-
Ναταλακι μου το ωραια που τα λες και πόσο μου θυμίζεις τον εαυτό μου σε κάποια σημεία!
και για να θυμάσαι να πηδας όποτε πρέπει, πριν "βρασεις" και σε αποτελειώσουν οι σκέψεις σου όταν δεν πρέπει:
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...cw6crmbsnt.gif
-
Γιωτάκο μου πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά από το στηθομέτωπο!!!!!!!!!!
Αβάκι καλώς μας ήρθες,μας έλειψες!!!!!!!!!!
Ναταλία δε θα σχολιάσω τίποτα χαίρομαι πολύ που κατέθεσες τις σκέψεις σου και τα συναίσθηματά σου και μάλιστα μετά από αρκετό καιρό!!!!!
-
Ναταλία χαίρομαι που το παλεύεις γιατί όπως λέει και το τραγούδι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν και το κλειδί για να έχουμε δύναμη και να προχωράμε μπροστά είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε ότι μας συμβαίνει.
Ξανθιά μου ΜακΓιώτ χαίρομαι που ο ένοχος ήταν το μπεταντίν γιατί αναρωτιόμουνα αφού η Κατερίνα δεν έχει μελανιάσει εσύ γιατί μελάνιασες; Ήθελα να ήμουνα από μια μεριά να δω το βλέμμα του γιατρού την ώρα που ξεδίπλωνε τις γάζες και περίμενε να δει το μελάνιασμα κι αντ'αυτού αντίκρυσε το μπεταντίν! :lol: Τι τραβάνε κι αυτοί οι πλαστικοί! :lol:
Αβουλίνι καλώς ήρθες πίσω στο σπιτάκι σου.
-
Μακγιοτ σ΄ευχαριστώ και σένα και χαίρομαι πραγματικά πολύ που το μελάνιασμα ήταν τελικά μόνο μπεταντιν .
Εγώ σας <<γνωρίζω>> όλες καθ΄ότι λαθραγνώστρια τόσο καιρό .
:bouncy::bouncy::bouncy:
-
Ναταλία μου για άλλη μια φορά με συγκίνησες . Για άλλη μια φορά αναγνωρίζω σ΄αυτά που γράφεις κομμάτια δικά μου που δεν θέλω και δεν μπορώ να πω με λόγια . Τα λόγια μου είναι τόσο δύσκολα ...... Σου εύχομαι ότι καλύτερο , αυτό που εγώ λέω Ιθάκη .
-
ʼβα καλώς ήρθες πίσω .
Χαίρομαι που εσύ με το σαχλαμάράκι σου τα πας καλά γιατί εγώ μάλλον το κοροϊδεύω :mad::mad:
Δεν το αφήνω όμως κιολας .
-
τσουπρες μου καλησπερα!!!!!!!τι μου κανετε???εχει χ@στει στη βροχη εδω.
-
Σας ευχαριστώ για τις θερμές σας ευχές!Ένας μόνιμος αγώνας είναι,με τις καλές και τις όχι και τόσο καλές στιγμές του.
Έγραψα ό,τι έγραψα-όπως άλλωστε κάθε φορά κάνω-για ν'ανακινήσω και τις δικές σας σκέψεις σε κομμάτια δικά μου,
που ενδεχομένως νιώθετε στοιχεία κοινά.Θα μου άρεσε να μοιραστούμε συζητήσεις και βιώματα,αλλά πάνω απ'όλα
σημασία έχει η ανάγκη του καθενός.Για μένα ήταν πάντα εύκολο να εκμυστηρεύομαι τα εσώψυχα μου.Σέβομαι ωστόσο
το ότι για τους περισσότερους δεν ισχύει αυτό.Πάντως έστω κι αν μία μόνη πρόταση ωθήσει κάποιον ένα κλικ μπροστά,
νιώσει λιγότερο μόνος,ελαφρύνει μιά ιδέα ο αναστεναγμός του,είμαι πραγματικά ικανοποιημένη εως και χαρούμενη!
Δε νιώθω πως ανακάλυψα κανέναν πλανήτη ούτε πως λέω κάτι φοβερό...Είναι που είμαστε τόσο ίδιοι μέσα στη μοναδικότητα μας!
-
Καλησπέρα Λιλάκι. Δε μας είπες, έκανε Πάσχα ο Παπαράκος; Φαντάζομαι ότι θα έφαγε ψητό που πήγε σύννεφο! :lol:
-
τζινα ο παπαρακος εσκασε.ξαπλωνει ανασκελα σαν την κατσαριδα και μετα δεν μπορει να σηκωθει.τα γουνοζωακια σου ειδα καλοπερνανε
-
Καλησπέρα αμαζόνες μου!
