Αναμεσα στη μαγειριτσα στο τζιγιερι κ ολα τα αλλα που μαγειρευω κανω μικρη διακοπη για να σας ευχηθω Καλη Ανασταση κ Καλο Πασχα!Ανασταση οικονομικη,πολιτιστικη,ηθι κη κ σε ολες τις αξιες μας.
Printable View
Αναμεσα στη μαγειριτσα στο τζιγιερι κ ολα τα αλλα που μαγειρευω κανω μικρη διακοπη για να σας ευχηθω Καλη Ανασταση κ Καλο Πασχα!Ανασταση οικονομικη,πολιτιστικη,ηθι κη κ σε ολες τις αξιες μας.
Ναταλιτσα μου για σενα ιδιαιτερα μια μεγαλη μεγαλη αγκαλιτσα κ ευχες μεσα απο την καρδια μου για να απαλυνουν οσα σε πονουν κ ευρεση αυτων που αναζητας.Εισαι στη σκεψη μου κ στενοχωριεμαι για την επιλογη του να εισαι μονη εφετος.Μακαρι να ειμαστε πιο κοντα,Σε φιλω.....
Ευχαριστώ,Φτουτάτη!Όπως έχω πολλάκις σήμερα πει,για μένα είναι δυό μέρες μοναξιάς σαν όλες τις άλλες...Μην το κάνουμε θέμα...Καλά να περάσετε όλοι!Χριστός Ανέστη!
Χρόνια πολλά αγαπημένες μου!!!!!Ευχομαι να είστε όλες καλά και να περνάτε όμορφα κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα!!!!!
Ναταλίτσα μου όμορφη αληθώς Ανέστη !!!!! Μη τη φοβάσαι τη μοναξιά,όλοι μας έχουμε περάσει αυτή τη φάση,δες το σαν μια ευκαιρία εσωτερικής αναζήτησης και συζήτησης με τον εαυτό σου!!!!
Χριστός Ανέστη,μεγαλοβδομαδοπαθού� �ες!
Ελπίζω να σας κάνει καλό καιρό όπου κι αν είστε,ώστε ν'απολαύσετε στο έπακρο την ημέρα αυτή!
Γιωτουλίνι μου,ανέκδοτο στ'αφτιά μου αυτό που μου είπες...Δεκαπέντε χρόνια μόνη μου ζω,τη μοναξιά θα φοβηθώ;Quote:
Originally posted by giotaki
Ναταλίτσα μου όμορφη αληθώς Ανέστη !!!!! Μη τη φοβάσαι τη μοναξιά,όλοι μας έχουμε περάσει αυτή τη φάση,δες το σαν μια ευκαιρία εσωτερικής αναζήτησης και συζήτησης με τον εαυτό σου!!!!
Όσο για την ενδοσκόπηση,μόνιμη κι αυτόματη διαδικασία από παιδί!Όλα τα παρατηρώ και τ'αναλύω,τα πώς,τα γιατί,όλα!
Αυτό ακριβώς εννοούσα παραπάνω,πως συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια,μην κάνουμε θέμα δυό συγκεκριμένες μέρες χιονόνερου!
Πάω να καθαρίσω το σπίτι!Ο ανάποδος ο άνθρωπος που λέγαμε!Καλή σας χώνεψη(για όρεξη ούτε συσήτηση!)και τα λέμε αργότερα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! χρονια πολλα σε ολους μας να ειμαστε παντα καλα
με υγεια και χαρα και με προσωπα που αγαπαμε και μας αγαπανε!
Ναταλια μου δεν μπορεις να πιστεψεις ποσο σε καταλαβαινω αλωστε και εγω μεχριτωρα τη μιση μου ζωη μονη την περασα και οταν λεω μονη το εννοω μπορει να ειχα πατερα αλλα ηταν παντα απων! γιορτες γενικα εκανα με τουσ γειτονες γιατι δεν ηθελαν να μενω μονη τετειες μερες !
οποτε παλι καλα εισαι εσυ εισαι μονη αλλα εισαι σε μια ηλικια που μπορεις να το κουμανταρεις !
οπως και να εχει σου ευχομαι να βρεις εναν ανθρωπο οπως εγω και να τελειωσουν οι μερες μοναξιας σου!
