Όπως ξανά είπα οι γυναικες μισούν γενικώς τις σχεσεις με τους άντρεςΗ σχεση με έναν άντρα είναι ένα αναγκαίο κακό που θα υποστούν για την εκπλήρωση άλλων αναγκών εκτός των σεξουαλικών.
Όπως ξανά είπα οι γυναικες μισούν γενικώς τις σχεσεις με τους άντρεςΗ σχεση με έναν άντρα είναι ένα αναγκαίο κακό που θα υποστούν για την εκπλήρωση άλλων αναγκών εκτός των σεξουαλικών.
Για τους ρομαντικούς και ψευτοηθικους ειναι μισογυνισμος.για τους ρεαλιστές και τους ειλικρινεις απλά η πραγματικότητά.
δεν ξερω σε τι σπιτι και σε τι κοσμο μεγαλωσες..αλλα απέχεις απο την πραγματικότητα..σε βαθμο τραγικο!... ειναι σαν να καθεσαι στον καναπέ σου και να εχεις αποψη για εναν κόσμο που δεν βγηκες ποτε να τον ζησεις.
δεν εχω αναγκη να στο παιξω ψευτοηθικη...αλλα δεν ειμαστε ολες αναισθητες υπολογίστριες... μην μας βαζεις όλες σε ενα καζανι γιατι δεν με ξερεις και δεν εχεις δικαιωμα να εχεις γνωμη...μιλα για την μανα σου, την αδερφη σου και τις γκομενες σου...αυτες ξερεις...μετρημενες στα δαχτυλα. μεχρι εκει σε παιρνει..παρακάτω απλα λες ΚΑΙ εσυ ανοησιες!..ξερνας μισος και απωθυμενα και τα βαφτιζεις ειλικρίνεια!!..ολοι οι φανατισενοι ρατσιστες το ιδιο κανουν!!!...
Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, ούτε όλοι οι άντρες! Προσπάθησε να δεις τον άνθρωπο και μην κολλάς ταμπέλες...
Υπάρχει μια μαζική κουλτούρα, ναι, το πιστεύω κι εγώ. H κοινωνία συντηρεί ακόμα παμπάλαιες αντιλήψεις, δε θα διαφωνήσω, ευτυχώς όμως κάποιοι-ες ξεπέρασαν τα ταμπού τους!!
και για τα 2 φυλλα υσχυει αυτο!..ξερω κοπέλες που ντρεπονται που δεν εχουν κανει σεξ
μετα υπάρχουν και εκεινοι που δεν κανουν σεξ για μεγαλο διαστημα
μετα ειναι εκεινοι που κανουν σεξ αλλα δεν κανουν σχεση
μετα ειναι εκεινοι που κανουν σχεση αλλα οχι δεσμο
μετα ειναι εκεινοι που κανουν δεσμο αλλα δεν παντρευονται
μετα ειναι εκεινοι που παντρευονται αλλα δεν κανουν παιδια
μετα ειναι εκεινοι που τα παιδια τους αφου ενηλικιωθουν δεν κανουν σεξ -σχεση-δεσμο-γαμο-παιδια
σε αυτο το πελωριο πραγμα που λεγεται ζωη, η κοινωνια επιβαλει μονο εναν τροπο..γεννιεσαι-γαμιεσαι -ψοφας..οτιδηποτε παρεκκληνει απο την κονσερβα επικρινεται...μια συνεχης πλυση εγκεφαλου..οταν διαφερουν οι επιλογες σου πρεπει να αισθανεσαι κατωτερος..απομωνόνεσαι κοινωνικα.
πάντα θα υπάρχει καποιος που θα κρινει την ζωη σου..που ο,τι και να κάνεις ποτε δεν θα είναι αρκετό ή φυσιολογικο! και αν το προσέξεις όσοι καταφεραν να θεωρουνται κατα την κοινωνία σαξες στορυ - πληρως κοινωνικά αποδεκτοι.. πάσχουν χειροτερα και απο εμας!!!
πρεπει να δωσουμε μαχη με την νοοτροπια που μας μετεμφυτευσαν , να αποδεχτουμε αυτο που ειμαστε...την αληθεια μας ελευθερη απο κριτικες και αυτομαστιγωματα... αλιως δεν θα προχωρησουμε παρακάτω...
γιατι τελικα σε αυτο το ΠΕΛΩΡΙΟ πραγμα που λέγεται ζωη...εχεις δικαιωμα να εχεις την δικη σου πορεια..και μονο αυτη η πορεια αξιζει...
εγω σε αυτο πονταρω την ελευθερια μου απο την αρρωστεια μου... δυσκολο προς το παρον δε λέω...αλλα ..................................
Μήπως έχεις πληγωθεί από γυναίκες;
Φιλε μου. δεν ξερω πολλα απο γυναικες αλλα ξερω απο αντρες. Πρεπει να σε εχουν πληγωσει πολλες γυναικες!!!!!!
Επίσης ξερω πως ενα μερος εχεις δικιο. Δυστηχως υπαρχουν γυναικες που κοιταζουν μονο το συμφερον τους (ειτε επαγγελματικο ειτε οικονομικο). Αλλα ακομα και αυτες αν προσεξεις θα ανακαλύψεις πως απατανε το "θυμα" τους με εναν αλλον αντρα. αρα ακομα και αυτες μπορουν να αγαπησουν.
Ξερω ακομα γυναικες που θυσιασαν τα παντα για τον ερωτα και την αγαπημ ζωντας μια ζωη μονο στερησεις για να ειναι με τον αντρα που αγαπανε.
Και οσο για αυτο που ειπε ο Ασκητης. Εαν εσυ πιστευεις πως ειναι καλυτερα να εισαι με μια γυναικα που το μονο που θα κοιταξει σε εσενα ειναι αυτο μεσα στην τσεπη σου (και οχι τα γεννητικα σου οργανα) τοτε εγω διαφωνω καθετα.
Θα ηθελα πολυ να ακουσω την ιστορια σου παντως....