-
Τη Μ.Πέμπτη που φτιάξαμε τα κουλουράκια και τα λαλαγγοκουλουράκια η μητέρα μου τα έψηνε κι εγώ είχα κάτσει στο τραπέζι και έφτιαχνα βραχιολάκια (έχω πάρει χάντρες μαζί μου και φτιάχνω κάθε μέρα). Όπως ήμουνα αφοσιωμένη λοιπόν στα βραχιολάκια ακούω τη μητέρα μου κάποια στιγμή να μου λέει, Τζίνα οι π@@τσοι έχουν φουσκώσει πολύ!!:lol: Η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε λίγο απότομο αλλά κατάλαβα τι εννοούσε και της λέω ωραιότατα, δηλαδή είναι ντούροι που λένε! :lol: Χθες τους φωτογράφισα γιατί δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, ήθελα να τους φάω κιόλας! :lol:
-
τΖΙΝάκο μου, τρέλεια τα λαλαγγοκούλουρα και τι ντεκόρ!
Λοιπόν, κορίτσια μου, μου φέρανε ένα παλικάρι να γνωρίσω αυτό το Πάσχα, δήθεν για καφέ εκεί στην εξοχή, δεν μου άρεσε, δεν μου έβγαλε τίποτα ιδιαίτερο, και με ρωτάνε συνέχεια:"σου άρεσε?" και άντε να καταλάβουν ότι η εξωτερική εμφάνιση ποσώς με ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή, με κόφτει όμως ο άλλος να έχει γοητεία, να μιλάει και να θέλω να το ακούσω.. Και δεν ήθελα!
Τα μεμέ μας, της Κατερίνας και τα δικά μου, θα τα δει ο γιατρός μας αύριο να μας πει πως πάνε.. Τα λυπάμαι έτσι που τα βλέπω, κατσιασμένα απο το μπεταντίν και τις γαζες, πονεμένα, πότε θα έρθει η απελευθέρωση του ντεκολτέ, οέο? Πότε θα στενάξουν οι αγορές στηθόδεσμων? :lol::lol:
-
Ααααααααα η λαλλαΤζινα ξαναχτυπα.χρονια πολλα κουκλες.μου λειψατε πολυ.αντε να μαζευομαστε!!!!!
-
ΜακΓιωτούλα μου πολύ χαίρομαι που τα φορουμλέμε! Αφού δεν έχει γοητεία ο λεγάμενος αυτός έχασε! Όσο για τα μεμέ θέλουν τον χρόνο τους για να φτιάξουν. Το σημαντικό είναι ότι δεν πονάς και δεν ταλαιπωρείσαι. Μην επηρεάζεσαι από το πως δείχνουν τώρα γιατί σιγά σιγά αυτό θα αλλάξει και μόνο κατσιασμένα δεν θα είναι!!
-
Γιωτα στις φωτο στο fb που εβαλες εισαι μια κουκλα.
-
Λιλάκι κι εσείς μου λείψατε και δεν το πιστεύω που είμαι τώρα εδώ! Τι να σου πω, αυτά τα μαστιχωτά είναι όλα τα λεφτά! :lol: Να είσαι γερή και δυνατή και να ξαναφτιάξεις και του χρόνου. Χρυσοχέρααααα μου! :lol:
-
Lilako , μαζευόμαστε σε λέω! Επιστρέφουν και οι αφές, θα έρθει όλος ο κόσμος!
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια, έτσι αισθανόμουνα και εγώ εκείνη τη μέρα!
-
Εδω βρεχει απο την πεμπτη.σταματαει λιγες ωρες και μετα καταιγιδα.μας κουνησε και ο σεισμος που εκανε κοντα στην καλαματα το μεσημερι.
-
Ειχα τετοια βαρεμαρα τα βραδια οσες μερες λειπατε κακουργες.ευτυχως εκανα και τις γιορτινες επισκεψεις μου την ημερα και περναγε η ωρα.χτες ειδα το the vow μου αρεσε πολυ.
