Quote:
Originally posted by gramle
Ο καθενας εχει τις προτεραιοτητες του. Η δικη μου ειναι το παιδι μου. Ειτε ειναι σωστο ειτε λαθος,ετσι ειναι.
Δεν ειμαι σε θεση να σε κρινω για τις επιλογες σου, οποιες και αν ειναι αυτες.
Μπορω απλα να μην τις επικροτω με το δικο μου σκεπτικο και σταση ζωης αλλα μεχρι εκει.
Δεν λεω οτι ειμαι σωστη ετσι οπως φερομαι και γι αυτο το συζηταω εδω για να παρω διαφορες γνωμες.
Αυτο εσυ το ξερεις και ευσ το κρινεις.
Αν ομως εχεις καταληξει οτι δεν εχεις σωστες επιλογες, απορω το γιατι συνεχιζεις τις λαθος επιλογες σου...
Και η δικη σου αποδεκτη και σ\' ευχαριστω. Απλα το να ειρωνευεσαι (Το επομενο βημα σου φανταζομαι ειναι να κανεις και την ιφιγενεια) το προβλημα καποιου δεν ειναι και οτι καλυτερο εδω μεσα.
Αν εκληφθει ως ειρωνια, σορρυ για αυτο.
Δεν ηταν αυτη η προθεση μου.
Αυτο που ηθελα να πω ειναι μεσα σε εσενα ξερω αρκετες περιπτωσεις που λειτουργησαν ακριβως το ιδιο, πραγμα που διαφωνω. Και αν εσυ δεν εχει προχωρησει στα της Ιφιγενειας, ξερω περιπτωσεις που εχουν παει ακομα παραπερα.
Αυτο και αν ειναι λοιπον ειρωνια.... και οχι δικη μου αλλα της ιδιας της ζωης...
Απεναντι στον εαυτο του ο καθενας εχει να αποδωσει και ευθυνες και ειρωνιες και οτι αλλο θες, των υπολοιπων περισσευουν.
Αλλωστε μολις κλεινεις την οθονη, εσυ εισαι μπροστα με τα προβληματα και οχι εγω.
Αν πιστευα οτι ημουν σωστη και ολα αυτα που εκανα ηταν και το καλυτερο δεν θα το εγραφα εδω σαν προβλημα γιατι θα ημουν ενταξει με τον εαυτο μου και με αυτα που επραττα.
Η τελευταια σου προταση με προβληματιζει.
Ενω εντοπιζεις (η αν θες προσδιοριζεις τουλαχιστον) καποιες λανθασμενες επιλογες στην ολη υποθεση οπως την περιγραφεις, βλεπω ενα φρενο, οτι φτανεις μεχρι εκει.
Πραγματικα θα ηθελα να διαβασω το επομενο βημα, σταδιο εαν και αυτο υπαρξει ποτε.
Μιλαω για το πως θα μπορουσες να διορθωσεις τις λανθασμενες επιλογες σου.
Ειμαι της αποψης οτι ακομα και λανθασμενες επιλογες να εχεις κανει, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τις κουβαλαμε μεχρι τα γεραματα μας.
Ξερεις σε καθε συζητηση που διαβαζω εκτος των αλλων, προσπαθω να διαβασω εστω και πισω απο τις γραμμες καποια πιθανα αποτελεσματα απο τις οποιες διορθωτικες κινησεις επονται να γινουν.
Εκτιμω οτι θα πρεπει να δωσεις βαρος σε αυτο το σημειο και τα υπολοιπα να επονται σαν δευτερευον σημεια.
Καλη σου μερα...