Αφησε τα φιλε μου.
Παντως μην απελπιζεσαι. Η ελπιδα πεθαινει τελευταία. Εκει που δεν το περιμένεις θα σου ερθει. Απλως μην απελπιζεσαι....
Printable View
Για μένα έχει πεθάνει και η ελπίδα. Έτσι κι αλλιώς δεν το περίμενα ποτέ. Δυστυχώς δεν μπορώ να μην απελπίζομαι. Δε με πειράζει τόσο πολύ το αποτέλεσμα όσο τα αίτια αυτού του αποτελέσματος, τα οποία τα έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. Ξέρω, φαίνομαι σαν απαισιόδοξος, άλλα στην πραγματικότητα είμαι ρεαλιστής.
υ.γ. Προχτές σημείωσα άλλη μια ήττα.
Τι να πω τωρα. οτι εχεις αδικο; δεν θα ηταν αληθεια.
Ξερεις ποσες φορες περναω απο ενα παρκο στη γειτονιά μου και βλεπω 12-13 χρονους να είναι με κοριτσια και να τα φιλανε και να βαζουν το χερι τους στο σωμα τους και να σε κανουν να σκεφτεσαι "ρε παιδια εδω θα το κανουν;". Και οχι πως είναι ωραιοι.... κατι χλιμητζουρες είναι!!!!
Τι να πω λοιπόν?! :(
φιλε αν σου πω τις δικες μου "ηττες" θα τρελαθεις.....
Δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω γτ δεν εχω βρει κι εγω ακομα την "φόρμουλα", το μονο που μπορω να σου πω είναι keep walking, μην σταματας.
υπαρχουν 4δις γυναικες εκει εξω. Αρα μην απελπιζεσαι. Ξερω πως δεν είναι ευκολο, αλλα μην το βαζεις κατω.
ΥΓ. εμενα με νευριαζει πολυ όταν βγαινουν αντρες που εχουν ουρα απο γυναίκες και σου λενε "Ελα μωρε, δεν είναι τιποτα. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ" Μου ερχεται να φαω τα σωθικα μου απο τα νευρα μου. Συγκρινει την χυλοπιτα την δικια του με τις χυλοπιτες τις δικιες μας.
φιλε μου θα σου πω ενα γεγονος οταν ημουν νεοτερος.δουλευα στα 20 μου ως μπαρμαν σε νησι.σε ενα μπιτς μπαρ μεγαλυο ξενοδοχειου με απειρες τουριστριες.ειχε τυχερα μεχρι κ ο κουασιμοδος 50+ αποθηκαριος που δεν ηξερε ξενες γλωσσες.εγω ενα διμηνο τιποτα ενω ημουν απο τους πιο ωραιους εμφανισιακα υπαλληλους κ στη καλυτερη θεση.να χτυπαω ακομη κ γυναικες τοσο χαλια πυο δε μου εκανε αισθηση κ να τρωω χυλοπιτα.κ τελικα ενα βραδυ σε ενα παρτυ αποφασιζω να κυνηγησω μια θεα (επαγγελματιας μοντελο στην αγγλια οπως εμαθα αργοτερα),ξινη στα μουτρα κ χωρις αλκοολ στα χερια της.συνδυασμος που βρωμαγε χυλοπιτα απο μακρυα.ομως μου αρεσε τοσο που λεω οκ εδω ολα κ στη χειροτερη ενα βραδυ ακομη χαμενο.τελικα περασα μια βδομαδα μαζι της γεματη ερωτα κ εκτοτε ανανεωναμερ για 2-3 χρονια τα ραντεβου μας καθε καλοκαιρι.θελω να καταληξω οτι εκτος απο κατι ''φιλους'' που παιζουν με τον πονο σου,πραγματικα η νορμαλ πλειοψηφια οσων λεει
κ εγω εφαγα χυλοπιτες το λεει επειδη θελει να σου δωσει κουραγιο να συνεχισεις γιατι οντως οσο κ αν αργησει θα ελθει για οποιον προσπαθει.ητημενος ειναι οποιος εγκαταλειπει κ μονο
Εγώ και όσοι δε με καταλαβαίνουν δε θα καταλάβουμε ποτέ έναν καρκινοπαθή. Να το θυμάστε αυτό.
