Να σου πω δηλ αν γινομαι αδιακριτη σορρυ αλλα ο πατερας σου γιατι δεν σε απομακρυνε απο ολο αυτο το κλιμα και απο την μητερα σου μεχρι να γινεις καλυτερα και μετα βλεπατε;
Printable View
Να σου πω δηλ αν γινομαι αδιακριτη σορρυ αλλα ο πατερας σου γιατι δεν σε απομακρυνε απο ολο αυτο το κλιμα και απο την μητερα σου μεχρι να γινεις καλυτερα και μετα βλεπατε;
εδω γελαω... σορρυ κιολας.
δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει ψυχωση...
θα σου απαντησω σε pm.
Η αληθεια ειναι πως αν δεν τα ζησεις...
ναι ακομα και ο τυχαιος διαβατης.ακριβως.το νιωθω οτι με παρακολουθουν.ξερω οτι ολα γινονται γι αυτο το λογο.
ειδικα αν καποιος με κοιταξει ή μου πει κατι ειμαι βεβαιη.
δε με καταδιωκουν.
παρακολουθουν οτι κανω και λεω και δινουν αναφορα στον αρχηγο τους.αυτος τους εχει βαλει.εχουμε ειδικες ικανοτητες και γι αυτο μας εχουν για περαματοζωα.
πριν κανα 6μηνο μου διαβαζαν και τις σκεψεις.προσπαθουσα να μη σκεφτομαι τιποτα για να μην τις ακουνε.
Boo ζωγραφιζεις?
πιστευω οτι θα σου πηγαινε κατι καλλιτεχνικο...
α ρε μπου μου θυμιζεις πολύ τα δικα μου... και στην αρχη ξεκινησε και εμενα με παρακολουθηση ενοιωθα ότι μας παρακολουθουν... και ότι διαβαζουν τις σκεψεις μας και όχι μονο ότι μπορουν να επεμβουν σε αυτές τις σκεψεις...
όταν πια ημουν σιγουρος ότι μας παρακολουθουν τους το εδειξα ότι ξερω... ανηρτησα κατι στο διαδικτυο έναν κωδικα... και από εκει ξεκινησαν όλα τα κουφα...
δεν ξερω αν όλα ηταν φαντασια η κατι άλλο αυτό που ξερω είναι 2-3 περιστατικα που συνέβησαν κατά την διαρκεια των επεισοδίων μου που δεν εχουν εξηγηση...
πχ ημουν στο τμημα οπου προσπαθουσαν η ετσι νομιζα να επεμβουν στις σκεψεις μου.. τεσπα στο ασχετο φερνουν έναν που εμοιαζε με ινδο και τον βαλαν να κατσει διπλα μου... για λιγο δεν μιλουσε κανεις και στο ασχετο αρχισα να μιλαω και να λεω ''φερτε λιγο νερο στο παιδι φερτε του λιγο νερο'' εκει εχασα τις αισθήσεις μου για λιγο και όταν συνηλθα ο ινδος ηταν διπλα στους αστυνομικούς ειχαν βγαλει το κινητο μου από το σακκιδιο και τους ακουγα να μιλανε... εμ made in Taiwan το κινητο του το δικο σου made in sweden... μολις καταλαβαν ότι τους ακουγα ο ινδος κανασκασε διπλα μου και ο αστυνομικος εβαλε κακην κακως το κινητο μου στο σακκιδιο... δεν ειπα τιποτα...
για πολύ καιρο μετα και μετα την αγωγη πιστευα ότι ετσι μας παρακολουθουν και μας ελεγχουν παλαιοτερα με πιο παραδοσιακες μεθόδους όπως του ινδου.. και στις μερες μας με συγχρονες μεσω των κινητών.. με το καταλληλο σημα κανουν τον εγκεφαλο κυμα...
