Κατάλαβα.Δεν πειράζει,την άλλη φορά.Κι εγώ σήμερα πήγα στον ψυχολόγο μου και ούτε εμένα πήγε καλά η συνεδρία.Χειρότερα έγινα παρά καλύτερα.
Printable View
Κατάλαβα.Δεν πειράζει,την άλλη φορά.Κι εγώ σήμερα πήγα στον ψυχολόγο μου και ούτε εμένα πήγε καλά η συνεδρία.Χειρότερα έγινα παρά καλύτερα.
Quote:
Originally posted by interappted
οχι μουγκαθηκα σημερα για αυτο λεω οτι εσκεμενα αργησα καμια φορα αρκει μονο να κοιταξω για να καταλαβει οτι δεν ειμαι καλα κ δεν θελω να σκαλισω πολυ τα μεσα μου..μου συμβαινει κι αυτο καμια φορα κ θελω να τα βγαλω απο μεσα μου 5 λεπτα πριν τη ληξη της συνεδρειας!!!
έχει πλάκα αυτό. μπορεί όλη την υπόλοιπη βδομάδα να σκεφτόσουν τη συνεδρία και τι θα πεις και τι θα σου πει κοκ και να έχεις την εντύπωση πως έχεις να πεις πολλά αλλά όταν έρθει η στιγμή, πάπαλα, χάνεται ο ειρμός. μήπως όμως και οι διάλογοι μέσα στη βδομάδα δεν είναι μέρος της διαδικασίας; είναι. η μούγκα κάποιες φορές σου λέει πως οκ, σκαλίζεις με το ζόρι και δεν βγαίνει τίποτα άντε να κάνεις καμμιά άλλη δουλειά τώρα..
υγ:κι εγώ 20 λεπτά άργησα τελευταία φορά αλλά εννοείται πως δεν μου τα κράτησε από το 50λεπτο.
κι εμενα 50-20=30 αψογος στην αριθμητικη ο τυπος!!!
σαν της κάσσυς και ο δικός σου- νούμερο.
να μην ηταν καλος στα μαθηματικα μονο ρε....50-20=50...
γιατι δε μου ειπεςQuote:
Originally posted by Dalia
Μου είπε ότι πρέπει να το πάρω από μόνη μου απόφαση να προσπαθήσω αλλιώς να μην ξαναπάω γιατί έτσι όπως είμαι τώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.
να και ένας πραγματικός επαγγελματίας.
Πάντως αυτό με την καθυστέρηση στα ραντεβού, το έχω αναλύσει σε μένα και θεωρώ ότι έχω \"κακή\" αίσθηση του χρόνου όταν δεν θέλω να κάνω κάτι ή αυτό το ραντεβού με δυσαρεστεί και δεν θέλω να πάω ή θα με κάνει να έρθω σε δύσκολη θέση κλπ κλπ. Μήπως είναι κάτι ανάλογο και σε εσάς;
Προσωπικα δεν αργω ποτε στα ραντεβου (τουλαχιστον τωρα που μεγαλωσα γιατι οταν ημουν πιτσιρικας ημουν πολυ ja man fu ) και οταν οι αλλοι αργουν εκνευριζομαι γιατι το εκλαμβανω ως ελλειψη σεβασμου...τι δλδ σκεφτομαι με γραφει στα @@ νομιζει οτι δεν εχω κατι καλυτερο να κανω με το χρονο μου απο το να περιμενω...ετσι το σκεφτομαι.
Εγώ γενικά αργώ στα ραντεβού μου σχεδόν πάντα,όταν πρόκειται να συναντηθώ με φίλους (και δεν το σχεδιάζω,αλλά σχεδόν πάντα έτσι γίνεται...)
Σε ότι αφορά τους ψυχολόγους, έχω να πω το εξής: Γιατί στραβώνετε που δεν μας κρατούν περισσότερο, αν ΕΜΕΙΣ αργήσουμε? Καταρχήν κάποιες φορές το κάνουμε σκόπιμα, οπότε πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα..ας αναλάβουμε την ευθύνη της συγκεκριμένης πράξης. Κατα δεύτερον, είναι επαγγελματίες, και έτσι έχουμε συμφωνήσει μαζί τους από την αρχή. Είναι όρος της συμφωνίας. Δεν είναι φιλαράκια μας....
Και τρίτον, μπορεί να υπάρχει και συνεδρία με άλλο θεραπευόμενο στη συνέχεια,μετά από μας....Οπότε υπάρχει ένα πρόγραμμα που πρέπει να τηρηθεί.
Αυτές τις σκέψεις κάνω εγώ, σε σχέση με το θέμα....
Σωστα τα βρισκω ολα εγω δεν εχω καταλαβει γιατι αργω σε γενικοτερα πλαισια μαλλον γιατι νομιζω οτι το να εισαι συνεπης στα ραντεβου σου ειναι πολυ μοναχικη εμπειρια.....
Στον ψυχιατρο νομιζω οτι γινεται υποσυνειδητα τις ημερες που ειμαι λιγο αρνητικη στο να παρω βοηθεια...οταν πεφτω και δεν θελω να με βοηθησει...τις υπολοιπες φορες ειμαι καντεμα πολυ απλα...
dalia....το εχω ακουσει κι εγω απο τον πρωην μου γιατρο?Τι να σε κανει κοπελα μου αν του δειχνεις οτι εσυ δεν βοηθας τον εαυτο σου?(για δες ποιος μιλαει τωρα αλλα...)ουτε φαρμακα ουτε γιατροι ουτε τιποτα δεν πιανει αν δεν δωσεις και συ μια ωθηση..πιστευω οτι ηδη το ξερεις..θελει να σε δει να προσπαθησεις γιατι αλλιως οντως δεν μπορει να σε βοηθησει.ο γιατρος μου μου λεει οτι δεν εχει κανενα μαγικο ραβδι να με κανει καλα πρεπει πρωτα να πεισω τον εαυτο μου να ΘΕΛΕΙ να το παλεψει...και ετσι ειναι ουτε μαγοι ειναι ουτε θαυματα κανουν απλα μας υποστηριζουν..
κι εγώ τέτοιο έχω. δεν μπορώ να καταπιέζομαι όμως, όλα την τελευταία στιγμή.Quote:
Originally posted by perpatontas..
έχω \"κακή\" αίσθηση του χρόνου
ρε συ οταν κανονιζω ποση ωρα θελω με το μυαλο μου θα ειμαι εκει στην ωρα μου τζαστ...μετα τι παει στραβα????