Ε καλά και τώρα είμαι 39 και πάλι σχεδόν στο μηδέν είμαι, όμως αυτό είναι μια από τις συνέπειες του προβλήματος μας, όχι το ίδιο το πρόβλημα
Printable View
Ε καλά και τώρα είμαι 39 και πάλι σχεδόν στο μηδέν είμαι, όμως αυτό είναι μια από τις συνέπειες του προβλήματος μας, όχι το ίδιο το πρόβλημα
Φίλε μου και μόνο από πείσμα πρέπει να βρεις την αυτοεκτίμησή σου!!
Μακάρι να μπορούσα να σου προσφέρω μια μεγάλη αγκαλιά!
Τι μαλάκες ήταν όλοι αυτοί;
Σε δέρνανε;
Και αυτή η μαλακισμένη η δασκάλα, όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά έριχνε κι άλλο λάδι στη φωτιά;
Δε ντρεπότανε λίγο;
Εγώ, αν μου το κάνανε αυτό στο παιδί μου, μήνυση θα της έκανα!!
Ου να μου χαθεί....
Άντε μην αρχίσω τα κοσμητικά επίθετα εδώ μέσα και με πετάξουν έξω από το forum!
Εσύ γιατί τους άφηνες;
Δε σκέφτηκες να τους αστράψεις μία;
Έστω και λίγο......
Προσωπικά το πρόβλημα σου το έχουν λύσει πολλοί πηγαίνοντας πιστεύω σε πορνες.το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ είναι αγώνα διεκδικησεις της εκάστοτε κοπελας...σεξ είναι αυτό που θέλεις βαθύτατα η ακόμα και έρωτας πες το..πιστεύω ότι μια ***** μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά σχεδόν αβίαστα..οι ψυχολόγοι πάντως σε αυτά δεν βοηθάνε τόσο αφού πιστεύω πως τις περισσότερες φορές είναι θέματα σπερμοσυσσορευσης η πολυγαμιας ακόμα και υποσυνειδητης
Τι λες βρε;; Πώς γινόταν όλα αυτα χωρίς να αντιδράσει κανείς; Εννοώ, στους γονείς σου τότε δεν το είχες πει, δεν σε προστάτευσαν;
Ενταξει τα παιδιά είναι σκληρά πάντα κι όταν εντοπίσουν κάποιον πιο "αδύναμο" έχουν την τάση να του τη πέφτουν, αλλά δεν έκανε κανείς τίποτα για αυτο; Και μου λες οτι και η δασκάλα σε χτυπούσε έτσι χωρίς λόγο;!!!
Κάνεις ψυχοθεραπεία/έχεις κάνει; Νομίζω θα σε βοηθούσε να βρεις τι είναι αυτό που σε κρατούσε και δεν αντιδρούσες τότε.
Αυτό που έλεγα για την εποχή και το παρεξηγήσατε, είναι η σύγκριση με παλιότερα. Ένας 17αρης πχ το 40 ή το 60 πολύ δύσκολα μπορούσε να βρει σεξ, δεν προσφέροταν γιατί ήταν άλλη η εποχή. Έτσι υπήρχε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη ύπαρξης επαγγελματιών. Τώρα πια οι γυναίκες έχουν αλλάξει, δεν θεωρούν το σεξ κάτι κακό, ούτε ο γάμος είναι προϋπόθεση. Ένα παιδί λοιπόν 16-17 χρονών μπορεί να κάνει τις σχέσεις του και να βρει σεξ πολύ πιο εύκολα. Σε αυτό αναφερόμουν.
Όταν κάτι δεν έχει πάει καλά σε αυτές τις ηλικίες, είτε γιατί έτυχαν οι συνθήκες έτσι είτε γιατί το άτομο το ίδιο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί είναι λογικό μετά να δυσκολεύει. Δεν βάζω όριο στο πότε θα γίνει το σεξ, οτι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει στα 17 ή στα 20, μπορεί και να μην έχει γίνει μέχρι τότε, αλλά αν έχει υπάρξει μια σωστή εξέλιξη του ατόμου μέχρι τότε χωρίς καταναγκασμούς (να έχει φίλους, να έχει αναπτύξει την αυτοπεποίθηση του, να έχει δραστηριότητες, να έχει παρέες με το αλλο φύλο κτλ), τότε ναι μετά είναι εύκολο να γίνει, είναι απλά θέμα χρόνου.
Δεν είσαι άχρηστος! Απλά προφανώς σου έτυχαν θέματα που σε μπλόκαραν τότε και περιόρισαν την εξέλιξη σου σε αυτόν τον τομέα και για αυτό τώρα δυσκολεύεσαι. Δεν σημαίνει πως είναι ακατόρθωτο, σημαίνει πώς πρέπει να μάθεις από την αρχή και να παλέψεις διπλά για την αυτοπεποιθηση σου ενώ όλα αυτά θα είχαν έρθει φυσικά αν δεν προηγηθεί τα άλλα που είπαμε.
