OOOOOOOOOOOXI OOOOOOOOOXI τετοια τιμωρια σε ικετευω οχι Ελενη.καλυτερα βαλε μου βραστα αυγα κατω απο τις μασχαλες.παραπονιαρα Ναταλια στις ξενιτεμενες ειπα οτι μου ελειψαν εσενα τι να σου πω κυρα μου αφου ησουν εδω????εεεεεεε????
Printable View
OOOOOOOOOOOXI OOOOOOOOOXI τετοια τιμωρια σε ικετευω οχι Ελενη.καλυτερα βαλε μου βραστα αυγα κατω απο τις μασχαλες.παραπονιαρα Ναταλια στις ξενιτεμενες ειπα οτι μου ελειψαν εσενα τι να σου πω κυρα μου αφου ησουν εδω????εεεεεεε????
Ζουζουνες !!! Επιστροφη στη βαση και τα κεφαλια μεσα!!
Ηταν πολυ ομορφα στην Ναυπακτο για ακομη μια φορα. Τελικα Αγγελουδακι δεν ειδαμε, δεν τεριαξε τελικα αλλα δωσαμε υποσχεσεις για το καλοκαιρακι που ερχετε και ολο πανω κατω θα ειμαστε, καπου θα συναντηθουμε.
Να σας πω οτι ειναι καλα και ο λογος που δεν μπαινει ειναι διοτι κατι εχει παθει η σελιδα του φορουμ και δεν φορτωνει ,εχει στειλει μαιλ στο Νικο αλλα ακομη δεν εχει λυθει το θεμα. Εχετε ολες πολλα χαιρετισματα και Χρονια Πολλα!!
Δυστηχως εμας ο καιρος μας την εκανε γυριστη και ειχαμε πολλες βροχες και κρυο. Ωστοσο και τους καφεδες μας ηπιαμε,και τα ουζακια μας και τις μασες μας. Το κοριτσακι μου μεσα στην τρελή χαρα διοτι βρηκε τις καλοκαιρινες του φιλεναδες και τωρα που μπορει και μιλαει ξεσαλωσανε! χαρηκανε και αυτες που επιτελους τα ειπανε και με κανονικα λογια περαν της νοηματικης. Εμεινε εκει τωρα με τους παπουδες για ακομη μια εβδομαδα μεχρι να γιανω εγω και να μπορεσω να αναλαβω τα μαμαδοκαθηκοντα. Ζορίστηκα αρκετα το πρωι που τύλιξε σφιχτα τα χερακια της στο λαιμο μου και μου ειπε "Καλο Τατσιδι μανουλα" . Ειναι δυσκολο μακρια της....
Χρόνια πολλά Κατερινάκι, καλώς όρισες στο σπιτάκι σου. Αύριο έχετε πάλι συνάντηση κορυφής απ'ότι μαθαίνω, με το καλό κι εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα για να μπορείς να χαρείς την κορούλα σου.
Ευχαριστω Τζινα μου! Και εσυ να εχεις υγεια και να χαιρεσαι τους δικους σου και αυτοι εσενα.
Λιλάκι τι κακό σε βρήκε και σένα χρονιάρα μέρα! :lol: ʼκου Ελένη! Φοβού τη Ναταλία και δώρα φέροντας! :lol:
Ναταλακι μου ωραιο το τραγουδακι του Τηρη με ταξιδεψε! αχ και παλι αχχχ ρημαδιασμενη αποσταση !
Τις τελειωσες τις δουλιτσες σου ή ακομη ?
Μανάρι,μιλώ στο σταθερό.Θα σε πάρω μόλις κλείσω.Φιλιά!
αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγα!!!! καλώς τες όλες!!!
Γιωτάκι οι φωτο είναι ΑΠΙΘΑΝΕΣ!!!!!
Κατερινάκι και Μακ αυριο ραντεβου με τον γιατρο σας ε??? αντε΄με το καλό!!!
Τζινάκι να ναι καλά τα βραχιολακια σου και ο γειτωνας που σε έχουμε παλι στην παρεα... εσύ και τα λαλαγγοκουλουράκια σου!!
Λιλάκι είσαι καλα?
Ελλη που είσαι????
Χρόνια πολλά Αγγελική, να χαίρεσαι το παιδάκι σου και τον αντρούλη σου και όποιος σε στενοχωρεί και σε κάνει να μην είσαι καλά να του καεί το dvd και να του πέσει το πουλί! :lol:
Xρονια πολλα!Χριστος Ανεστη!Κοριτσακια μου μου λειψατε!Εχει χαλασει το καλωδιο στο λαπτοπ κ στον υπολογιστη δεν ειχα συνδεθει κ ετσι δεν ,μπορουσα να μπω!Λιλα τον σεισμο εμειςδεν τον καταλαβαμε γιατι ειμαστε Μανη στο αντροχωρι που εκει παλιοτερα εκαναν Πασχα τη δευτερα κ εβαζαν ψητα κ κατι περιεργες τυροπιττες με μαραθο κ γαλοπιττες.Φυσικα τωρα κανουμε κ δευτερο φαγοποτι μετα το λουκουλειο γευμα της κυριακης που περιελαμβαμε 1 αρνι στη σουβλα,1 κοκορετσι 2 μετρα 10 κιλα παιδακια πιττες κλπ!
