το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Γκαλοου κατσε εχεισ γνωρισει καμια εγω δυο τρεισ ηπιαμε καφε απλα καταπληκτικεσ κ οχι τωρα απο παλια ειχα αυτη τη γνωμη ασε τα κοινωνικα στερεοτυπα εχουν ψυχη κ ξερουν να κουμανταρουν ενα σπιτι οι περισσοτερεσ ζουν μονεσ κ ξερουνε ντυνονται παντα απλα κ ομορφα πιστεψε με εχουν αξια εγω την βλεπω μπορει να ειμαι ο χειροτεροσ αλλα την αξια τουσ την αναγνωριζω
Κρισ γτ ετσι φορτωμενοσ ρε φιλε
Δεν τα βάζω με τις κοπέλες που κάνουν αυτό το επάγγελμα, μου τη δίνει η στενομυαλιά μερικών ατόμων βρε elis μου. Ακόμα και για αυτές μιλάει σαν να είναι 'σκουπίδια' και του "χρωστάνε" και από πάνω, ποιός νομίζει ότι είναι τέλος πάντων;
Άντε και γαμήσου πια, αρκετά ασχοληθήκαμε!
Κότες και γυφτισες είναι αυτές που δέχονται ο άλλος να τους πληρώνει τα έξοδα.καμία αξιοπρέπεια
Ναι, εσένα περίμενα, γαμώ τη σκατομυαλια μου.......
Το ξερω το παραμυθι ολεσ γυναικεσ ειστε κ με δουλευετε λεσ κ τωρα βγηκα απο το αυγο θα βρειτε ολη μπελα ξερετε γτ σασ ειπα ολα τα μυστικα τ πλανητη εγω χεστηκα γ φυλακη ημουνα εσεισ θα τρεχετε οτι θεωρειται μαλακια ειναι ολα τα μυστικα τ πλανητη λεσ κι εγω γεννηθηκα χτεσ χασατε κυριεσ μου αυτα τα κολπα ειναι παλια