Ρε που φτάσαμε........να μιλάμε μέσα απο τα topics........Ευελπιστώ να φτιαχτεί γρήγορα το forum γιατί θα ακολουθήσουμε τη μέθοδο των lina-keep και θα γεμίσουμε χιλιάδες σελίδες........:(:(
Anyway........υπομονή!;)
Printable View
Ρε που φτάσαμε........να μιλάμε μέσα απο τα topics........Ευελπιστώ να φτιαχτεί γρήγορα το forum γιατί θα ακολουθήσουμε τη μέθοδο των lina-keep και θα γεμίσουμε χιλιάδες σελίδες........:(:(
Anyway........υπομονή!;)
XAXAXAXAXAXA wraia i olga
Ε τι να κάνουμε,κάπου πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς,να πούμε τον πόνο μας.Κι αφού δεν φτιάχνεται αυτό το chat...
νταλια το τσατ εχει μεταφερθει σε αλλη διευθυνση αν μπειται στα γενικα θα το βρειτε
Δυστυχώς Maria μου ..........αυτό το <<γενικά>> του forum είναι που μπερδεύει........Περιμένουμε να γίνει κάποια στιγμή <<ειδικά>>............χε.....� �ε:)
Τι να πω ρε συ perpatontas................:P:P - Ρε συ μήπως περπατάει μαζί σου και το forum και δεν μας το λες??:P:P
Ναι το χω παρει παραμάσχαλα και πάω :P
poy ειναι το chat? σας εχω αναγκη να μιλαμε γιατι δεν με καταλαβενει κανεις
λίνα στο παλιό τσατ δεν πατάει κανένας. άνοιξε ένα δικό σου θέμα και μιλάμε από εκεί αν θες.
δεν ειμαι καλα οπου κ να πιασεις δουλεια ζητανε χαρτι απο ψυχιατρο καινουργια μοδα πρεπει να αρχισω να γραφω τα φαρμακα σε αλλο βιβλιαριο
εισαι εδω?εχετε η/υ σπιτι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι να μιλαμε?
τι χαρτί;
οτι εισαι ψυχικα υγιεις
όταν γράφει on-line είμαι εδώ, να βάλεις ναι
σε ποια δουλειά ζητάνε τέτοιο χαρτί;
δεν ειμαστε καλα καλα εγω οταν δουλευα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με τουσ συναδερφους μου ουτε με την δουλεια μου περυσι δεν μου ζητησαν χαρτι απο ψυχιαρτο φετος ζητανε
τι δουλειά κάνεις;