κατσε καλα ρε μην φας κανενα μπαν που απαιτεις κιολας;)
Printable View
Παιδιά συγνώμη που αναμείχθηκα. Ας πάω να φτιάξω τα τηγανάκια μου να φάνε τα παιδάκια μου. Όποιος ενδιαφέρεται του δίνω συνταγή!
Καλε τι έγινε ρε παιδιά;;λίγες ώρες έλειψα από το θέμα μου κ τι βλέπω??ποινές..μαλλιοτταβηγ ματα κλπ;; ηρεμειστε καλε...χαλαρή κουβέντα κανουμε..
Γιατί δεν βάζεις υποψηφιότητα για βουλευτης?
(μιλάω μεταξύ αστείου και σοβαρού). Ξέρεις πόσοι αρσενικοί θα σε προωθήσουν και θα σε ψηφίσουν! Φτάνει να χεις λίγο μπλα μπλα (νοειται χωρις να λες χοντρες κοτσανες) δεδομένου ότι ελκύεις τα βλέμματα. Μόνο εδω, σε ενα φορουμ υποστήριξης, μονοπωλείς, απο τοτε που ανοιξες το θεμα, το ενδιαφερον.
Διότι, με εξαιρεση καποιες που έχουν την πολιτική στο αίμα τους, οι υπολοιπες βρισκονται σε βουλευτικα αξιωματα λόγω του γκομενικου τους προφιλ (γι αυτο και ειναι κουκλαρες οι περισότερες) που επισκιαζει θετικα όλα τα υπολοιπα απαιτουμενα για να ναι κανεις σε τετοιες θεσεις.
μπα..δεν πολιτικοποιουμαι εγω..
ασε με..μια χαρα ειμαι ετσι κοινη θνητη.
τι μονοπωλω ρε παιδια το ενδιαφερον?εγω βλεπω κ τα αλλα νηματα κ κινουνται εξισου εξαιρετικα....
χαχααχ κοινη θνητη ε?χααχ
αντε ρε ανξιους και πρωθυπουργο σ βλεπω :p
που σαι ρε νικ??δεν σε μπαναρανε??κοιτα κακομοιρη μου να μην φας μπαν γιατι εχεις πλακα!!
τ ακους??:p
το νου σου ρεμαλι!
παντως ειλικρινα καπως εχτες μου φανηκε περιεργο που ενοχληθηκαν τοσο για τα μνμτα σου..θεωρω οτι δεν ειπες δα κ τιποτα κακο..αποψεις εξεφρασες..κ αν δεν διαφωνισεις εδω μεσα τι θα κανεις?θα λες σε ολα ναι?
οκ εκτος κ αν προσβαλλεις καποιον ή τον βρισεις..πραγματικα δεν βρισκω τον λογο γιατι ενοχληθηκε η διευθυνση..
μια δαιφωνια ειχατε...μου φανηκε καπως περιεργο πραγματικα..
κ σιγα τωρα..τι ειρωνιες κλπ...ισα ισα εσυ τα λες εξω απο τα δοντια κ πιστευω οτι χρειαζεται παντα καποιος ειδικα σε τετοια φορουμς που αφορουν την ψυχολογια να τα λεει καποιος εξω απο τα δοντια..το χαιδεμα δεν κανει καλο.
μου ριξανε ποσες παρατηρησεις ,αλλα δεν καταλαβα γτ..εγω δεν ειπα τιποτα κακο...τωρα ειμαι στο τσακ να φαω μπαν..
θα καταγγειλω την διαχειρηση τ φορουμ ..ειναι εναντιον μου :p
περα απο την πλακα μονο σ αυτα π γραφω εγω ειδανε κατι αξιο παρατηρησεις...τι να πεις..
εδω μ ριξαν ποινη επειδη ειπα οτι οι μποντι μπιλντερς ειναι σαν γουρουνια...φαντασου λες και ειπα κατι κακο..