Πιο εντονα τα συμπτωματα σημερα..
Νιωθω οτι εχει μαθει ο εαυτος μου αυτον τον τροπο σκεψης και με παει συνεχεια απο αυτο το μονοπατι..
Δε ξερω αν ποτε θα μπορεσω να το ξεπερασω ολο αυτο..
Printable View
Πιο εντονα τα συμπτωματα σημερα..
Νιωθω οτι εχει μαθει ο εαυτος μου αυτον τον τροπο σκεψης και με παει συνεχεια απο αυτο το μονοπατι..
Δε ξερω αν ποτε θα μπορεσω να το ξεπερασω ολο αυτο..
Γιατί να μην μπορέσεις; Ίσως να θέλει να κάνει τον κύκλο του και κάποια στιγμή να πάψει να σε τρομάζει τόσο πολύ. Να θυμάσαι πάντα τον εαυτό σου πριν από αυτό και να προσπαθείς να τον ξανακερδίσεις. Δυστυχώς τα προβλήματα της ζωής προκαλούν πολλά ψυχολογικά θέματα.
Αν το ρίξεις λίγο έξω; Βγαίνεις βόλτες;
Βγαινω,ειμαι πολυ καλυτερα απο τους προηγουμενους μηνες,απλα μενει αυτη η αισθηση της μονιμης απειλης,οτι ανα πασα στιγμη μπορει να ξανακατρακυλησω..
Σημερα εχω πιο εντονα την αισθηση του ολα μου φαινονται παραξενα και "λαθος", οι ανθρωποι γυρω μου,οι ομιλιες,η διαδικασια της σκεψης μου κλπ..
αυτο που λες tg1 με εκφραζει απολυτα!ειναι λες κ ο εαυτος μου εχει μαθει σε ενα συγκεκριμενο τροπο σκεψης παραλογο απο τον οποιο νιωθω οτι δεν μπορω να ξεφυγω!τι να πω!ας μας δωσει δυναμη και φωτιση ο θεος να ανταπεξελθουμε και να ξεπερασουμε τα οποια προβληματα μας απασχολουν!δεν ξερω ρε παιδια ειμαι ο μονος που το μυαλο μου τρεχει με χιλια και κανει τη μια αρνητικη σκεψη μετα την αλλη η οχι;δηλαδη πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω αυτο που περναω!ποτε επιτελους θα ανακουφιστω και θα ζησω τη ζωη μου οπως μου αξιζει;
Δεν εισαι μονος lawer πιστεψε με..
Κ γω ειμαι καπως ετσι απλα προσπαθω να μη το δινω σημασια..
Δε ξερω κ γω αναρωτιεμαι γιατι να μου συμβει αυτο..σε τι εχω φταιξει κ τα βαζω με τον Θεο...
Ισως καποια μερα να ειναι ολα ενα μακρινο παρελθον..
Κατι αλλο που ηθελα να προσθεσω ειναι οτι ακομα κ με τις ιδιες μου τις κινησεις εκτος την αισθηση του τρομαγματος υπαρχει και η αισθηση οτι ειναι κατι "κακο"
τι εννοεις;; τι κακο;
Οτι προκειται για μια παραξενη κινηση που εχει την αισθηση οτι ειναι κατι το παραλογο
ακριβως αυτο νιωθω και γω!βασικα εγω νομιζω οτι ζω ενα κακο ονειρο και θα ξημερωσει η επομενη μερα και θα ειμαι ο παλιος μου εαυτος..και μονο στην ιδεα οτι μπορει να πιστευω αυτα τα πραγματα με πιανει πανικος!βοηθεια!
Πως ειναι δυνατον να περναμε κατι τετοιο κ οι αλλοι ουτε καν να τους περναει απο το μυαλο ολη τους τη ζωη??
δεν ξερω τι να σου πω!αλλος πεθαινει απο καρδια αλλος απο καρκινο αλλος ταλαιπωρειται ολη του τη ζωη με κινητικα προβληματα..εμεις ταλαιπωρουμαστε απο αυτο..αν το δρις απο τη θετικη πλευρα μπορεις να το αντιμετωπισεις πιο ευκολα!
Lawer εσυ εχεις στιγμες που αισθανεσαι αβολα με τον εαυτο σου,σαν να μην ξερεις τι να κανεις με σενα?
tg1, και εγώ ακόμα και όταν ειμαι καλυτερα εχω αυτην την αίσθηση οτι μπορω πολυ ευκολα να αισθανθω αποσυνδεδεμενη με το εαυτο μου.. αυτη η μόνιμη απειλη μου κάνει πολυ ανασφαλη και μου προκαλεί δυσφορία.. με ανακουφίζει έστω και προσωρινα να μιλησω σε καποιον η να βάλω τα κλάμματα... Γενικά το κλάμμα με βοηθάει γτ με κάνει έστω να αισθάνομαι κατι..
επιγειο μαρτυριο η αποπροσωποποιηση!περνανε φασεις που σκεφτομαι τη ζωη μου στο μελλον και φρικαρω γιατι αναρωτιεμαι πως θα μπορεσω να τα βγαλω περα αν συνεχιστει αυτη η κατασταση!αυτη η αποσυνδεση απο τον εαυτο μας ειναι οτι χειροτερο και σε πειθει οτι τρελλαινεσαι !νιωθω οτι βρισκομαι μεσα σε μια τρυπα απο την οποια καθε μερα προσπαθω να ξεφυγω και να μη με τραβηξει μεσα!
tg1 αυτο το αισθημα τοτ να αισθανομαι αβολα με τον εαυτο μου το βιωνω καθημερινα καλη μ!συνεχεια!και ειναι οτι χειροτερο!