Originally Posted by
kutchunie
Λοιπόν, ας δεχτούμε, δογματικά μιας και δεν ξέρω κανένα χρηστη προσωπικά, πως εσύ είσαι σωστή και η Ρέα ή η Μάντη ή εγώ ή όποιος άλλος θέλεις, καλά και τρολλάρουμε, όπως λες, ή βοηθάμε τη Ρέα να δυναμώσει κατα κάποιον τρόπο τις εμμονές της, έναντι των μοντς, μιλόντας για σουτιεν μωρά και ότιδήποτε άλλο θέλει.
Απο τη μια μεριά οι "βαρεμένοι" εχουν ανοιξει θρεντ κ χαζολογουν, γιατί αυτό πιστεύουν γενικά ή ειδικά ότι τους βοηθά, κατα δήλωση τους. Εσύ που είσαι σωστή με ποιο ακριβώς τρόπο βοηθάς τον εαυτό σου, μπαίνοντας σε ένα θρεντ που δε σε αφορα, δε σε βοηθά όπως δηλώνεις, μόνο και μόνο για να το κριτικάρεις; ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κατασταλτικό υφος. Πως βοηθάς με αυτό τον τρόπο τον εαυτό σου; Μεσω της θεραπείας διδάχτηκα πως είχα επιλέξει να τιμωρώ τον εαυτό μου με κάθε τρόπο, βγάζοντας το προσωπικό μου όφελος και καλό έξω απο κάθε μου απόφαση, αυτοκαταστροφή δηλαδή. Αφου το συνειδητοποίησα αυτο, κατάλαβα πως η συγκρουση είναι αυτή που θα με βοηθούσε να θέσω τα δικά μου όρια, εναντι των άλλων σε θέματα που με ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ αμεσα, η συγκρουση δηλαδή κάποιες φορές είναι αναπόφευφκτη για να μάθεις να προστατεύεις τον εαυτό σου, έχοντας αυτοποσδιοριστεί μέσω της αυτοκαταστροφής. Ξαναλέω ότι ίσως λέμε βλακείες εδω μέσα και πρώτη εγω, ανουσια πράγματα, αλλά αυτα τα ανούσια πράγματα είμαστε εμείς που δεν σταματάμε να προσπαθούμε και δεν εχουμε αναγκάσει κανέναν ουτε να μας διαβάσει, ούτε να ασχοληθεί.
Επιστρέφω στην αρχική μου ερώτηση λοιπόν, πως σε βοηθάει η επιλογή σου διαβάζεις ένα θρεντ που σου "ανάβει τα λαμπάκια" και δε σε αφορά κιολας, δεν είναι του "επιπέδου σου" όπως δείχνεις. Εξηγησε το μου σε παρακαλώ.