δυστυχως θα τα πουμε μετα παλι γιατι ο νικος θελει τον υπολογιστη κ μα βγαζει εξω απο το δωματιο του!Σας φιλω....
γεια σου Αγγελική! Ποιος το στεναχώρησε το κορίτσι να κάνουμε ντου η ομάδα κρούσης? :bouncy:
Μέχρι πριν λίγο δεν ήμουν καλά, θες που κουράστηκα σήμερα, θες που μείωσα τα αναλγητικά, τα μεμέ μου με σουβλίζανε φοβερά! Πήρα τρία παυσίπονα και τώρα στάνιαρα!
Να σας πω και ένα παρελειπόμενο από τη μέρα του χειρουργείου, όταν τελείωσε και ήμουν στην ανάνηψη, είχα το βλέμμα του τρελού! Βομβάρδιζα με ερωτήσεις τις αναισθησιολόγους που γελαγαν με την καρδιά τους, μετά που με ανεβάσανε στο δωμάτιο, μοίραζα φιλιά και χαιρετούρες στον κόσμο γύρω μου, συγγενείς και προσωπικό! Η ανιψιά μου μου είπε ότι κάποια στιγμή φοβήθηκε ότι λόγω παρθένου οργανισμού σε καταχρήσεις, η μαστούρα με είχε πιάσει καλά καλά και την είχα ακούσει πέρα ως πέρα!
Τζίνακο, πολύ μου άρεσες με τις πηρούνες και τα άλλα αξεσουάρ του μπάρμπεκιου, θα σε εντάξω στο team της οικογένειας μου που έχει αναγάγει την ψησταριά σε οικογενειακό μας σπορ! Η οικογένεια μου ψήνει, εγώ τρώω! Το΄χεις το στυλ!
Καλώς τη Γλαύκη μας!
θελω και εγω να δω φωτος!!!!!
Χρόνια πολλά Γλαύκη και καλό υπόλοιπο φαγοπότι. Επειδή είναι γιορτινές οι μέρες δε σου λέω με φειδώ και σύνεση αλλά με κοκορέτσι και παϊδάκι! :lol:
Γιώτα κρίμα που δεν σε τράβηξε η ανηψιά σου βίντεο ντοκουμέντο! Αυτά δεν τα αφήνουν να πάνε χαμένα, που να σε πετύχουμε τώρα πάλι μαστουρωμένη! :lol: Μ'αρέσει που είμαστε στο ίδιο team, κι εγώ απολαμβάνω να τρέχουν οι άλλοι γύρω μου και να ετοιμάζουν τα διάφορα κι εγώ να δοκιμάζω και να λέω μπράβο και του χρόνου! :lol:
Αγγελική, σε έστειλα u2u μπρε!
Γλυκά καλησπερούδια στις ομορφιές μου!
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!
Γυρίσαμε και εμείς στην φωλίτσα μας και έχουμε κουλουριαστεί στον αγαπημένο μας καναπέ και δεν το κουνάμε ρούπι! Αχ σπίτι μου σπιτάκι μου και σπιτοκαλιβάκι μου! Πόσο μου έλειψε!
Περάσαμε όμορφα στας εξοχάς και γυρίσαμε λίγο κουρασμένοι μεν, ανανεωμένοι δε! Χαρήκαμε την οικογένεια μας, αγκαλιαστήκαμε, μοιράσαμε φιλιά κάναμε όμορφα φαγοπότια, ήπιαμε και γελάσαμε με την ψυχή μας και γυρίσαμε με όμορφες εικόνες και χαμόγελα :D.
ʼντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!
Τζίνα τα λαλαγγοκούλουρα φαίνονται λαχταριστά και φουσκωτά :lol:. Ο κήπος σας είναι πανέμορφος και θα ήθελα πολύ να ήμασταν εκεί και να πίναμε έναν πρωινό καφέ παρέα. Χαίρομαι που έχετε ένα τόσο όμορφο μέρος να χαρείτε και εσείς και τα ζωάκια σας, είναι χαρά Θεού όπως και εσείς άλλωστε!
Μακ μου ότι και να πω λίγο θα είναι! Φαίνεσαι τόσο ανανεωμένη που έχω πάθει την πλάκα μου! Τι νάζι, τι μπρίο! Είσαι η άνοιξη από μόνη σου αγάπη μου και ανυπομονώ να σε δω από κοντά και να σε χαρώ :). Η διαφορά είναι εμφανέστατη και το αποτέλεσμα εξαιρετικό, γεια στα χεράκια του χειρούργου!
Ναταλία μου τελείωσες με τις δουλίτσες σου ή έπιασες πάλι τα τηλέφωνα; :lol:
Κορίτσια μου μου λείψατε!!!!!:kiss: