οκ μεσα τοτε....
αφου εισαι και τετοια ψυχη...
αναμενε το απογευμα να δουμε τι λεει και η λιμπερ και το κλεινουμε.
(θα σε παρω αμπαριζα βεβαια....)
Printable View
οκ μεσα τοτε....
αφου εισαι και τετοια ψυχη...
αναμενε το απογευμα να δουμε τι λεει και η λιμπερ και το κλεινουμε.
(θα σε παρω αμπαριζα βεβαια....)
Σου έλειψε ο Παππάς και θα εκτονωθείς σε εμένα ε;;;;Αμ θα στην πατήσω την βαφή...
Έλα..Τι ώρα να σας περιμένω τελικά;;;
15:00 ή 17:00;;;
πεντε το νωριτερο και ελπιζω να προλαβαινουν και οι υπολοιποι.
Ενδεχωμενα να φερουμε εξτρα κοσμο που δεν δηλωσε συμμετοχη εδω.
Ok honey...17:00 Μπακάκου...Αναμένω...
αυτο το χανευ εγραψε στην ψυχη μου....
Λοιπόν η νέα συνάντηση έγινε χθές το απόγευμα. Είχαμε και αντιπρόσωπο απο την θεσσαλονίκη τον αγαπητό olorou. Η Κάσσι έφαγε ένα ξεγυρισμένο ρυζόγαλο και όπως πάντα ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντος, πάντα γλυκειά κ αξιολάτρευτη μπούρου μπούρου.Μετά δεν της έφτανε αυτό και κοπάνησε και ένα σουβλάκι διπλό για συμπλήρωμα.Αλλά μας πούλησε με το σημερινό μπάνιο δεν πειράζει μια΄και ήταν κουρασμένη της το συγχωρούμε. Ο Οlorou έκανε ολόκληρο ταξίδι για να μας συναντήσει είναι ένα πολύ καλό παιδί κ αρκετά ομιλητικός. Οπως πάντα η συζήτηση επικεντρώθηκε στα΄ψυχολογικά μας και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Μόνο ο Κρίνος δεν μίλησε πολύ γιατι μάλλον πρέπει νάταν λιγάκι κουρασμένος.Εμεις κι εγώ μέσα ήπιαμε καφέδες κ σοκολάτα αλλά εχουμε πιεί κ καλύτερους. Στην επόμενη συνάντηση θα φάμε όλοι ρυζόγαλο.Το επόμενο τόπικ για συνάντηση θα έχει τίτλο \"κατανάλωση ρυζόγαλου υποχρεωτική\".
Ε,μα δεν είχα φάει λέμε ούτε για πρωινό...και να λες που μετά ήταν το γυμ. και δεν κατέβασα πεντε-έξι ρυζόγαλα!!!Καλά τέλειο το ρυζόγαλο!!!!Και το σουβλάκι...Olorou σε άκουσα προσεκτικά και πήρα μόνο ένα..Δεν έχεις παράπονο έτσι;;;;;;Συμφωνώ ότι ο Olorou είναι μια φυσιογνωμία συμπαθητική.....Αρκετά ομιλητικός;;;;Μου έβγαλε την πίστη να βγάλει κουβέντα αλλά όταν έβγαλε άνοιξε ο χείμαρρος του ψυχαναλυτή....Το Κρίνο και μόνο που μας παρατηρούσε αρκούσε.....Αυτό το παιδί!!!!!Ε,θα έρθω στο επόμενο μπάνιο..Στείλε μην να πεις πως ήταν....
Όντως..Το επόμενο τόπικ πρέπει να λέγεται \"Στη Στάνη για ρυζόγαλο\"!!!!
Αλκ απορία μου έμεινε..Εσύ που μας πρότεινες την παραδοσιακή Στάνη με το ωραίο ρυζόγαλο που χάθηκες και δεν ήρθες;;;;
Quote:
Originally posted by liberchild
Λοιπόν η νέα συνάντηση έγινε χθές το απόγευμα. Είχαμε και αντιπρόσωπο απο την θεσσαλονίκη τον αγαπητό olorou. Η Κάσσι έφαγε ένα ξεγυρισμένο ρυζόγαλο και όπως πάντα ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντος, πάντα γλυκειά κ αξιολάτρευτη μπούρου μπούρου.Μετά δεν της έφτανε αυτό και κοπάνησε και ένα σουβλάκι διπλό για συμπλήρωμα.Αλλά μας πούλησε με το σημερινό μπάνιο δεν πειράζει μια΄και ήταν κουρασμένη της το συγχωρούμε. Ο Οlorou έκανε ολόκληρο ταξίδι για να μας συναντήσει είναι ένα πολύ καλό παιδί κ αρκετά ομιλητικός. Οπως πάντα η συζήτηση επικεντρώθηκε στα΄ψυχολογικά μας και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Μόνο ο Κρίνος δεν μίλησε πολύ γιατι μάλλον πρέπει νάταν λιγάκι κουρασμένος.Εμεις κι εγώ μέσα ήπιαμε καφέδες κ σοκολάτα αλλά εχουμε πιεί κ καλύτερους. Στην επόμενη συνάντηση θα φάμε όλοι ρυζόγαλο.Το επόμενο τόπικ για συνάντηση θα έχει τίτλο \"κατανάλωση ρυζόγαλου υποχρεωτική\".
:P:P:P axoy... ego oxi giati eimai alergikh sto gala...klaps..
alla sto mpanio etsi kai giriso apo to megalo nisi eimai mesaaaaaa...!!!!makia
χαιρομαι που περασατε ομορφα. Αν και φανταζομαι οτι τα νεαροτερα μελη ενιωσαν πιο αμηχανα,οσοι απ\'αυτους ηρθαν βεβαια.Ασχημο παντως να μονοπωλει καποιος συνεχεια το ενδιαφερον.δεν δινει ετσι την ευκαιρια και στους αλλους να εκφραστουν,δεν νομιζετε?:P
La_Vita η νεαρότερη ήμουν εγώ....Αν η μπηχτή περί μονοπωλείου πήγαινε σε εμένα τι να πω μάλλον το έχω......θα απαντήσω με κακία....περισσή....
Η αγαπητή Λίμπερ και τα υπόλοιπα παιδιά μόνο μειονεκτικά δεν αισθάνθηκαν..Αντιθέτως μου έλεγαν μίλα..Μέχρι και τις μπουκιές του ρυζόγαλου μετρούσαν για να ξαναμιλήσω και να επανέλθει η συζήτηση στην παρέα......Οπότε μιας και τα πήρα ταμάλλα την κακιούλα σου κ σπίτι......Σου παραχωρώ τα σκήπτρα στην επόμενη συνάντηση να μονοπωλήσεις εσύ το ενδιαφέρον.....
Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω αλλά επειδή η συνάντηση έλαβε χώρα και την αποτέλεσαν αληθινές φυσιογνωμίες με σάρκα και οστά και όχι απλά ψευδώνυμα αισθάνθηκα πως μου πέφτει ένας λόγος...
λες η κασσι να κωλωνε και να αισθανοταν αμηχανια???
καταρχην εμενα συνεχεια με τσιμπαγε και δεν με αφηνε σε χλωρο κλαρι....
να δω τι θα κανει την επομενη φορα αμα την τσιμπησω και εγω....
χιχιχιχι....
(δεν υπαρχει μονοπωληση ενδιαφεροντος απο κανενα, οποιος θελησε να εκφραστει το εκανε και με το παραπανω πιστευω)