οχι εννοει στις δημοσιευσεις που κανεις αλλα οχι στα θεματα .δηλαδη εδω στις απαντησεις.μολις συμπληρωσεις 50..χααχαχ γραφε γραφε!
Printable View
οχι εννοει στις δημοσιευσεις που κανεις αλλα οχι στα θεματα .δηλαδη εδω στις απαντησεις.μολις συμπληρωσεις 50..χααχαχ γραφε γραφε!
Χαχα Μπουμ πραγματικα ακομα γελαω.! Καλο αυτο που ειπες!! Να σαι καλα κοριτσι μου!!
καλα ειμαι .. σκασε κ γραφε!αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Χαχα Μπουμ ηδη 53 μνμ κ τπτ.!!
Μπηκα κ στις ρυθμισεις κ εχει μονο μνμ επισκεπτων που το ειχα απενεργοποιημενο..
Αυτοματα ενεργοποιουνται τα μνμ..?
δε ξερω ρε γμτ τι γινεται..εγω εστειλα μετα τα 50 κανονικα.τι στο καλο?για προσπαθησε παλι πιο μετα μηπως εχει κολλησει?
50 δημοσιευσεις λεει χαχα μη τους βαζεις ιδεες
Λοιπον εγω λεω καποια να σπασουμε την αποσταση στην μεση και να βρεθουμε! Βολευει Βολο νομιζω ολους,ειναι και καλοκαιρακι,μπορουμε να να κανουμε καμια βουτια στο Πηλιο! Μπουμ σε ευχαριστω πολυ,για ολα και το ρωτησες τον γιατρο σου,σε ευχαριστω και παλι. Μαλλον κατι τετοιο συμβαινει με το εντερο μου. Τωρα για την ομοιπαθητικη τι να πω δεν ξερω,εμενα με βοηθαει πολυ στα σωματικα ενοχληματα. Για το ψυχολογικα δεν ειμαι σιγουρος. Η αληθεια ειναι πως και ο γιατρος παιζει μεγαλο ρολο,αλλα και αυτοι που παρασκευαζουν τα φαρμακα αυτα.
Ζητωωω!!!! Μολις ενεργοποιηθηκε!! Σας αγαπαω ολους!
currant k σφαρδακλας μενουν αθηνα?ωραια να παμε βολο λοιπον!χαχααχ! κανα σκ.θα παρω κ τον αντρα μου μαζι!
ΟΛΕ!ΟΛΕ !ΟΛΕ!
Παιδια ειστε εδω?
''Κα Μπουμ εχετε ενα προσωπικο μηνυμα παρακαλω''
εδω ειμαι! τι εγινε? εισαι καλα?
μπαινω να δω μνμ σου.
Α ρε μπουμ, δεν σε γνωριζω αμεσα,αλλα πρεπει να εισαι η ψυχη της παρεας!! Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου,να μεινεις ετσι ολα τα χρονια της ζωης σου,χωρις καμια σκια ψυχολογικων παρεμβολων!! Το ιδιο ευχομαι και σε sfardakla και currant! Λοιπον περα απο την πλακα αν οντως το θελουμε ολοι μπορουμε να κανονισουμε συναντηση. Στο χερι μας ειναι,στο κατω,κατω δεν μενουμε και σε διαφορετικες ηπειρους!
Αθήνα μένω κι εγώ χλωμό όμως το κόβω για συνάντηση. Βασικά ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Τα φάρμακα, από την προσωπική σας πείρα θα με βοηθήσουν στην αγοραφοβία; Γιατί στο σπίτι μου και στη δουλειά μου μιά χαρά είμαι. Στις βόλτες και στις εκδρομές το τρώω το μανίκι. Εγώ που τραγουδούσα σε γεμάτα μαγαζιά...... :(