-
Γιώτα τις είδα κι εγώ τώρα τις φωτό στο fb, τα είδα τα είδα! Γιούπιιιιιιι! Είναι τέλεια, έχει αλλάξει όλη η όψη του σώματός σου προς το καλύτερο. Τα συγχαρητήριά μου στο μεμεδοteam! :lol:
-
Λίλα το έχω κατεβάσει αυτό το έργο μαζί με άλλα και περιμένω να μου φέρει dvd η αδερφή μου για να τους τα γράψω. Χαίρομαι που είναι καλό γιατί δε θέλω να τους δίνω έργα που δεν είναι καλά αλλά δεν μπορώ να τα βλέπω όλα πριν τους τα δώσω.
-
Έβαλα κι εγώ τώρα φωτό στο fb. Είναι η τζιναδερφή που έψηνε χθες τα παϊδάκια, εγώ με το τρελό μαλλί που μου το χτένισαν τα μποφόρ, ο γατούλης μου με το λουρί να κάνει βόλτες, το καλικαντζαράκι μου που το φωνάζω και λουλουδάκι μπροστά στα λουλουδάκια, η καρέκλα της μητέρας μου που γράφει το όνομά της γιατί σόι πάει το ψώνιο :lol: , η κουφή που βόσκει και ο κήπος που ακόμα δεν έχουν ανθίσει οι φυστικιές και όλα τα λουλούδια, το καλοκαίρι είναι πιο όμορφος. Η Τζιναδερφή κατάπιε πολύ καπνό όση ώρα έψηνε γιατί φυσούσε πάρα πολύ, εγώ ήμουνα σε απόσταση για να μην μυρίζω τσίκνα και όταν της είπα να με βγάλει φωτογραφία μου είπε θα πω σε όλους ότι είναι ψεύτικη η φωτογραφία γιατί κάθεσαι μακριά και δεν έρχεσαι να με βοηθήσεις! :lol: Αύριο θα βγάλω φωτό και τα γουνοζωάκια της αδερφής μου γιατί τα αδίκησα και δεν θα έχουν φωτό να δείχνουν στους φίλους τους. :lol:
-
Βρε,βρε...Καλώς το Λαλαγγιασμένο μας!Αυτά είναι!Ανταλλαγή υπηρεσιών και προϊόντων!
Καλώς και τη Μακόνες πίσω στην έδρα της!Αύριο πάλι με την κολλητή σου κλείσατε ραντεβού ε;
Μα τι συμπτώσεις άτιμες είναι αυτές!Εμένα δε μου είπες τίποτα για τον λεγάμενο,κοπελιά!
Θέλεις να μάθεις όμως για το Τηράκι!Καλάααα...Λιλάκο,τι έγινε;Είδε ο γύφτος τη γενιά του
κι αγαλίασε η καρδιά του;Εμείς που βαρούσαμε προσοχές στο τόπικ,στο πηγάδι κατουρήσαμε;
Είχες μοναξιές ε;Καλάαααα κι εσύ!Προς το παρόν δεν ξέρω με τι να σε εκβιάσω,αλλά όλο και κάτι θα βρω,
δεν αγχώνομαι!Για αρχή θα σ'αποκαλώ Ελένη και βλέπουμε τα περαιτέρω...Τελικά εβδομάδα θέλει καμία;
Θα τον συνεχίσουμε τον θεσμό;Υπάρχει ενδιαφέρον;Γιατί νομίζω πως ως οικοδέσποινα καλό είναι να πάρω
την τελευταία.Έτσι λέει το savoir vivre!Περιμένω u2u από όποια ενδιαφέρεται...Αυτά προς το παρόν!
-
Μα τι όμορφο μέρος είναι αυτό,Τζινάκι μου!Χαρά Θεού!Δεν ξέρω πώς ανθίζουν οι φυστικιές,αλλά οι μαργαρίτες σας είναι υπέροχες!