Rolen,
χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις...
Δούλεψέ το λίγο, κάνε πράγματα για σένα και μόνο! να περνάς εσύ καλά! τρέξιμο? ποδήλατο? αθλητισμο? μπες σε ομάδες/συλλόγους και δούλεψε την κοινωνικότητά σου, να δεις πώς θα μάθεις να μιλάς σε χρόνο dt !! και θα βελτιώσεις ταυτόχρονα και την εμφάνισή σου!!
Βρεστα με τον εαυτό σου στο θέμα "είμαι καλά επειδή είμαι ο Rolen, είμαι καλός και κάθε μέρα γίνομαι καλύτερος και για αυτό περνάω καλά"!
και πίστεψέ με, και φίλους θα βρεις και κοπέλα για σχέση θα βρεις και ανθρώπους να νοιάζονται για σένα θα βρεις, όλα!
Όλα από μέσα μας ξεκινάνε...
Καλησπέρα Mara Z! Έχω μεν χαμηλή αυτοεκτίμηση και κυρίως χαμηλότατη αυτοπεποίθηση, άλλα αυτές διαμορφώθηκαν με τις αποκλειστικές αποτυχίες που βιώνω. Από θέμα δραστηριοτήτων, πηγαίνω γυμναστήριο εδώ και 10 μήνες και σε συλλόγους εδώ ακόμα πιο πολύ καιρό. Τώρα από εμφάνιση, είναι το μόνο καλό που έχω. Είμαι αρκετά εμφανίσιμος, παρά τ'αυτά βιώνω ακραίες αποτυχίες. Η μία είναι ότι όταν μιλάω σε κοπέλα, δεν μπορώ να κρατήσω τη συζήτηση πάνω από 1-2 λεπτά. Ο μόνος λόγος που αν συνεχιστεί η συζήτηση για λίγο είναι επειδή μόνο εγώ τη ρωτάω. Δε με ρωτάει ποτέ εμένα ώστε να κινηθεί συζήτηση. Πιο συγκεκριμένα, δεν προσελκύω.
αγάπη μου, η αυτοεκτίμηση πηγάζει από μέσα μας προς τα έξω, δεν έρχεται από έξω για να εδραιωθεί μέσα μας.
Δεν μάς κάνουν δυνατούς οι επιτυχίες, εμείς με τη δύναμή μας χτίζουμε την επιτυχία μας!
Η αποτυχία είναι μέσα στο παιχνίδι! δεν σε ορίζει, δείχνει ότι προσπαθείς, αλλά κάτι πάει στραβά, μπορεί τυχαία, μπορεί εσύ να κάνεις λάθος επιλογή σε κοπέλες, χίλια μπορεί...
μια λάθος μπαλιά δεν σημαίνει ότι πετάς τη μπάλα και βγαίνεις εκτός γηπέδου...εσύ ρίχνεις μια μπαλιά, που αστοχεί, και μετά πεισμώνεις και λες τα παρατάω, δεν ξαναπαίζω, είμαι αποτυχημένος! αυτοπροσδιορίζεσαι με την ταμπελα του αποτυχημενου και βάζεις τελεία.
Συγκεκριμένα, γιατί επιλέγεις μια συγκεκριμένη κοπέλα? τί ειναι αυτό που σε ελκύει πάνω της? μετά τί λες στις κοπέλες? είσαι άνετος?
Γιατί δεν τσεκάρεις πρώτα ποια θέματα την ενδιαφέρουν και μετά εστιάζεις εκεί? Πάρε κανενα facebook, πιάσε της κουβέντα εκεί για ένα θέμα που την ενδιαφέρει.
Παρατήρησε πρώτα την κοπελιά, κόψε κίνηση, δες με τι ασχολείται, βρες ενα θεμα της δουλειάς σου, των σπουδών σου στο οποίο μπορεί να βοηθήσει και αναλόγως βλέπεις...Πες και κανένα αστείο, κάνετην να γελάσει, να χαλαρώσει, αμα σε βλεπει αγχωμενο, λογικό είναι να μαγκώνει και αυτή. Και φυσικά για μένα το πιο σημαντικό είναι να μην βγαζει ματι ότι της την πέφτεις, σαν λιγουρι. Χαλαρά και ωραία, με το αστείο, άνετα, και όμορφα. Αν δυσκολευεσαι, δες το ηθοποιός και παίξε ρόλο! βοηθάει πολύ για αρχή.
