το μιας χρησεως δν ξερω, το αλλο νομιζω γυρω στα 80-100 αναλογως ποιοτητα γευση καπνου κτλ.. εχει μαγαζια π πουλανε κ ειναι εξειδικευμενα στα ηλεκτρονικα.. ειναι πολυ στυλατο παντως εχει μια φιλη μ κ μπορεις να καπνιζεις παντου μ αυτο!
Printable View
το μιας χρησεως δν ξερω, το αλλο νομιζω γυρω στα 80-100 αναλογως ποιοτητα γευση καπνου κτλ.. εχει μαγαζια π πουλανε κ ειναι εξειδικευμενα στα ηλεκτρονικα.. ειναι πολυ στυλατο παντως εχει μια φιλη μ κ μπορεις να καπνιζεις παντου μ αυτο!
http://assos-shop.gr/ilektroniko-tsi...as-xrisis.html
χμ....δεν ειναι κακο!
μια δοκιμη θα με πεισει!
διευκρ... ένα δυο τσιγάρα εννοούσα, αλλιώς θα μιλούσα για φουγάρο... ελπίζω αυτό το "σε μενα παει αυτο" να μην εννοεί ότι εισαι φουγαρο. Αν ειναι, τοτε μείωσε το fragile, σταδιακα, καθε μερα και κάτι λιγότερο, σαν στόχο. Το τσιγαρο ηρεμά, δυστυχως όμως δε λύνει προβλήματα.
ναι το καταλαβα οτι μιλουσες για ενα-δυο τσιγαρα.
και ναι δυστυχως ειμαι φουγαρο :(
Φρατζιλ γιατι ρε συ δν δοκιμαζεις να καπνιζεις ελαφρια τσιγαρα? Ετσι θα μπορεις πιο "ανετα" (οσο μπορω να το πω) να κανεις 2 πακετα τη μερα χωρις να νιωθεις τυψεις. εγω κανω τα νταβιντοφ σλιμς τα ασπρα κ ειναι σαν αερας αλλα ειναι πανακριβα.. :p δν ξερω κατα ποσο σε παιρνει οσον αφορα το οικονομικο, αλλα δοκιμασε...
Γιαννη εσυ τι τσιγαρα κανεις?
Τα silcut ρε συ ειναι τελεια τσιγαρα!! Σ πεφτουν βαρια? Που να κανεις τοτε κανα βαρυ marlboro η blackdevil!! :p
να σου πω την αληθεια το χω σκεφτει και αυτο :p
αμα ζορισουν κι αλλο τα πραγματα, εκει θα καταφυγω!
αχ Ηλιαννα μου μπραβο κ παλι μπραβο.
απαξ ομως και αρχισει καποιος συστηματικα το καπνισμα, ειναι παραααα πολυ δυσκολο να το κοψει.
ποσο μαλλον οταν ειναι αγχωδης τυπος.
βρε κ εγω συστηματικος ήμουν 1,5..πακετα λέμε...μια μεγαληηηηηη αποφαση θέλει ή υγεία ή όλα τα ασxημα που φερνει το τσιγάρο..αλλα ενα θα σου πω δεν παίζει το ελλατώνω παίζει κ μαλιστα γερος αμυντικός ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΠΑΜ Κ ΚΑΤΩ....ελα κανε αυτο το δώρο στο γλυκο fragilaki