καλα βρε unlucky, δε τρεχω κ απο πισω του, 2 μηνυματα για σενα ειναι τρεχω απο πισω??? ενταξει, εκανα μια προσπαθεια κ μεχρι εκει, δεν τον κυνηγαω κ κανενα χρονο....
Printable View
...και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.
ρε συ πεπε, τόσο καιρό μας το παίζεις ανοιχτόμυαλος και μπροστά, μες στην ανετίλα και το ουάου.
Αυτό το "εσύ να ελπίζεις και να το δίνεις" μου θυμίζει μουστακαλή καφενόβιο του 60 που πούλαγε έρωτα και υποσχέσεις γάμου στις υπηρέτριες μη τυχόν και του κάτσει καμία :Ρ
Τι πάει να πει το δίνει?
Τι δίνει? Το νεφρό της?
Δικαιολογίες.
ax00xa0xa0xa0xa0xa0xa0xx0xa0x0xa0xa0
Ρε Ευτυχία,okay ωραίο παιδί με six pack και "αρουρια",με όμορφα νυχάκια και ξυρισμένο στήθος.
Σε παρέσυρε η εμφάνιση,κάνατε sex.
Πέρασες καλά,για λιγότερο από όσο θα ήθελες.
Αλλα στην τελική πέρασες καλά.
Τώρα ο τύπος κάνει παιχνίδι.
Και άλλοι δουλεύαμε βραδυά,αλλα άμα είχαμε όρεξη για περισσότερα βρίσκαμε χρόνο,αν όχι βρίσκαμε "διακιολογιες".
Που έχεις σκαλώσει εσύ τώρα δεν μπορώ να καταλάβω...
Στο ότι σου είπε ότι τρέχει?
αχ-x-αχ-αχ-axa-0ax0xa0xa0xa0xa0xa0ax0
Καλά,πες του μην τρακάρει πουθενά από το πολύ τρέξιμο.
Eυτυχία,
ο τύπος προφανώς σε είδε, πέρασε καλά, και μην τον είδατε τον Παναή...
Από όσα λες, τού άρεσες, σού άρεσε, ήθελε κάτι ελαφρύ, μάλλον ένιωσε ότι τον πιέζεις και έγινε καπνός...
Το έχεις ξεκαθαρίσει αυτό εδώ και πολλές σελίδες.
Λέμε ότι ο τύπος,με την x εμφάνιση,σε έριξε κάπου όπου εσύ δεν έπεφτες.E,okay έπεσες,έληξε.
Προχωρα ρε φιλε μιας και δεν θες "αυτό"αλλα θες σχέση.
Μην σκαλώνεις στην μια νύχτα και σε τρύπιες υποσχέσεις.
Ο τύπος παίζει μαζί σου,γιατί οι υπόλοιπες του καλοκαιριού,ήταν χειρότερες από σένα σε κάτι(εμφάνιση,μυαλό,απόστα� �η...)
Οποτε,είσαι η μικρή καβάτζα του καλοκαιριού,και ίσως και του χειμώνα,μιας και the season λήγει τέλη σεπτέμβρη και στο χωριο δεν θα πατάνε τουρίστριες....
Του χρόνου πάλι game θα είναι ο τύπος όμως.
Οποτε ξαναρωτώ,που σκάλωσες?
Ρε Unlucky γιατί με καείς...
Είπα τρέξιμο γιατί ο τύπος είπε ότι έχει φορτωμένο πρόγραμμα,και ΤΡΕΧΕΙ.
Και μιας και έχω χτυπήσει 15ορο σε δουλειά και μετά έβγαινα μες στην χαρά,είπα ότι την παίζει την Ευτυχία και της λέει τα δικά του για να φανεί ότι πωπω δεν προλαβαίνω.
Άμα θες προλαβαίνεις.
Ξεκολλα από το δημοτικό Unlucky,u are a woman now.
αχ, πολυ φαια ουσια τελικα για το τιποτα... ενταξει, οτι ειναι θα φανει, το αφηνω στην ακρη, κ δεν εχω σκοπο να γινω η καβατζα κανενος
μμμμμ δεν μπορώ να μπω στην τροχιά της ανδρικής σκέψης....
μια φορά μού είχε τύχει ένας που μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να με γνωρίσει, με θαυμάζει, με εκτιμά και λοιπές αρλούμπες....δύο φορές τού έστειλα μήνυμα να βγούμε, και τις 2 δεν μπορούσε γιατί είχε ήδη κανονίσει με άλλους....
ένας άλλος πέρσυ, μού έλεγε ότι βλέπει σε μένα τον άνθρωπο του (!!!!!!!!) αλλά νιώθει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί λόγω της κρίσης και προτιμά να μείνει μόνος του...
ένας άλλος, στο γάμο μιας φίλης μου, μού έδωσε την εντύπωση ότι ενθουσιάστηκε, είπε στη φίλη μου και στον άντρα της ότι τού αρέσω πολύ και τί κρίμα να μην κρατήσουμε επικοινωνία κλπ, μου τα είπαν, βρήκα το μέιλ του, τού έχω στείλει μερικά μέιλ και πιο ψυχρές, επαγγελματικές απαντήσεις δεν έχω δει...
Μήπως έχουν καταλάβει ότι θέλουμε να νιώθουμε ωραίες και μάς λένε το ποιηματάκι τους?
Μήπως ήθελε να δει αν μπορεί να σε ρίξει και αφού σε έριξε, επιβεβαιώθηκε ο ανδρισμός του και πάει για άλλα λιμάνια?