Σε λάθος φόρουμ μπήκες. Δεν υπάρχουν ειδικοί, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που ανταλλάσουν απόψεις και εμπειρίες εδώ μέσα.
Printable View
Αν ξαναδιαβάσεις αυτά που έχεις γράψει εσύ, θα δεις ότι αρχικά πήγαινε σε άλλον...
Καλό απόγευμα.
Αχ βρε παιδί μου.
Δύο είναι οι εκδοχές. Ή δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Στην πρώτη δεν φταίς εσύ, ΟΚ. Πάσο.
Στην δεύτερη μπορείς να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να ακούσεις και μια διαφορετική γνώμη. Μόνο έτσι θα βοηθηθείς, εφόσον αυτό λες ότι θέλεις.
τόση ώρα ακούω όμως τίποτα δεν με έχει βοηθήσει. Βοήθεια χρειάζομαι!
κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει δεν υπάρχει;
καλα βρε κουκλα, κι αν εγω ενοχλουμαι οταν ο αλλος τρωει γαλακτομπουρεκο, γιατι αν φαω θα παχυνω και με δελεαζει, πρεπει να αξιωσω να το τρωει στο σπιτι του?
οι περιπτυξεις μπορουν να γινουν πολυ κακογουστες σε μερικες περιπτωσεις που οι χειρονομιες μοιαζουν με γυναικολογικη εξεταση και κανουν μπαμ οτι ειναι απο ζευγαρακια χωρις στεγη. εκει τους λυπασαι αλλα προσπερνας, δεν εκνευριζεσαι κιολας.
αλλα αυτες που λες εσυ, στα μπαρ κλπ, ειναι διαθεσεις της στιγμης .οταν ο φιλος μου με φιλαει στο μπαρ γιατι παιζει το τραγουδι μας η γιατι ετσι του κατεβηκε, γιατι να χαλασω την στιγμη μας και να το αφησω για το σπιτι?
επανερχομαι στο θεμα αυτο, γιατι αν και οχι το πιο σημαντικο απ οσα αναφερεις ,ειναι μια δυσλειτουργικη σου σκεψη που αν δεν σε βοηθαει το ταλαιπωρημενο σου συναισθημα να την αλλαξεις, σου προτεινω να την αλλαξεις με την λογικη σου. να σκεφτεσαι οτι δεν προκειται ουτε για κατι ασχημο ουτε για κατι εναντιον σου. ειναι απλα δικο τους θεμα αλλα κυριοτερα, δικο τους δικαιωμα.
για το κυριο θεμα που αναφερεις εχω παρα πολλες αποριες.
λες οτι το βασικο σου προβλημα ειναι οτι θελεις οπωσδηποτε σχεση, δεν βρισκεται και αυτο σου εχει διαλυσει την ψυχολογια.
ποιο ακριβως πιστευεις εσυ οτι ειναι το προβλημα?
-το οτι αν και ωραια και κοινωνικη κοπελα, δεν εχεις προτασεις?
-το οτι εχεις προτασεις αλλα απο ανδρες που δεν γουσταρεις?
-το οτι δεν γνωριζεις ελευθερους ανδρες?
και εκτος αυτου, αυτη την περιβοητη σχεση που εχεις αποφασισει οτι ειναι ζωτικης σημασιας αυτη τη στιγμη για την ισορροπια σου,
εχεις ξεκαθαρισει τους λογους που την θελεις τοσο επιτακτικα?
ειναι επειδη θελεις να εισαι κι εσυ οπως οι φιλες σου στις παρεες με το αγορι σου και να κανετε παρεα τα ζευγαρακια?(κοινωνικη ενταξη δλδ)
ειναι γιατι νοιωθεις μοναξια και θελεις εναν συντροφο να τα λετε, να κανετε παρεα,σεξ γουατεβα , τα δυο σας ?
ειναι επειδη νοιωθεις οτι εχεις μεινει πισω στις "επιβεβλημενες εμπειριες' μια κοπελας της ηλικιας σου που ειναι απ οτι καταλαβα και το σεξ κλπ????
ποιος ειναι ο λογος?
και μια πιο γενικη αλλα και πιο ουσιαστικη ερωτηση.
εγω βρισκω την κραυγη σου για βοηθεια ,πολυ ειλικρινη.
τι βοηθεια περιμενεις ,ιδανικα?
μια σκεψη που ισως δεν εκανες ακομα και σε ανακουφισει?
μια βοηθεια απο ειδικο????
αν ψαχνεις αυτο, ξεχνα το. δεν υπαρχουν ειδικοι εδω.