Ακόμη και σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί δεν σημαίνει ότι δεν σε γουστάρει, μπορεί να είναι σε άλλη φάση, να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό της, να έχει κολλήσει στον πρώην της, χίλια μύρια πράγματα... Εσυ έκανες την προσπάθειά σου, είδες ότι τοίχος η φάση, άρα τί πιο απλό? δεν πέφτεις πάνω στον τοίχο να σπάσεις τα μούτρα σου, κάνεις στροφή και πας αλλου!
Δεν σε έχω διαβάσει κι από την αρχή να καταλάβω πώς κινείσαι... Σχολίασα γιατί με προβληματισε η αυτοεκτίμηση-πάτος που έχεις βάλει ταμπέλα στο προσωπάκι σου!
Eγω λοιπον που ειμαι 54 , δεν μπορεις να με πεις μικρο , και αυτο που εχω να προσθεσω , ειναι οτι μικρος , μεχρι τα 15 ,τουλαχιστον , ημουν τρομερα ντροπαλος , την λεξη που θυμαμαι περισσοτερο να λεει ο πατερας μου για μενα , ειναι ' ειναι πολυ ντροπαλος ' , και οντως ημουν , πολυ ............... με τα χρονια ομως , αρχισα να ξεψαρωνω , και τωρα , μονο ντροπαλο δεν με λες , εδω και χρονια , εχω μια φυσικη συστολη , δεν εχω θρασος , αλλα δεν το θελω κιολας , δεν μαρεσει το θρασος , ευγενικος ειμαι , πολυ , αλλα οταν χρειαστει , που δυστυχως , στην Ελλαδα ( μεγαλωσα Ελβετια ) , οι πολλες ευγενειες στις συναλλαγες , εκλαμβανονται ως αδυναμια , τους κανω και με φοβουνται , απειλωντας τους για την σωματικη τους ακεραιοτητα και γενικως , ντρεπομαι που το γραφω βεβαια , προκειμενου να γινει η δουλεια μου και μονον , χωρις ποτε να το κανω πραξη , αλλα με παιρνει , λογω σωμ. διαπλασης ( γυμναστικης + πολεμ. τεχνη , αλλα 1.78 μονον , ο αλλος ομως καταλαβαινει ποσο το ενννοεις )........................ η δειλια ξεπερνιεται , το εγγυωμαι , αφου την ξεπερασα εγω , μπορουν ολοι , μην μασατε ........................... δεν ειναι πια και το μεγαλυτερο ελαττωμα , υπαρχουν πολυ χειροτερα ελαττωματα ..................
Αυτό λέω κι εγώ. Αυτό που νιώθουμε το βγάζουμε, φαίνεται. Εννοείται και πως αποτυχία είναι μες το παιχνίδι, άλλα στην περίπτωση τη δική μου, αποτυχαίνω αποκλειστικά. Δεν έχω πετύχει ποτέ και αυτό με πληγώνει σε κρίσιμο βαθμό, σε σημείο απώλειας προσοχής. Έχω κινδυνεύσει πολύ απ'αυτό. Και όλο αυτό το νιώθω μέσα μου. Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον εαυτό μου και να τον πείσω ότι όλα πάνε καλά. Ούτε μεθυσμένος δεν το καταφέρνω αυτό.
Να διευκρινίσω κάτι, δεν επιλέγω κάποια συγκεκριμένη κοπέλα ούτε έχω στο νου μου κάποια κοπέλα. Προσπαθώ να κάνω αυτά που λες, να οδηγήσω εκεί τη συζήτηση και το βλέπω ότι δεν προσελκύω! Η αυτοεκτίμησή δε θ'ανέβει με τις αποτυχίες. Έχω φτάσει στο Αμήν μ'αυτό το πρόβλημά σε σημείο να απεχθάνομαι τη ζωή μου! Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι και δεν είμαι σίγουρος για τίποτα!:(