Λες να γραψω ποιηματα? καθε στιχος και μηνυμα! Κι αν δεις τι θελω να σε ρωτησω θα γελας!!!!!!! :)
Printable View
Λες να γραψω ποιηματα? καθε στιχος και μηνυμα! Κι αν δεις τι θελω να σε ρωτησω θα γελας!!!!!!! :)
εγω τι να σου πω δε ξερω... οτι νομιζεις
..................
axivada οχι δεν φαινεται καπου το email σου .. Μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και αλλα μελη αν αυτο ειναι κατι που σε αγχωνει.
.................................
..........
Αν θες να σβησεις τα μηνυματα σου πηγαινε οπου εγραψες και πατα επεξεργασια..Βαλε τελιτσες ξερω'γω.
Νομιζω τα καταφερα αυτη τη φορα!
Με λενε Μελινα λοιπον, ειμαι 35 και ολα αρχισαν μετα την εγγυμοσυνη, μετα ειχα πενθος, αγχος πολυ, αγχος χωρισμου και δουλειας. Και χαιρομαι πολυ που σας βρηκα!
γεια σου και χαρα σου μελινα.
αυτο εδω ειναι ενα πολυ γενικο θρεντ (το "τι σκεφτεστε"), οπου ο καθενας γραφει ο,τι ασχετη σκεψη θελησει.
αν θελεις να μιλησεις για σενα, καλυτερα να το κανεις σε καινουριο θρεντ, γιατι σε αυτο, θα θαφτει μολις αλλαξει η σελιδα..
ναι καλε εγω ειμαι, τι θα πει μαλακιο? δεν κρυβω κατι, να απενεργοποιησω τον πρωτο λογαριασμο θελω! Αλλα δεν ξερω πως. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Με δυσκολευει πολυ ο πρωτος γιατι εχει περιεργο πασγουορντ και πρεπει καθε φορα να κανω ολοκληρη διαδικασια...
Συνεννοηση κλαρινετο...