Εσύ φαίνεσαι πως ποζάρεις πάνω από τα παϊδάκια και χαριστικά σου έδωσαν να φας,η αδερφή σου ωστόσο είναι τόσο απορροφημένη
στο έργο της που φράντζα δε σήκωσε!Εντωμεταξύ ψήστη με τακούνια πρώτη φορά βλέπω!Ακόμα κι εκεί γυναίκα βρε παιδί μου!Εύγε!
Μια απορία μόνο:το καημένο το γατί γιατί το έχετε με λουρί;Ενδέχεται να την κάνει για τον γείτονα κι ακόμα παραπέρα;Πρώτη φορά
το βλέπω αυτό!Αλλά θα μου πεις αν είναι αλανιάρα,από το να την ψάχνετε καλά κάνετε!Ελπίζω να συνεχιστεί ο καλός καιρός,ώστε
ν'απολαύσετε στο έπακρο τις μέρες σας στην εξοχή!Ειδικά τώρα που έχουμε και το εορταστικό πακέτο και δε σε χάνουμε εντελώς!
Της Μακόνες τις φωτό δεν τις σχολιάζω.Όταν μου πει για τον λεγάμενο,θα της πω κι εγώ πόσο όμορφη είναι και πόσο αισθητή η διαφορά!
Τότε θα της πω και πως δεν ξερωχίζει για θεία στη φωτό με τ'ανηψούδια της και πως πλέον είναι η πιο αδύνατη στην οικογένεια της!
Πόσο της πάει το φωτεινό χαμόγελο,πόσα υποννούμενα πάθους αφήνει το φλερτ της με το κατακόκκινο της παπαρούνας,κλπ...Κουβέντα
δε θαμου βγάλετε προς το παρόν!ʼντε να επιστρέψουν κι οι αφές να δούμε και τις ομορφιές της Ναυπάκτου,που μόνο περνώντας για Πάτρα χαζεύω.
-
Ναταλία χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και εύχομαι να είσαι γερή και σύντομα να αναστηθεί και η ψυχολογία σου. Οι φυστικιές γεμίζουν πράσινα φύλλα και φυστίκια που τα μαζεύω όλη μέρα πάνω στη σκάλα βεβαίως βεβαίως και είναι ωραία γιατί χάνεται το βλέμμα μου στο πράσινο και έχει και όμορφη σκιά όλος ο κήπος. Όντως η αδερφή μου είναι εξελιγμένη έκδοση ψήστη και η πλάκα είναι που φορούσε τα γυαλιά της για να βλέπει καλά και να μην κάψει τα παϊδάκια! Ο γατούλης μου δεν νομίζω να φύγει αλλά δεν το διακινδυνεύω. Πριν 6 χρόνια άνοιξε το παράθυρο ο άτιμος και έφυγε, εδώ στο εξοχικό και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Ήταν βράδυ και περίμενα να ξημερώσει για να τον ψάξω. Η κουφή σκυλίτσα μου, που τότε άκουγε, μου έδειξε το δρόμο προς τα που πήγε. Την πήρα μαζί και με οδηγούσε αυτή, ώσπου τον βρήκα τον γάτο δύο οικόπεδα πιο κάτω να τα λέει με μία άλλη γάτα (γιατί είναι στειρωμένος, οπότε μόνο κουβέντα μπορεί να πιάσει). Μόλις μας είδε η άλλη γάτα εξαφανίστηκε αλλά ο δικός μου έμεινε ακίνητος κι έτσι τον πήρα αγκαλιά και γυρίσαμε σπίτι. Αν ήθελε όλο το βράδυ θα μπορούσε να έχει απομακρυνθεί πολύ αλλά προφανώς που θα βρει καλύτερα; Για σίγουρα όμως τον έχω κλεισμένο στο υπνοδωμάτιό μου και τον βγάζω βόλτα πρωί και απόγευμα.
Η φωτογραφία μου είναι όντως στημένη αλλά που να της πω να μου τραβήξει και δεύτερη!!