτεροι ηταν αναρχικοι κι αριστεροι και συριζαιοι.
ειναι η αισθηση του ψευτικου, του πλαστικου στο κοσμο. καλη εχουνε υπνωση. αυτο που ανεφερε και η ΓΑΤΑ στη προηγουμενη σελιδα. και ισως απ'αυτο νιωθω πως τα παντα ειναι εναντιον μου. δε βρισκεις να ταιριαξεις, δε σε εκφραζει τιποτα. ενω οι αλλοι περνανε μια χαρα. και ετσι σκεφτεσαι να καταστρεψεις ή να καταστραφεις.
Τα 'χω παίξει...πρέπει ν' αρχίσω να κοιμάμαι φυσιολογικά, δεν αντέχω άλλο! Νιώθω εξαντλημένη και το κεφάλι μου πάει να σπάσει...
εγω.. δε κοιμομουν καλα.. κοιμομουν μετα 5 6 το πρωι και ξυπναγα στισ 7 το πρωι..και ημουν κομματια ολη μερα.. πολυ αστατοσ υπνος... αλλεσ φορεσ ξυπνουσα ενδιαμεσα.. εβλεπα εφιαλτεσ.. κ ολα αυτα για 5 6 μηνεσ.. μετα σιγα σιγα ηρεμησα.. εμενα ομωσ αυτο ειχε αιτια..εχεισ εχει καποιο θεμα? π.χ.καταθλιψη η αγχωδησ διαταραχη η κατι τετοιο?
Και τα δύο που είπες, λες και δεν είναι αρκετό ένα πρόβλημα...
Το δικό σου θέμα ποιό ήταν αν επιτρέπεται;
Κι εγώ κομμάτια νιώθω όλη τη μέρα αλλά τις φορές που δοκίμασα να κοιμηθώ για λίγες ώρες το μεσημέρι όταν ξυπνούσα ένιωθα σαν άρρωστη, οπότε ούτε αυτό είναι λύση...
εγω εχω κρισεισ πανικου με αγοραφοβια.... ευτυχωσ οχι καταθλιψη.. το παλευω ομωσ... διαννυω μια περιοδο ασχημη..αλλα που θα παει θα περασει...
κ εγω το μεσημερι με τιποτα δε κοιμαμαι γιατι νιωθω αρρωστη..κανεισ κατι γι αυτο? πασ σε ειδικο? εμενα με βοηθαει πολυ....
εγω ειανι περιπλοκο..ειχα κρισεισ πανικου στα 19 πρωτη φορα λογω αλλαγησ περιβαλλοντοσ και γενικα αλλαγων.. τισ ξεπερασα ομωσ μεσα σε 2 μηνεσ..
κ τωρα εδω και ενα χρονο εξαιτιασ αλλων καταστασεων τσουυυυυυυυπ να τεσ παλι... και η αγοραφοβια βεβαια..γιατι αυτη μ τροφοδοτει τισ κολοκρισεισ.. και ενω τα πηγαινα καλα μεχρι το δεκεμβρη ημουν στο τσακ να τισ ξεπερασω αντε παλι τρικλοποδιεσ και να μαι κατω με σπασμενα μουτρα.. (μεταφορικα το λεω...υποτροπιασα)..
Όχι αλλά φοβάμαι ότι θα μου συμβεί κάτι κακό ενώ κοιμάμαι...παλιότερα προσπαθούσα να μην κοιμάμαι τα βράδια λόγω αυτής της φοβίας, πάλι καλά που δεν την έχω και τώρα σε τόσο μεγάλο βαθμό...ελπίζω ποτέ να μην μεγαλώσει ξανά τόσο γιατί αν τώρα δεν παλεύεται μία, τότε δεν παλευόταν δέκα...
πωπω σε καταλαβαινω.. κ να ξερεισ οτι η αγοραφοβια ειναι οτι χειροτερο... φανταζομαι ξερεισ τι ειναι.. ευτυχωσ τουλαχιστον δε εχω καταθλιψη.. την εχω γλυτωσει..αλλα προσπαθω να μην θλιβομαι..ισωσ γι αυτο τη γλυτωσα...
Τώρα αισθάνομαι καλά, μέτρια καλά! Κάτι είναι κι αυτό... :)