Σκέφτομαι ότι χτες είδα την φωτογραφία του πρώην μου τυχαία που με κακοποίησε κι επειδή τώρα ο γαμπρός μου μου φέρετε καλά και με αγκαλιάζει και με φιλάει είδα εφιάλτες πάλι χτες και σήμερα δεν ήμουν τόσο καλά
Printable View
Σκέφτομαι ότι χτες είδα την φωτογραφία του πρώην μου τυχαία που με κακοποίησε κι επειδή τώρα ο γαμπρός μου μου φέρετε καλά και με αγκαλιάζει και με φιλάει είδα εφιάλτες πάλι χτες και σήμερα δεν ήμουν τόσο καλά
φακ.. εννια ωρες..
Εχω φεϊσμπουκ αλλά τον είδα σε φωτογραφία επειδή είναι σε ποδοσφαιρική ομάδα
Σκέφτομαι ότι ούτε ο ύπνος δεν με βοηθάει να ηρεμήσω...μόλις ξυπνήσω, πάλι τα ίδια...
εχετε καμια σχεση? εαν ναι επηρεαζετε καθολου η σχεση σας με την ψυχικη σας παθηση?
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγορας
αλεξανδρος_77 ωραια......!!
Σκεφτομαι οτι καποιοι μεγαλωνουν με παραδειγματα προς μιμηση, και αλλοι με παραδειγματα προς αποφυγη. Το κακο ειναι ότι επειδη ο ανθρωπος είναι μιμητικο ον, μιμειται τα παραδειγματα προς αποφυγη.
Οτι για να δώσεις κάτι.....πρέπει πρωτα απ'όλα να το έχεις μέσα σου!
μέσα σου όμως πως βρίσκεται...?
πρέπει να στο έχει δώσει κάποιος άλλος?
ή υπάρχει ούτως ή αλλως και πρέπει να το ανακαλύψεις?
εγώ νομίζω πως όλοι τα έχουμε όλα μέσα μας...
αυτά που μας τα έχουν δείξει όμως είναι αυτά που βλέπουμε... για να βρούμε και τα άλλα πρέπει να πασχίσουμε...
καθευτης συμφωνω!!!
Σκεφτομαι οτι βαρυνα (με την εννοια οτι μεγαλωσα) δεν ξερω!. Αυτο το τριημερο τα ψιλοεσπασα πηγα σε κατι παρτι, ξεδωσα. Δεν ειχα ομως την φρεσκαδα οπως παλια. Με εχει γαμησει μαλλον η φαση της αρρωστειας, με το ζορι ευχαριστιεμαι φασεις και πραγματα να κανω.