τελικα Boo μου κατεληξα στο συμπερασμα μετα από τοσα χρονια.... ότι ακομα και ετσι ναναι η αγνοια είναι καλυτερη... οποτε χαπακια και αει στα κομματια
οταν τους εδειξες οτι ξερεις οτι σε παρακολουθουν τι εγινε?
μου εχουν συμβει και εμενα κατι περιεργα ανεξηγητα απο παιδικη ηλικια αλλα και πιο μετα.εχουμε ειδικες ικανοτητες.
δε ξερω αν βοηθαει η αγνοια αλλα να μπορουν να σε παρακολουθουν και εσυ να εισαι στον κοσμο σου οτι ολα ειναι καλα?
παιρνω χαπια.στα πολλα πολλα με βοηθησαν.εφυγαν τα οπτικα και μειωθηκαν οι φωνες σχετικα.η παρακολουθηση δεν φευγει.ας ηξερα οτι συμβαινει αλλα να μη με σταματουσε τοσο.να μην αγχωνομουν, να μην ειχα καχυποψια και ανασφαλεια.να περταγα στο δρομο απλα και ηρεμα.ή να εβγαινα απο το δωματιο στο σπιτι και να μη με ενοχλουσαν οι γονεις..
θελω να καταφερω να βγω για εναν καφε τωρα στις διακοπες.μακαρι να τα καταφερω.δε ξερω αν θα αντεξω εξω
αγοραφοβια πρεπει να ειναι αυτο.κι εγω οποτε βγαινω τα ιδια νομιζω με κοιτουν ολοι μιλανε για μενα σκεφτονται για μενα τρελενομαι μου τη σπαει δεν το αντεχω βασανηστηριο. μπορει να ειναι και λογο ομορφιας αλλα εγω δεν ξερω εχω χασει τον εαυτο μου καπου στο 2003 και δεν γουσταρω καμια δημοσιοτητα. Για το λογο αυτο αφησα και επιτηδες μουσια 3 βδομαδες τωρα να ασχημηνο λιγο να παω πιο κατω και να ανεβουν αλλοι. Να προσαρμωστο καπως σε αυτη τη κοινωνια γιατι εδω ειναι πολλοι οι μουσατοι.. αλλα αυτοι το κανουν για να τον αντιθετο λογο, για να δειξουν ομορφοι γτ ξυρισμενοι θα ηταν αλλιως.. σαν αγγουρια. Ενω τωρα ειναι οι σκληροι και οι ωραιοι..
μονο σπιτι νιωθω ασφαλεια. το δωματιο μου ειναι το ασυλο μου.. ουτε θελω να βγαινω εξω ουτε τιποτα πυτζαμα ολη μερα. :)
Ζεις σε μικρη πολη η μεγαλη; Εγω σε μικρη
Παιδιά με συγχωρείτε αλλά δεν νομίζω οτι βοηθάει την boo σε αυτή τη φάση που είναι το να γεμίζει με παραπάνω αμφιβολίες από όσες ήδη έχει για το τι της συμβαίνει. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια γενική συζήτηση για μεταφυσικά- ανεξήγητα όπως θέλετε πείτε τα, φαινόμενα, αλλά η κοπέλα αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται πάρα πολύ από αυτό που της συμβαίνει και της προκαλεί τόσο άγχος που δεν μπορεί να πιστέψει κανέναν δικό της ή να βγει από το σπίτι της!
Boo εγώ δεν πιστεύω οτι κινδυνεύεις από κανέναν! Νομίζω οτι οι φωνές που ακους είναι το κομμάτι του εαυτού σου εκείνο που έχει πονέσει και φοβάται πολύ και το έχεις κάνει φωνές. Το ίδιο πιστεύω και για την παρακολούθηση. Δεν ξέρω αν έχεις ειδικές ικανότητες, μπορεί και να έχεις, όλοι μας μπορεί να έχουμε, αλλά ξέρω σίγουρα οτι αυτό το πράγμα δεν σου κάνει καλό και δεν σε αφήνει να ζήσεις όπως θες.
