Και για να συνεχισω τις πιθανες αιτιες θανατου, ουτε απο κρυο γιαουρτι πεθανε ποτε κανεις!
Αλλα περα απο την πλακα. Προσπαθησε να αρχισεις να το αγνοεις.
Printable View
να πω κατι κανω θεραπεια ενα μηνα xanax και σεροπραμ το πρωι που ξυπναω γουργουριζει η κοιλια μου συνεχεια σα γατα κανει.Δεν ποναω βεβαια ουτε μπορω να πω οτι εχω αερια και φουσκωμα.μονο γουργουριζει ενοχλητικα!!κανεις ομοιοπαθεις??το φαρμακο το παίρνω βεβαια πρωι γουργουριει πριν το παρω βεβαια.
ναι μου περνάει αρά θα κοιτάξω να φάω πιο αργά σήμερα!
Γνωμη μου kosto30 ειναι οτι ...το γουργουρητο ειναι υγεια. Δηλαδη εμενα οταν τυχαινει να γουργουριζει το εντερο τοτε εχω παρατηρησει οτι ειμαι καλα (δεν ποναω).
Επιστημονικα τωρα (παλι γνωμη μου) το αντικαταθλιπτικο και το αγχολυτικο αποδεδειγμενα χαλαρωνουν το εντερο οποτε αυτο γουργουρηζει λογω ...χαλαροτητας.
Λογικα παιρνεις χαναχ και ισως και σεροσπαμ το βραδυ οποτε αυτα χαλαρωνουν τα οργανα του σωματος σου. Θα σου ελεγα να κοψεις για 2 3 μερες την θεραπεια για να δεις αν σταματησουν τα γουργουρητα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ. Και επισης, λογικα θα πηγαινεις σε ψυχιατρο, ρωτα τον για το γουργουρητο πιθανως θα ξερει να σου πει.
Βρε αφου οταν τρωει το παιδι του περναει!
Αρα πεινα ειναι!
Απλα επειδη ειναι αγχωμενος και εχει ολες του τις αισθησεις τεταμενες οσον αφορα στο τι γινεται στο σωμα του, ακομα και το αθωο γουργουρητο της πεινας τον βαζει σε υποψιες.
Kosto μην τρως πιο αργα το βραδυ γιατι παιζει να εχεις βαρυ στομαχι και να επιβαρυνεις τον υπνο σου.
Καλυτερα νωρις κι ας γουργουριζει το στομαχακι σου το πρωι :)
μακάρι να γουργούριζε και εμένα. μου έχει κοπεί τελείως η όρεξη και με το σεροπραμ εχω αναγούλες. απελπιστηκα ρε παιδια πια. μου φαινεται οτι δεν θα ξαναγινω καλά. στο παρελθον που το ειχα ξαναπαρει δεν ειχα τετοια προβληματα. τελικα το γαστρενετερικο μου εχει κηρυξει τον πολεμο.
Μινα μηπως ξεχναμε σε ποσο καιρο μας πιασανε τα φαρμακα και εγω 25 μερες δεν εχω δει μεγαλη διαφορα μηπως θελει λιγο χρονο ακομα??και μενα γουργουριζει η κοιλια μου εχω ανυσηχια και υπερενταση!!υπομονη δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
εσυ ποσο καιρο το παιρνεις??
novia αυτο το "εξω οι περισσοτεροι σε θεωρουν ουφο" ξαναπες το. Εγω εχω σταματησει να τα λεω σε αλλους γιατι οχι μονο δεν καταλαβαινουν αλλα σου πετανε καμια μακακια "ελα μωρε δεν ειναι τιποτα...". Κι επειδη ειμαι "εκδικητικο" ον τους πεταω "να το παθεις αυριο να δεις που δεν ειναι τιποτα...". Εκει χωρις πλακα μπλοκαρουν ολοι (μεχρι μου χει τυχει καποιος που με παρακαλουσε να το παρω πισω γιατι λεει πιστευε οτι του εδωσα καταρα...)