να ειστε ολες καλα!
και καλη επανοδο σε οσες λειπουν !
φιλια!
Χρόνια πολλά,συνσιδερώτρια!Ευχαρι στω για την ευχή σου!Μακάρι κάποια στιγμή να το πιστέψω κι εγώ...ή ακόμα καλύτερα να βγει αληθινή...
Έπεσα πάνω σ'αυτήν τη φωτογραφία και τι σκέφτηκα άραγε;Το Γιωτουλίνι μας με το ζερζεβούλη της πώς τον αποκαλεί τέλος πάντων τον καλό της...
Χρόνια πολλά αγαπημένες μου! Χρήστος Ανέστη . Αύριο πίσω στην Αθήνα . Ήλπιζαν να πάρω και την κόρη μου μαζί μου αλλά δεν είμαι ακόμη σε κατάσταση να την φρόντισε. Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα χωρίς παυσίπονο που σημαίνει ότι είμαστε σε και δρόμο. Την Τρίτη βγάζω τα ράμματα και εύχομαι να απόκτησω μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων . Την Κυριακή θα μου την φέρουν οι γονείς μου στην Αθήνα . Από την άλλη α είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε πράγματα με τον άντρα μου, πχ να πάμε βγούμε για φαγητό, σινεμά κλπ μακάρι να μας βγούνε τα σχέδια. Την τετάρτη πάω πίσω δουλειά . ʼντε και από αύριο σιγά σιγά θα μαζευτουμε .σας φιλώ καληνυχτα
Χρόνια πολλά! Κάθε καλό να σας βρει!
Γύρισα πίσω από το εξοχικό, σουβλίσαμε ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε και τώρα στο σπιτάκι μου να βλέπω τις ωραίες φωτό αγκαλιά με τον οβελία!
Από το στηθομέτωπο, τα δυο μου νέα μεμέ είναι μελανιασμένα και χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα, αυριο θα μιλήσω με το γιατρό να δούμε τι θα πει..Το καλό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω πονέσει, πολλά αναλγητικά, καθόλου πόνος. Μόνο τραβήγματα και φαγουρίσματα.
Σας φιλώ , καληνυχτα!
Καλημέρα κούκλες μου(θαρρώ μετά τις δώδεκα λέμε καλημέρα )!!!!!!!!!!Χαίρομαι που όσες δώσατε το παρόν είστε καλά κ περασατε όμορφα,άντε γυρίστε πίσω γιατί πιάσαμε αράχνες!!!!!!!!!!Η Ναταλίτσα είναι λιγομίλητη τόσο που παίρνω απάντηση μετά από εννιά ώρες και η εβδομάδα συνεχίζει να είναι των παθών άσχετα αν σήμερα γιορτάζουμε την Ανάσταση !!!!!!!!!!
Ναταλίτσα τον Γιωτάκο μου τον λέω ζουρζουβίλι ,σε ευχαριστώ για την φωτογραφία και σου ευχομαι πολύ σύντομα να ζήσεις μια τόσο δυνατή και μεγάλη αγάπη σαν τη δική μας !!!!!!!!!!!!!!!
Μάκια πολλά κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερούδιααααααααααα!
Σήμερα μέρα χώνεψης και αραλικιού,φαντάζομαι,για όλους...Εγώ έχω κάποιες ώρες δουλίτσες ακόμα,αλλά επιλογή μου είναι...
Γιωτουλίνι μου,σίγουρα δεν τον αποκαλείς διαβολάκο τον καλό σου(άκουσ'εκεί Ζερζεβούλη)αλλά λείπει ο Τζινοδηγός
και βαριόμουν να ψάξω...Ευχαριστώ για την ευχούλα σου!Τόσες ζεστές ευχές που μου έχετε απλόχερα χαρίσει εδώ μέσα,
είναι απορίας άξιο πώς ακόμα μας αντιστέκεται ο άτιμος!Τέλος πάντων!Σήμερα ξύπνησα Σκάρλετ και μια Σκάρλετ δεν απελπίζεται ποτέ!
