Ολα θα πανε καλα!!!
Printable View
Πως πήγε σήμερα;
Αν εννοείς με τον ψυχίατρο, αύριο είναι το ραντεβού μου...
Κατά τα άλλα, σήμερα έχω και καλά πράγματα να πω και όχι και τόσο καλά... Το πρωί βγήκα για κάτι ψώνια και για καφέ κι ήταν ωραία αλλά μετά όταν γύρισα σπίτι μ' έπιασε ταχυπαλμία κι έτρεμαν τα χέρια μου, μέτρησα τους παλμούς μου κι ήταν 107 και έπεσαν με το ηρεμιστικό που πήρα γιατί δεν το άντεχα... Και φοβάμαι μη με ξαναπιάσει αν κι ίσως να με πείραξε ο καφές που ήπια έξω αλλά δεν είμαι κι 100% σίγουρη... Θα το πω κι αυτό στο γιατρό αύριο...
Αα νόμιζα ότι ήταν σήμερα..
Αυτό με το σπίτι είναι αυτό που το έχουν όλοι.. Ενώ πιστεύουν ότι το σπίτι είναι η ασφάλεια τους και θέλουν να μένουν εκεί.. Στην ουσία είναι η κόλαση τους.. Το βλέπεις κι εσύ. Εκτός σπιτιού είσαι καλά. Ναι έχεις την ανάγκη να πας σπίτι. Αλλά είσαι καλά. Στο σπίτι όχι. Οι 4 τοίχοι, το μυαλό.. Ολα αυτά τα καταστρέφουν όλα.
Έτοιμη για αύριο;
Να τα πεις όπως νιώθεις.. Όπως σου βγει. Πιστεύω ότι καλύτερα να μην βασανίζεις το μυαλό σου.. Άστο ότι βγει εκείνη την ωρα
Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένη επειδή ούτε πάλι μου έκανε αλλαγή στα φάρμακα... Κατά τα άλλα νομίζω ότι κάναμε μια μικρή πρόοδο όσον αφορά τα θέματα που φοβάμαι να θίξω...
Τι εννοείς πρόοδο;
Μπόρεσα να μιλήσω λίγο για το θέμα που με πονάει πιο πολύ, εκείνον που βρίζουμε για τις πράξεις του... Του είπα ότι ακόμα τον φοβάμαι και με ρώτησε τι θυμάμαι κυρίως σχετικά μ' αυτόν και είπα που δεν με άφηνε να φύγω... Ίσως να φαίνεται ασήμαντο επειδή δεν τα είπα όλα αλλά για μένα είναι σημαντικό βήμα που θα με κάνει να μπορέσω κάποια στιγμή να τα πω όλα...
Όταν κανουμε κάτι που πριν δεν κάναμε... Είναι ένα βήμα. Σιγά σιγά θα τα πεις όλα.
Καλημέρα κυκνε μου. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι ερωτήσεις σου κάνουν όσο αφορά αυτό το κομμάτι έτσι ώστε να προχωρήσει η συζήτηση;
Θυμάσαι αν κάποιος από τους γιατρούς σου, να μην ειχε πάρει σιγά σιγά το θέμα και να εκανε μια ερώτηση που να σε εφερε σε άβολη θέση; Να ήθελες να φύγεις;
Αν μπορείς απαντησε μου και στις δύο ερωτήσεις.