Το χειροτερο δεν ειναι να σου πουν "ελα μωρε δεν ειναι τιποτα" αυτο μπορει να το λεει ο αλλος ειτε απο αφελεια, αγνοια η απο τη διαθεση να το υπονομευσει, οχι με κακη προθεση, αλλα πιστευοντας οτι ετσι θα σε βοηθησει να το ξεπερασεις. Εγω εχω ακουσει τρισχειροτερα απο το οτι μου συμβαινει λογω ελλειψης σεξ επειδη εκεινη την εποχη που το ειχα πρωτοπαθει τυγχανε να ειμαι μονη μου, μιλαμε για τοση αμορφωσια, οχι οτι η καλη σεξουαλικη ζωη δε μετραει δεν ειναι ομως και πανακεια μεχρι οτι το κανω για να με λυπηθουν και ν' ασχολουνται οι αλλοι μαζι μου (ναι, αλλη ορεξη δεν ειχα, εδω πασχιζω να βρω την ησυχια μου και δε μ' αφηνουν), οτι ειμαι καλομαθημενη και τα θελω ολα ευκολα και οτι ειναι δικαιολογια για να καλυψω την αποτυχια μου, οτι εχω νοοτροπα looser και πολλα αλλα τετοια ωραια. Οτι ειμαι υπερβολικη κι αχαριστη γιατι υπαρχουν ανθρωποι που παλευουν με κομμενα χερια και ποδια. Ο κοσμος δεν εχει καταλαβει οτι αυτο δεν το επιλεγεις συνειδητα τουλαχιστον κι οτι εκεινο ερχετε και σε βρισκει. Οποτε δε φτανει οτι τραβας εχεις και τις ενοχες και τα συναισθηματα κατωτεροτητας που σου δημιουργει ο περιγυρος. Ασε την καζουρα και τον χλευασμο ορισμενων. Ω, ναι!!! Τα 'χω ζησει και αυτα. Που υποτιμουν και υποβιβαζουν την προσωπικοτητα σου επειδη σου συμβαινει αυτο ακομα και κατι τιποταδες, τελευταιοι και σου κανουν τους εξυπνους και τους δασκαλους επειδη τυγχανει να μην συμβαινει σ' αυτους κατι αναλογο.
novia εμενα να σου πω την αληθεια δεν μου την σπανε πλεον οι πολλοι αυτοι που λεμε "γνωστοι" με τις χιλιες δυο εξυπναδες που μπορει να σου πουν δηθεν να σου δειξουν οτι "ενδιαφερονται" γιατι εχω καταληξει οτι στην ουσια χαιρονται που την εχεις πατησει εσυ και οχι αυτοι.
Μου την σπανε ομως αυτοι που θεωρω σαν δικους μου ανθρωπους ειτε προερχονται απο το οικογενειακο περιβαλλον ειτε ειναι αυτο που λεμε "κολλητοι". Δηλαδη απο εκει που περιμενεις λιγο περισσοτερη συμπαρασταση. Οταν το ειχα πρωτοπαθει ειχε εκδηλωθει με εντονους πονους/κραμπες στο γαστρεντερικο και κοιμομουν ελαχιστα και φυσιολογικα κατερρευσα. Δυο κολλητοι μου που "με εζησαν τοτε" ειχαν την ...φαεινη ιδεα οτι αμα παμε να γινουμε λιωμα στο ποτο θα μου περασουν ολα. Τοση ασχετιλα εσυ να καιγεσαι σε στομαχι εντερα και ο αλλος να σου λεει ...χρειαζεσαι αλκοολ. Μονο οταν τυχαμε με τον ενα κολητο στον πρωτο ψυχιατρο που πηγα και πεταξε ο κολλητος την "εξυπναδα" 'γιατρε μηπως να παμε να πλακωθουμε στις μπυρες" ο ντοκτορ του την ειπε πραγματικα , του ειπε "εδω ο ανθρωπος ποναει στογαστρεντερικο του κι εσυ του λες να πλακωθει στο πιοτο τι θες να τον καταστρεψεις τελειως" ο φιλος το βουλωσε...
Θα μου πεις ενταξει μη περιμενεις να καταλαβει ο αλλος τον πονο σου...δεν διαφωνω αλλα γαμοτο μη λεει και μαλακιες που σε ριχνουν πιο πολυ.
Παντως ο συγκεκριμενος κολλητος πριν κατι μηνες ειχε παθει ενα σοκ και δεν κοιμοταν δυο βραδυα με εψαχνε σαν τρελλος να του πω τι να κανει. Εγω του ειπα "παμε να πλακωθουμε στο πιοτο" αρχισε να μου λεει οτι τον δουλευω οτι εχει ζορι κτλ κτλ.
Θα μου πεις τι ψαχνεις...Ενταξει γαμοτο αλλα εγω απο παντα μου οταν συναντουσα ανθρωπους που πονουσαν ειτε δεν μιλουσα ειτε τους ελεγα απλα αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω να τους βοηθησω και τους εξηγουσα οτι εγω δεν καθομαι να λεω "παρηγοριτικες μαλακιες" γιατι ξερω οτι ο αλλος τραβαει τον γολγοθα του και αν μπορω να τον βοηθησω θα τον βοηθησω αλλιως καλυτερα να το βουλωνω.