Δεν είσαι ο μοναδικός, όλοι λίγο πολύ παλεύουμε με θέματα του παρελθόντος ή της παιδικής μας ηλικίας για να "διορθώσουμε" αυτά που έγιναν με λάθος τρόπο και επηρέασαν τον καθένα μας σε κάποιο τομέα της ζωής μας.
Καλημέρα Anti-pression ! α) Του είπα για την κατάσταση της ψυχικής μου υγείας, προκειμένου να είμαι ειλικρινής μαζί του και αν ποτέ στο διάστημα της σχέση μας , πάθαινα λχ μία κρίση πανικού , να ξέρει τί είναι. Δεν ήταν τόσο θέμα συναισθημάτων ( ήμουν ερωτευμένη και το είπα , ήταν ερωτευμένος και του το είπα , τον εμπιστεύτηκα κ.α ) Έχω και είχα έντονη συμπτωματολογία κι αυτό με ώθησε να του μιλήσω. β) Εφόσον χωρίσαμε , κι ενώ βίωσα τις συνέπειες του "είναι τρελή " , "χωρίσαμε γιατί είναι αχάριστη, εγώ δέχτηκα τα προβλήματα της κι αυτή με χώρισε" η ψυχολόγος μου , με συμβούλεψε να το δω σαν ένα μεμονωμένο κακό περιστατικό στην ζωή μου και να το πω σε έναν επόμενο σύντροφο. Έτσι κι αλλιώς οι περιγραφές μου για το τί ακριβώς έχω είναι φειδωλές σε άτομα πλην της οικογένειας μου. γ) Εγώ το λέω ρατσισμό όλο αυτό , πού κράτησε 1,5 χρόνο (!!!) , βλακεία είναι η έλλειψη παιδείας σε αυτά τα ζητήματα και γενικά στο διαφορετικό. Κρίμα γιατί είμαστε νέοι άνθρωποι ... :(
Γενικά γι' αυτό που είπες.....
"το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ είναι αγώνα διεκδικησεις της εκάστοτε κοπελας...σεξ είναι αυτό που θέλεις βαθύτατα η ακόμα και έρωτας πες το..πιστεύω ότι μια ***** μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά σχεδόν αβίαστα..οι ψυχολόγοι πάντως σε αυτά δεν βοηθάνε τόσο αφού πιστεύω πως τις περισσότερες φορές είναι θέματα σπερμοσυσσορευσης η πολυγαμιας ακόμα και υποσυνειδητης"
Φίλε μου, θέλω κάποια στιγμή να κάνω παιδιά!
Τα αγαπώ πολύ και θέλω και δικά μου....
Πώς θα κάνω, εάν δε βρω γυναίκα;
Θέλω να βρω και 'γω μία που να με καταλαβαίνει....
Δε μπορώ να διανοηθώ το ενδεχόμενο να είμαι έτσι πάντα, μόνος και έρημος!
Με τρομάζει η μοναξιά.......
Δεν μπορώ.....
Γίνε δότης σπέρματος η γκαστρωσε την γυναικα κάποιου άλλου..καμία δεν θα σε καταλάβει καλύτερα από τον ευατο σου..πάντα μόνος θα είσαι ειδικά με μια γυναίκα..Την επόμενη μέρα μπορεί να έχεις πεθάνει.δες το ετσι και χαλάρωσε από τις υπερβολικές προσδοκίες. ..οι πόρνες κρατάνε καλή συντροφιά σχεδόν σε όλους...απλά να θυμάσαι ότι Β γυναίκα είναι το ναυάγιο του άντρα όσες φορές σκέφτεσαι να προχωρήσεις περαιτέρω με μια κοπέλα από το σεξ
οι περισσότεροι θέλουμε μόνο σεξ χωρίς δεσμεύσεις σχέσεις και λοιπές αηδίες.Αυτά είναι για τα παιδάκια.το θέμα είναι να πηδ.Σ και να την κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορεις..εδώ να πούμε ότι οι ψυχολόγοι δεν θα βοηθήσουν πουθενά...όλο χαζές συμβουλές δίνεται εδώ μέσα..το θέμα είναι το τώρα.Κάνε εκείνο Κάνε τούτο και άμα Σ πρωξεις επρωξες..εμας μας αρέσουν τα σίγουρα χαρτια ομως και γιαυτο λεμε οχι στην ψευτοβελτιωση και τραβαμε έναν άσο από το μανίκι μας που λέγεται *****..Έτσι αποφεύγουμε οποιαδήποτε δέσμευση με οποιαδήποτε αδήλωτη *****.Την λύση της *****ς την προτείνει και ο ασκητής.έναςααπό τους μεγαλύτερους Σεξολόγος της Ελλάδας ίσως και της Ευρώπης