Είμαι αρκετά καλύτερα από το πρωί και τώρα περιμένω και τον Γιώργο να έρθει να μου πει τα καθέκαστα μιας και είναι στον δρόμο του γυρισμού από τη δουλειά. Τον άκουσα καλύτερα πριν από λίγο και ήδη η ψυχούλα μου έχει αρχίσει να ηρεμεί. Ευτυχώς οι δουλειές που είχα δεν με άφησαν να βαλτώσω μέσα στο σπίτι. Με αφορμή την πεθεροβόλτα στο κέντρο της Αθήνας πήγα να βρω τις μεμεδοφίλες που μόλις είχαν τελειώσει από τον γιατρό και κάναμε έναν όμορφο περίπατο γύρω από την Ακρόπολη και κάπως ηρέμησα. Καθίσαμε σε ένα συμπαθητικό μαγαζάκι στην Πλάκα και φάγαμε (Μακ ακόμη δεν πείνασα από το μεσημέρι! :lol:) και έτσι λίγο ξέφυγε το μυαλό μου. Μετά πήγα στην πεθερούλα μου που με περίμενε με ανοιχτές αγκάλες και ήπιαμε καφεδάκι και τα είπαμε και γύρισα σπίτι φορτωμένη με τσουρέκια και καλούδια. Μέχρι να κάνω ένα μπάνιο έπεσε και ένα γλυκό τηλεφωνάκι και με ηρέμησε ακόμη περισσότερο. Έκανα και ένα ζεστό ντουζάκι και σαν να ηρέμησα ακόμη περισσότερο.
Ευτυχώς Ναταλία μου σήμερα ήμουν καλό βατραχάκι και πήδηξα και εγώ!
Να καλωσορίσω την Ντόρα μας που την γνωρίζω και εγώ από τις βόλτες μας σε άλλα τόπικ και την Βασιλίκα! ʼντε να εμφανίζονται οι μπανιστιρτζίδες σιγά σιγά! Χίλιοι καλοί χωράνε σε αυτό το τόπικ ειδικά αν κουβαλάνε και κάμποση τρέλα!
Αβάκι μου καλωσόρισες και εσύ πίσω στο σπιτάκι σου! Πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά σιγά. Μακάρι και το Αγγελουδάκι μας να μπορέσει να μπει σύντομα ξανά στο φόρουμ να μας πει και αυτή τα δικά της.
Ναταλία μου από όσα έγραψες κρατάω αυτή τη φράση : "Να κοιτάζεις εκεί που θέλεις να πας,αλλιώς ποτέ δε θα καταφέρεις εκεί να φτάσεις"...
είναι λίγος ο καιρός που έχω συνειδητοποιήσει την σοφία που κουβαλάνε αυτά τα λόγια και προσπαθώ να το κάνω πράξη. Οραματίζομαι το μέλλον μου και τα θέλω μου και δημιουργώ με το μυαλό μου την πραγματικότητα που θέλω στο μέλλον να βιώσω... γι αυτό χρειάζεται να είμαστε αισιόδοξες και να χαμογελάμε πάντα στην ζωή γιατί μόνο έτσι θα μας χαμογελάσει και αυτή πίσω ;).
Σας φιλώ προς το παρόν πάω να κάνω μία σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια που οραματίζομαι από το απόγευμα :lol:
-
Ευχάριστα τα νέα ήδη Ελάκι μας και σε σκεφτόμουν τι να έγινε εντωμεταξύ!
Βέβαια ήμουν σίγουρη πως μας το έριξες κι εσύ το κερατωματάκι μας καθώς...
λείπει ο Μάρτης απ'΄τη Σαρακοστή;Δε λείπει!Καλή σου ξεκούραση και όρεξη
και τα λέμε,φαντάζομαι,στη χώνεψη...Να επιστρέψει κι η κερατοπαρέα σου...
-
Ναταλία ακριβώς επειδή είμαστε ίδιοι μέσα στη μοναδικότητά μας τα περισσότερα από αυτά που έγραψες, εκτός από το χαμό της μανούλας σου φυσικά, τα βίωσα ή τα βιώνω τώρα κι εγώ. Δε θα μπορούσα όμως να αναλύσω ή να προσθέσω κάτι σε ότι αφορά εμένα γιατί έχω ένα δικό μου τρόπο, περίεργο ίσως, που σκέφτομαι τα πράγματα. Έχω δύο όπλα απέναντι στον πόλεμο της ζωής, το ένα είναι να μην σκέφτομαι για πολύ ώρα άσχημα πράγματα γιατί δεν θέλω να τους δίνω αξία και το δεύτερο είναι να γελάω όσο πιο πολύ μπορώ γιατί έτσι δεν αφήνω την πίκρα να φτάσει μέχρι την ψυχή μου, δηλαδή μπαίνει από τη μία μεριά η στενοχώρια μέσα μου και το γέλιο ανοίγει μία πόρτα από την άλλη μεριά και την διώχνει. Συνήθως τα άσχημα τα αναφέρω εν συντομία και μετά έξω από την πόρτα που λένε.
-
Λίλα το περίεργο θα ήταν να μην έσκαγε ο παπαράκος από το φαί! Και τα δικά μου γουνοζωάκια είπαν πολλές φορές Χριστός Ανέστη! :lol: ʼσχετο αλλά η μάνα μου κότσαρε χθες στον κήπο μία ελληνική σημαία η οποία ανεμίζει και ωραία αφού φυσάει αυτές τις μέρες. Εδώ γύρω ζούνε πολλοί Ινδοί και Πακιστανοκάτι και της είπα της μητέρας μου τι την ήθελε την ελληνική σημαία; Δεν καταλαβαίνει ότι δίνουμε στόχο ως μειονότητα; :lol:
-
χαχαχαχ!Μα όπου κι αν πας,μειονότητα είσαι πια Τζινάκι μου;