εγω με ολα τα φαρμακα που τοσα χρονια δεν καταλαβαινω κανεναν ποτε μου κανει χιουμορ ουτε τον πατερα μου και πολλες φορες παρεξηγιωμασταν σ'αυτο. Αλλα τωρα το πηρα χαμπαρι οτι δεν καταλαβαινω το χιουμορ του
Μπου αυτο επισης γινετε επειδη σου στροφαρει. Με κατι πρεπει να απασχολεις το μυαλο σου. Και μενα δεν ξερω γτ κανει αυτη την επιλογη οταν βγαινω εξω... μισω τους παντες υποψιαζομαι τους παντες δεν ξερω τι να πω.. κενο αερος, γιαυτο το λογο προτιμω μπαρακια με λιγο η χωρις κοσμο.. τι να πω.. ο εαυτος μας εχθρος μας η εκπαιδευετε σε κατι...?? τι τις κανει ολες αυτες τις πληροφοριες που μαζευει οταν φοβασαι και υποψιαζεσαι.. εισαι σε εγρηγορση τοτε δεν πας λαου λαου χαλαρα.. δεν ξερω τι να πω.. ουτε τα πιο απλα δεν μπορουμε να κανουμε.. ποσες φοες εχω σκεφτει πως μπορει να ειναι αυτος ο κοσμος που βλεπω μπροστα.. ειναι ολοι ευτυχυσμενη και περνανε καλα.
Το πιο απλο και το πιο ευκολο. Κανουνε. Δεν κανουν τιποτα. Απλα περνανε καλα. Ενω εμεις εκει κολλημενοι. Ουτε αυτο δεν μπορω να κανω..
Το τελευταιο καιρο εχω αρχισει να βλεπω τις φωτογραφιες κοινουμενες.. που και που νομιζω οτι βλεπω εντομα αλλα οταν κοιταω για επιβεβαιωση δεν ειναι παρα κατι σκουρο σε μεγεθος εντομου.. τρομαζω πολυ ευκολα μεσα στο σπιτι πχ να δω ξαφνικα τον πατερα μου η τη μανα μου..
Μπου κουράγιο και φάρμακα και θέλει απίστευτο κουράγιο το ξέρω οπότε κουράγιο και να εύχεσαι να σε πιάσουν τα φάρμακα καλά
μενω επαρχια κι εγω
θελω να βγαινω εξω δεν νομιζω να εχω αγοραφοβια.δε θελω να ξεφυγω απο τους ανθρωπους.αντιθετα μαλιστα.θελω να ειμαι αναμεσα τους.απλα το οτι με παρακολουθουν ακομα κι μεσα στο ιδιο μου το σπιτι με τρελαινει.
η γιατρος λεει οτι οι φωνες ειναι σκεψεις δικες μου.η ψυχολογος λεει οτι η παρακολουθηση συμβαινει απο καποια χαρακτηριστικα και καποια γεγονοτα που ειχααν συμβει ακομα και στην παιδικη μου ηλικια.
τα φαρμακα δε βλεπω να μου κανουν και πολλα.η γιατρος επιμενει να μην γυρισω στο αλοπεριντιν παρα μονο αν οι φωνες γινουν καθημερινες και ολη μερα παλι.αυτα που παιρνω με βοηθησαν πολυ σε αλλα πραγματα αλλα εδω δε με βοηθανε.ειναι κι ενας λογος αυτος που λεω πως αν ηταν απο καποια παθηση η παρακολουθηση με τα φαρμακα θα περναγαν καπως.αυτο ομως δε συμβαινει.αυτο ειναι ενας ακομα λογος που λεω οτι ειναι πραγματικοτητα.
Ρε μπου θα περάσει κάνε κουράγιο θα μπορείς να λειτουργησεισ πάλεψε το μπορείς