Originally Posted by
Gypsy Cello
Mην νομίζεις φίλε μου πως εγώ είμαι καλύτερα. Και γω κάτι ανάλογο βίωσα στο παρελθόν και το βιώνω ακόμα. Όχι από άποψης ερωτικού-σεξουαλικού προσανατολισμου αλλά και αυτό με το σεξ έχει να κάνει. Επειδή είμαι παρθένα δέχομαι επικριτικά σχόλια (τι λέω τώρα) μάλλον βρισίδια ακόμα και εδώ μέσα που υποτιθεται πως είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Και το κωμικοτραγικό ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν είναι μόνο τώρα το θέμα αλλά από τα 17 ηλικία κατά την οποία είναι φυσιολογικό να είναι μια κοπέλα παρθένα. Κάθε είδους διαφορετικότητα στοχοποιείται και πολεμάται από την κοινωνία, και συ ο ίδιος που παραπονιέσαι μπορεί να κατακρίνεις άλλους άνθρωπους για τις δικές τους ιδιαιτερότητες, υποθέτω έτσι; δεν σε γνωρίζω από κοντα για να ξέρω τι άνθρωπος είσαι. Δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να επιβιώνουμε μέσα στον βούρκο που λέγεται κοινωνία και όχι απλά να επιβιώνουμε αλλά να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, την ευτυχία και την ολοκλήρωση μας σαν άνθρωποι. Αυτό είναι επίπονο το ξέρω αλλά πιστεύω πως αξίζει να το παλέψουμε γιατί τ' αποτελέσματα θα μας ανταμείψουν. Τώρα που ανέφερες αυτό το παιδί, πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλό να τον πλησιάσεις σαν φίλο και να δεις και την δική του άποψη για τα πράγματα. Είναι εφικτό αυτό; Πάλεψε το φίλε μου, αξίζει τον κόπο, μια φορά ζούμε έτσι κι αλλιώς, όσο άσχημη κι αν είναι αυτή η ζωή, κανείς δεν θέλει να πεθάνει πραγματικά.