αχαχαχα!!!! ναιιιι σωστο!!!
με ρωτευτηκε γιατι εχουμε το ιδιο χιουμορ κ το ξερει το καθικι!!
ΟΧΙ ΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΝΙΚ!!! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!!!
Printable View
δεν εχω πιασιματα! ειμαι αδυνατη!
λοιπον σκατοπαιδα πρεπει να σχολασω! με περιμενει ο hondos center για ενα υπεροχο ταξιδι ομορφιας!!!
σας φιλω! κ ΧΑΡΑΛΑ!!!
Pink floyd poso eisai?
Εχει αυπνιες κανενας σας?? :)
τωρα πια οχι..αλλα οταν ειμαι σε φαση ΓΑΔ ..εχω ο.τι θες!:p
Καλημερα στο παρεακι!!Χριστοφορε σε λιγες μερες γινομαι 32 χρονων!!ασε,περναω κριση ηλικιας!!:ρ
Εγω οσο χαλια και να ειμαι κοιμαμαι απλα δεν κοιμαμαι καλα!!αλλα εγω ειμαι περιπτωση ειμαι ερωτευμενη με το υπνο!!
ΜΠΡΑΒΟ σου ρε..εγω οταν ειμαι σε ΓΑΔ ομως, κοιμαμαι αργα κ ξυπναω πολυ νωρις κ τρεμω..δλδ μπορει να ξυπνησω κ 5 το πρωι..
γενικα ομως οταν περναει κοιμαμαι σαν βοδι.
Πριν παρω την αγωγη,κοιμομουν ναι μεν αλλα αργα,κατα τις 3 και ξυπναγα κατα τις 12!αυτο που δεν αντεχα ηταν το πρωινο ξυπνημα!με το που ανοιγα τα ματια μου,τσιμπιματα,ταχυπαλμιες ,αγχος αλλα αυτο που δεν αντεχα ηταν οι σκεψεις!μου ερχοταν να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο!
το πρωινο ξυπνημα ειναι ο.τι χειροτερο σητν γαδ, δεν υπαρχει απλα η φρικη που νιωθεις!!! οσο περναει η μερα γινεται λιγο πιο ευκολο..αλλα το πρωι ειλικρινα δεν παλευεται...επεφτα το βραδι κ σκεφτομουν πως θα ξυπνησω την επομενη μερα! πως θα το αντεξω παλι αυτο..
τωρα εσυ pink floyd τι αγωγη παιρνεις??
Παιρνω μισο etiapin(αντιψυχωτικο)κ ενα escitalopram actavis 20mg(αντικαταθλιπτικο)
ποσο καιρο τα παιρνεις?
Ενα μηνα κ κατι!αυτες τις μερες ειναι να παω στον γιατρο!