κεφαλη κινητηρα απο Beverly 500.και οι βλακες εχουν βαλει σιδερενια ταπα πισω απο τον εκκεντροφορο (εκει που υπαρχει το ψυκτικο υγρο)
Printable View
Γιατί να μια γνωριμία που θέλω να μου εξελιχθεί σε σχέση να ξενερώνει μετά το 3ο -4ο ραντεβού?
Γιατί ενω βλέπω πως οδεύει προς τελος ζω με τη ψευδαίσθηση ότι πάνε όλα καλα?
Όμως όταν στα ραντεβού δεν μου δινει το πρασινο φως για να κανω κατι πιο τολμηρό πως προχωρώ?
Μήπως το ότι στα αρχικά σταδια (20 μερες μετα τη γνωριμια δλδ) σχεδόν καθημερινά παίρνω τηλ ή στελνω μηνυματα (μια επικοινωνια δλδ κι οχι απανωτα) θεωρείται πίεση?
Και ειναι απ τις καλές λίγες περιπτώσεις.... κρίμα να τα κάνω σκατα και να τη χασω!
Δεν ειναι σαν τις αλλες που όλο μου αναβαν πράσινα φωτα, που ήταν πρόθυμες για τα πάντα αλλά εγώ δεν τις γουσταρα και την έκανα με ελαφρα πηδηματάκια.
Πως το παλεύω δλδ για να μην έρθει το τελος σε κατι που πραγματικα αξίζει...
[QUOTE=ioannis2;521892
Όμως όταν στα ραντεβού δεν μου δινει το πρασινο φως για να κανω κατι πιο τολμηρό πως προχωρώ?
Μήπως το ότι στα αρχικά σταδια (20 μερες μετα τη γνωριμια δλδ) σχεδόν καθημερινά παίρνω τηλ ή στελνω μηνυματα (μια επικοινωνια δλδ κι οχι απανωτα) θεωρείται πίεση?
Γιαννη , καλημερα . Αν δεν δου δινει το πρασινο φως εξ αρχης , το πας με το μαλακο . Οχι επιθεση κατα μετωπο . Δεν μου φαινεται να ειναι και το στυλ σου . Νομιζω οτι οτι στα αρχικα σταδια , η καθημερινη προσπαθεια επαφης ειναι ενα ειδος πιεσης , αραιωσε λιγο . Ασε και στην ιδια να παρει καμμια πρωτοβουλια . Τωρα βεβαια υποθεσεις κανω , γιατι αν δεν σε δει καποιος εν δρασει , δεν μπορει να βγαλει ασφαλη συμπερασματα .
Καλη κριση εχεις , μπορεις να ψυχολογησεις κι εσυ ο ιδιος . Φιλικα . Αγγελος .
μαγκ
ασε το θεμα του ανθρωπου και κανε εδω δοκιμες.
οταν κανεις παραθεση, απλα πατας το "απαντηση με παραθεση" και γραφεις απο κατω απο ΟΛΟ το κειμενο που θα εμφανιστει, τα δικα σου.
το κειμενο που εμφανιζεται ως παραθεση θα πρεπει να περιεχει ενα αρχικο συμβολο και ενα τελικο. και ενδιαμεσα να ειναι η παραθεση. ΧΩΡΙς ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΚΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.
...η πολλή ευγένια και τα μηνύματα κάθε λίγο και λιγάκι, "καλημέρα, καλησπέρα, τι κάνεις, σου πέρασε το ποδαράκι που πονούσε" και άλλα τέτοα μη τα προτιμάς.
Επίσης, άσε να στείλει και εκείνη κάτι και το κυριότερο μη της λες από τη Δευτέρα τι σχέδια έχεις για το Σάββατο ;)
Ευχαριστώ Θεοφανία για το ενδιαφερον αλλα.... δεν μιλαμε σε τετοιο βαθμό ευγενεια και μηνυματα! Απλά ένα μηνυμα μετα το απόγευμα προς βραδυ ή τηλέφωνο και προφανώς ποτέ δεν της είπα για σχέδια για το Σαββατο κλπ συναφή. Δεν μου εχει στειλει μεχρι στιγμης μηνυματα η ίδια αλλά πάντα απαντά και με καλό τρόπο.
Προς το παρόν ουτε κουβεντα για σχεσεις ούτε ... πέσιμο. Το προσπαθω να εξελιχθει προς εκεινη την κατευθυνση.
Ξέρω πως συμφωνούμε πως με τα δεδομενα αυτα γενικά είναι χλωμό το τοπίο! Ειναι και λίγο πιο ψηλη (10 εκ περιπου) αν παιζει κι αυτο ρόλο...
Αυτα που αξιζουν δύσκολα αποκτώνται ή καθόλου και ποτε!
[QUOTE=Macgyver;521898][QUOTE=
Γιαννη , καλημερα . Αν δεν δου δινει το πρασινο φως εξ αρχης , το πας με το μαλακο . Οχι επιθεση κατα μετωπο . Δεν μου φαινεται να ειναι και το στυλ σου . Νομιζω οτι οτι στα αρχικα σταδια , η καθημερινη προσπαθεια επαφης ειναι ενα ειδος πιεσης , αραιωσε λιγο . Ασε και στην ιδια να παρει καμμια πρωτοβουλια . Τωρα βεβαια υποθεσεις κανω , γιατι αν δεν σε δει καποιος εν δρασει , δεν μπορει να βγαλει ασφαλη συμπερασματα .
Καλη κριση εχεις , μπορεις να ψυχολογησεις κι εσυ ο ιδιος . Φιλικα . Αγγελος .[/QUOTE]
Ευχαριστώ Άγγελε.
Δεν ξερω αν η ίδια θα πάρει πρωτοβουλία. Μαλλον στα αρχικά σταδια την πρωτοβουλία την παιρνει αυτος που επιδιώκει να εξελιχθει μια κατασταση ώστε στη συνέχεια να υπάρξει συνδεση των δυο και συνεπώς να παίρνει και ο άλλος πρωτοβουλίες. Συμφωνω με τα περί πίεσης. Όμως ουτε το να αραιωσει κανεις τις επαφες ειναι το καλύτερο επειδη μετα το πραγμα ξενερωνει.
Στις σχεσεις δεν υπάρχουν συνταγες. Συνηθως αμα κατι δεν εξελιχθει θετικά από πολύ νωρίς δυσκολο να συμβει αυτο στη συνεχεια.
Ιωαννη, καλησπερα.
αυτο με το υψος, μην το βαζεις πολυ στο μυαλο σου , για να μην επηρεαζεσαι.
οσες κοπελες ξερω εγω που δεν εχουν κανενα προβλημα με το υψος και καποια που το προτιμαει κιολας να ειναι ψηλοτερη, ειναι ολες ψηλες γυναικες.
οποτε μην σε απασχολει. εφοσον μπαινει σε διαδικασια μια κοπελα, σημαινει οτι της αρεσεις.
απο εκει και μετα, δες τι θα κανεις
...πήγαινε το χαλαρά, μπορείς να μη στείλεις και κανά δυο μέρες, να της δώσεις χώρο μήπως και πάρει πρωτοβουλία.
Αυτό με το ύψος, μη το σκέφτεσαι καν.
Οι γυναίκες με προσωπικότητα δεν εξετάζουν τους άντρες στους πόντους, αλλά στο μυαλό και την ψυχή.
Αν είναι καμία κενή τύπισα που κοιτάζει πρώτα αυτό και μετά το χαρακτήρα, τότε ούτε εσύ θα τη θες.