Printable View
Quote: Originally Posted by δελφίνι Εγώ πάντως το αποφάσισα δεν θα παντρευτώ και ησύχασα. Οταν λες το πηρα αποφαση εννοεις οτι απογοητευτηκες απτους ανδρες και ετσι δεν θα παντρευτης η δεν θελεις γενικοτερα να παντρευτης??
Εγω παντως ειμαι 28 χωρισα προσφατα και πιστευω οτι θα παντρευτω ποτε ....
Quote: Originally Posted by f*Society Εγω παντως ειμαι 28 χωρισα προσφατα και πιστευω οτι θα παντρευτω ποτε .... Άμα σκέφτεσαι από τα 29 σου ότι δεν θα παντρευτείς ποτέ τι να πουν και αυτές που είναι 38
Quote: Originally Posted by Numenor Άμα σκέφτεσαι από τα 29 σου ότι δεν θα παντρευτείς ποτέ τι να πουν και αυτές που είναι 38 Ελα ντε.αλλα μπορει να το λεει τωρα αυτο επειδη ειναι φρεσκο χωρισμενη
Quote: Originally Posted by giorgos35 Οταν λες το πηρα αποφαση εννοεις οτι απογοητευτηκες απτους ανδρες και ετσι δεν θα παντρευτης η δεν θελεις γενικοτερα να παντρευτης?? Απογοητεύτηκα κανείς δεν με θέλει.
Quote: Originally Posted by δελφίνι Απογοητεύτηκα κανείς δεν με θέλει. Αντε καλε που δεν σε θελει κανεις.απλα δεν εχει βρεθει ο καταλληλος.αλλα θα βρεθει.
Quote: Originally Posted by Numenor Άμα σκέφτεσαι από τα 29 σου ότι δεν θα παντρευτείς ποτέ τι να πουν και αυτές που είναι 38 A) Αν εισαι φαν του Τολκιν εχεις τον σεβασμο μου και τα εγκαρδια χαιρετισματα μου Β) Ειμαι αντρας