γιατι βρε φιλε δε την αφηνεις τη βια σου να βγει ?
εκφρασου ελευθερα, γινε κι εσυ ενα κακο αγορακι. πιο συμπαθητικος θα δειχνεις μετα.
Printable View
Αγαπημένε μου Κενο, it's in the eye of the beholder, που λένε και οι φίλοι μας οι Σάξονες...
Αχ μακάρι να ζήσουμε την έκπληξη σ' αυτές τις εκλογές! Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια.. χονδροειδή και μη!
Μην μασάτε σ' έμμεσους εκβιασμούς!! Περισσότερο κακό απ' ότι μας έχει πάντως βρει, αποκλείεται να ζήσουμε!
Και να θυμάστε, ότι εδώ που μας φτάσανε, θα πρέπει να σκεφτόμαστε πως: «Μ' ένα βόλι μπορείς να σκοτώσεις
έναν εχθρό. Με μια ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το παιδί σου»!!! Δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν άλλο θάνατο!
Η ψήφος μας ας γίνει ο δικός τους πολιτικός αφανισμός! Έλεος!
Tι περιμένεις να βγει από τις εκλογές και ποια έκπληξη θα ζήσουμε
όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται
500 άτομα -πολλά απ' αυτά άθελά τους- εμπλέκονται σε οικονομικό
σκάνδαλο μαμούθ στο ΙΚΑ Καλλιθέας
κατατρώγοντας τα αποθεματικά του ταμείου;
Έχει αλλάξει κάτι;
Θα δικαστούν; Και μετά; Θα επιστρέψουν τα κλεμμένα και τις πολυεπίπεδες
βίλες που έχτισαν στο Λαγονήσι υποτίθεται με μισθό 1000 ευρώ το μήνα;
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63629133
Γιατί δεν πάει στην Κύπρο να δουλέψει?..
Αναφέρομαι στην Ολυμπίου την Δέσποινα, που της είχα μια συμπάθεια, ύστερα ειδικά κι απ' τον
χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη. Ας αφήσει την δουλειά της τραγουδίστριας, για καμιά ελληνίδα
συνάδελφό της που δεν δουλεύει, αυτή την στιγμή!
Επειδή, δηλ. ο ακατονόμαστος, όπως πολύ σωστά τον λέει ο Τζιμάκος ο Πανούσης στην
πρόσφατη συναυλία του έφαγε τα γιαούρτιά του πάλι, αυτή έπρεπε να στείλει "χαιρετίσματα" στην
μάνα του αγανακτισμένου ακροατή, για να κάνει την καλή στον αοιδό "της εργατιάς του κάθε
καταπιεσμένου έλληνα"?
Ναι ο "ακατονόμαστος" συνάδελφός της, δόξα ήθελε πάλι, αλλά τον προδώσανε και.. τ' ακίνητα(επαύλεις..) ανά
την Ελλάδα που έφτιαξε υπηρετώντας και τις αριστερές ιδέες.
Καλά της τ' ανταπέδωσε τα "χαιρετίσματα"... στην μαμά της κι ο αγανακτισμένος θεατής!
Ας πάει στην Κύπρο στην τελική για κάνα μεροκάματο! Έλεος!!!!!!!!!!!
Εγώ σαν θέμα ημέρας έχω ότι πήγα να πληρωθώ στο ταμείο ανεργείας μου κόψανε 120ευρώ κ τα χρήματα θα τα βάλουνε την Παρασκεύη κ είχε κ άνεργους απέξω να μοιράζουν χαρτιά για ειρηνική πορεία, τι ειρηνική πορεία στην Ελλάδα τα πρόβλήματα λύνονται ιστορικώς με επαναστάσεις όσο για τις εκλογές ότι κ να ψηφίσημε νομίζω ότι έχουμε περάσει στην κυβέρνηση της Γερμανίας άρα...βλέπετε καμμιά δημοκρατία πουθενά-πληρώσαμε ρεύμα κ ο χοντρόπετσος το πήρε για το χαράτσι, τι είναι αυτά κ πόσα άλλα κ για το ΙΚΑ δε ξέρανε; τώρα μάθανε, άπιστος Θωμάς είμαι
Κανείς δε θα πάει φυλακή κ τίποτα δε θα επιστρέψουν Joann διότι δεν υπάρχει νομοθεσία στην Ελλάδα ,ότι υπάρχει δεν εφαρμόζεται, το λάδωμα τρέχει κ πάντα όποιος έχει νυχάρες ξύνεται
ναι έμυ μου τίποτα δεν θ' αλλάξει απ' την στιγμή που εξακολουθούμε να ψηφίζουμε με την νοοτροπία, του "δώσε την ψήφο για να δεις.."
Η νοοτροπία αυτή είναι δύσκολο να ξεπεραστεί! Ακόμα και τώρα με τα χάλια, που έχουμε, πολλοί ψηφίζουν για να δούν π.χ. το παιδί τους
βολεμένο στο δημόσιο, παρά την άρση της μονιμότητας ή για ν' απολαύσουν κάποιο προνόμιο σε βάρος των υπόλοιπων ταλαίπωρων.
Αυτή η νοοτροπία δυστυχώς έχει γίνει ένα με τον DNA μας!
Τζοάννα την έκπληξη θα πρέπει να την προκαλέσουμε με τας ψήφους μας προς ψόφον,
αλλά και προς ψόγον τους. Άντε πιά, που λέει κι ο Γκούφυ! Ανυπόφοροι κατάντησαν οι γραφικοί!
Αμ εδώ που φτάσαμε! Μήπως δεν τους αντιμετωπίζουμε και σαν εχθρούς? Καρέκλες εκτοξεύονται,
γιαούρτια, αβγά, νερατζοπορτόκαλα, ντοματοειδή κ.λπ., γιατί ακόμα διατηρούμε μιαν ευγένεια.
Αύριο δεν ξέρουμε τι ξημερώνει. Ο παππούς με την μαγκούρα στο κεφάλι του βουλευτή, μας έδειξε
ποιόν δρόμο πρέπει να πάρουμε, αλλά είπαμε λάου-λάου..
Φίλτατη μαρκέλα, μήπως εννοείς την Goofy και ουχί τον Γκούφυ στο σκιτσάκι;
http://2.bp.blogspot.com/-pGFGWCqgLb...omaktiko11.jpg;
http://www.wpclipart.com/smiley/cool...th_glasses.jpg
Προς μαρκέλα:
Γιατί αν δεν ανέβαλλε τις συναυλίες,
θα πήγαινα; λολ
Joann, αν βρε παιδί μου ωστόσο αλλάξεις γνώμη, δεν είναι ντροπή, διασκέδαση είν' αυτή, πες ότι θες να πας,
ειλικρινά, σου έχω "πολεμοφόδια" για να το διασκεδάσετε. Ρίξε μνμ και σούρχομαι και μ' ενισχύσεις.
http://smileys.smilchat.net/emoticon...guitariste.gif