Originally posted by liberchild
Quote:
Originally posted by Kleiw
Πραγματικά με ενδιαφέρει πως ξεχωρίζεις το σεξ απο τα συναισθήματα, διότι εγώ σεν μπορώ !!!! (εκτός αν διαλέγω αντρες για να κάνω σέξ που κατα τα άλλα μου είναι αδιάφοροι !!! Δεν θα διαλέξω όμως αυτούς,οταν θα έχω την επιλογή !! )
--- Γνωρίζεις φαντάζομαι τι σημαίνει αυτοικανοποίηση όπως όλοι. Το σώμα ζητά και θέλει να έχει μια εκτόνωση εκείνη τη στιγμη. Σύντροφος δεν υπάρχει. Τι κάνεις?
1. Το ξεχνάς καταπιέζοντάς το για ηθικούς λόγους.
2. Προχωράς στην αυτοικανοποίηση.
Αν προχωρήσεις στο δεύτερο ιδού πως γίνεται να έρθεις σε οργασμό χωρίς συναίσθημα.
Σαφώς μπορείς να έρθεις σε οργασμό χωρίς συναίσθημα ! Στο σεξ όμως κάνεις πράγματα μαζί με κάποιον και δεν είσαι μόνος σου ! Και ο καθένας μας βγάζει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του σε κάθε δραστηριότητα, αρα και σε αυτή ! Αν λοιπόν η εικόνα που έχεις για τον αλλον που είναι σίγουρα ενα παζλ με πολλά κομμάτια και κάποιο απο αυτά είναι το σεξ (σημαντικό κομμάτι , αλλα οχι μοναδικό) είναι ερωτευσιμη και επιπλέον μαζευεις όμορφες αναμνήσεις και κοινες εμπειρίες ηδονής και ευχαρίστησης, τι σε εμποδίζει να τον ερωτευτείς ? Η καλή σχέση που εχεις με εναν άλλον ? Συγνώμη αλλα έχω φίλους άντρες που αν περνούσα πολύ χρόνο μαζί τους και έκανα και σεξ, νομίζω θα παθαίναμε και οι 2 ζημιά !! Βλέπω οτι παρόλη την συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον και οι 2 κρατάμε αποστάσεις ! Και ξέρω γιατί !
Το θεωρώ άκρως εγωιστικό να απαιτώ ο άλλος να μου εμπνεύσει σώνει και ντε συναίσθημα για να του χαρίσω τη λειτουργία μου.
Ακρως εγωιστικό ???????????????????? Τι λες τώρα ? Δηλαδή κάνεις σέξ απο φιλανθρωπία ?? Το \'\'ΘΕΛΩ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ\'\' το δέχομαι. Οταν πρόκειται να διαθέσεις τον εαυτό σου εχεις δικαίωμα να είσαι εγωιστής και να το κάνεις με τους δικούς σου όρους ! Ακου να πρέπει να χαρίσουμε και την \'\'λειτουργία\'\' μας και να μην επιτρέπεται να είμαστε εγωιστές στην επιλογή μας ! (Γιατί είναι κακό να επιλέγω αυτόν ή αυτους που θα μου εμπνέυσει (-ουν) συναίσθημα και να απορρίπτω τους άλλους ???????? Αν το κάνω για μένα, βάζω τις δικές μου προυποθέσεις ! Εσυ για σενα το κάνεις ????????? )
Αρκούμαι στο πόσο ικανός είναι να μου εμπνεύσει ερωτική διέγερση και να μιλήσει στο σώμα μου και στη φαντασία μου. Το σεξ πάνω απ όλα είναι φαντασία και εικόνα.
Αν αρκείσαι και σου αρέσει , οκ ! Επειδή εγω εχω βρεί ανθρώπους που μου λενε κατι παραπάνω, δεν ρισκάρω αν μπλέξω μαζί τους ?
Σε καμμία περίπτωση δεν συγκρίνω το σεξ με την αυτοικανοποίηση. Δανείστηκα το παράδειγμα για να δείξω οτι και στην αυτοικανοποίηση χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας σαν πρώτη ύλη για την επίτευξη της ηδονής. Γιατί αυτό να μη το μοιραζόμαστε ?