Το δυσκολότερο πράγμα είναι να μπορείς να νικήσεις τον εαυτό σου, γιατί δεν είναι ένας, αλλά πολλοί.
Printable View
Το δυσκολότερο πράγμα είναι να μπορείς να νικήσεις τον εαυτό σου, γιατί δεν είναι ένας, αλλά πολλοί.
Εκείνος που αγαπά, αρνείται τον εαυτό του.
Μόνο με τα μάτια της ψυχής βλέπεις σωστά.
Όταν πιστέψεις στον άνθρωπο, είναι σαν να πιστεύεις στο Θεό.
Βλέπε κάποιον εκ των έσω προς τα έξω, όπως σε βλέπει και κείνος.
Ο έρωτας δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια τάση να ενωθούμε με την αιωνιότητα.
Η μονάδα δε μοιράζεται, κι αν μοιραστεί θάναι μισή.
Μη νοιάζεσαι αν σ ένα δρόμο περάσουν κι άλλοι, αφού πρώτα θάχεις περάσει εσύ. Αν χρειαστεί να τον ξαναπεράσεις, θα τον ξέρεις.
Τους φίλους τους διαλέγουμε
γιʼ αυτό δεν τους παιδεύουμε
τα μυστικά μας λέμε
κι εμείς ερωτευτήκαμε
αλλά δεν τρελαθήκαμε
τους φίλους μας δε καίμε
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό!!
Το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις μια καλή συμβουλή είναι να τη δώσεις σε κάποιον άλλον ποτέ δεν είναι χρήσιμη για τον εαυτό σου.
Πίστευα πως όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας με χαμόγελο. Tο προσπάθησα αλλά εκείνοι επέμεναν να θέλουν μετρητά
Πού να ξέρω αν δουλεύει; Γι\' αυτό υπάρχουν οι beta testers. Εγώ απλά έγραψα τον κώδικα. Linus Torvalds
Το lifestyle είναι μαγικό,
μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα...
Η Ζωή είναι ωραία, αλλα το καταλαβένεις αφότου τη χωρίσεις.
Η Ζωή είναι ωραία αλλά θέλει αγώνα, επιμονή και γαϊδουρινή υπομονή για να σου κάτσει.
Η Ζωή είναι ωραία, αλλα δέν είναι του γούστου μου.
οοο σοφη τζανετ!
:P
When life gives you a bad romance, show everyone your poker face, buy a new telephone, call Alejandro.. and guys... JUST DANCE!<3
Αν πιστευεις οτι μπορεις να βοηθησεις τον αλλον με μια σωστη συμβουλη, καν\'το. Το αν θα την εκτιμησει η θα την πεταξει στα σκουπιδια, θα φανει, εσυ μια φορα αυτο που θεωρουσες σωστο θα το εχεις ηδη κανει. Απο εκει κ περα ο καθεις ειναι αξιος των επιλογων του κ κατα συνεπεια αξιος της μοιρας του