Εντωμεταξύ,έχεις δίκιο,ούτε που σκέφτηκα χθες βράδυ πως αλλάζει εβδομάδα...Λογικά από αύριο θα μου επιστρέψετε στις φωλίτσες σας
τα περισσότερα πουλάκια,αλλά νιώθω πως ακόμα τελούμε υπό αποδιοργάνωση...ʼσε που καμία δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον να έχει την εβδομάδα της!
Δεν ξέρω αν είμαι κι εγώ σε mood να πάρω τη δική μου...Θα το σκεφτώ λίγο...Και θα επανέλθω...Προς το παρόν αφήνω το πρωινό τραγούδι του Τηρακίου μου
να το ακούσουμε παρεούλα...Καλή σας μέρα όπου κι αν είστε!Για να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η εβδομάδα που μόλις γεννιέται...Σας φιλώ,αγαπημένες μου!
--->Nina Simone : Wild Is the Wind
καλημερα και καλη εβδομαδα και απο εμενα!
ευχομαι να πανε ολα καλυτερα για ολους μας!
καλησπέρα καλη εβδομάδα, χρόνια πολλά Χριστός ανέστη, όλα τα καλά του κόσμου σε όλες σας!!!
Ευχομαι να είσαστε καλά, οι εκδρομείς να περνάνε (ή να περάσανε) τελεια!!!
Ναταλάκι μου γλυκο σε είχα πολύ στο μυαλο μου... ευχομαι του χρόνου να περάσεις "αλλιως" (ξερεις φαντάζομαι τι σου λέω)
Η καλλιόπη έχει παρει τον ακτήφορο και δεν σταματαει!!! Μπραβο γλυκια μου!!!
Οι αφες ακόμα λείπουν!!
αντε να μαζευτούμε να γεμίζουν οι σελίδες!!!!
σας φιλώ πολύ!!!!
χρονια πολλα αγαπημενες μου Χριστος Ανεστη.
Γλαυκη σας κουνησε πολυ ο σεισμος?μεχρι εδω τον καταλαβαμε.
Τσα! Καλησπέρα κοριτσάρες μου. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και του χρόνου να είμαστε όλες καλά εδώ μαζί παρεούλα. Είμαι στο Δήλεσι ακόμα, θα μείνουμε όλη την εβδομάδα και θα επιστρέψουμε την προσεχή Δευτέρα. Έχω ίντερνετ όμως γιατί έκανα δώρο βραχιολάκια στην κόρη και τη γυναίκα του γείτονα κι αυτός υποχρεώθηκε και μου έδωσε τους κωδικούς του για να συνδεθώ στο ίντερνετ! Εχει πακέτο ίντερνετ για τις γιορτές και γι'αυτό δεν ξέρω για πόσες μέρες θα έχω ίντερνετ ακόμα. Πάντως έχω μεγάλη χαρά που δεν χρειάστηκε να περιμένω άλλη μία εβδομάδα για να σας χαιρετίσω και να διαβάσω τα νέα σας. Δόξα το Θεό περνάμε πολύ ωραία, δεν έχει βρέξει καθόλου, έχει συνέχεια ήλιο και βόσκουμε άνθρωποι και ζώα όλη μέρα στον κήπο! Τα κουλούρια και τα τσουρέκια έχουν την τιμητική τους αλλά ακόμα δεν ανησυχώ γιατί κάθε πρωί που ξυπνάω φοράω μία στενή φούστα που έχω για να δω αν τσίτωσε καθόλου! :lol: Ευτυχώς ακόμα μου κάνει κανονικά οπότε συνεχίζω το σλιβοφαγοπότι ακάθεκτη! Η μητέρα μου έφτιαξε κουλούρια και μόλις είδα τη ζύμη δεν κρατήθηκα και μαντέψτε τι έφτιαξα! Τώρα λαλάγγια και σε κουλούρι! :lol: Έχω φωτογραφίες από τα κουλουρολαλάγγια και από τη διαμονή μας εδώ και θα σας τις βάλω σε λίγο. Κρίμα που δεν έφτιαξε και τσουρέκι η μητέρα μου γιατί θα γινόταν ωραίο μεγάλο λαλάγγι και θα έβαζα και δύο κόκκινα αυγά στη βάση αντί για καλαμπαλίκια!:lol: