αν πραγματικα το καταφερα αυτο χερομε παρα πολυ πολλες φορες το θεμα της απειριας ειναι αρνητικο στους ανδρες ενω στης γυναικες ειναι θετικο.τους ανδρες δεν τους χαλαει αν μια γυναικα ειναι απειρει στης σχεσεις ενω της γυναικες της χαλαει αν ενας ανδρας ειναι απειρος στης σχεσεις.
πιστευψετε αυτο κανει μπαμ και στης δυο περιπτωσεις.
αυτο ειναι ακομα καλυτερο.να σου πω γιατι.αν πας σε ενα απλο σπιτακι θα κανεις οτι κανεις μεσα σε δεκα δεκα πεντε λεπτα ψυχρα και θα φυγεις.ενω οι συνοδες πολυτελειας ενω ειναι αλλιος θα σου συμπερηφερθη λες και ειναι το κοριτσι σου θα κανετε συζητηση θα αισθανθεις καλυτερα πιο ανετα.θα μαθεις να μην σφυγκεσε οταν ειναι παρεα με μια γυναικα.να μην νιωθεις αμηχανα.
οταν ειμαστε απειρει το κανουμε αυτο θελοντας και μη ετσι μας βγενει και αυτο ειναι που πολλες φορες αποθει της γυναικες.αφου εχεις τα φραγκα καντο και μαλακια σου που δεν το εκανες τοσο καιρο συγγνωμη κι ολας φιλικα στο λεω..
εγω σου ειπα κατι οχι επειδει αμφιβαλω για εσενα.εχω φιλο 40+ που μεχρι τωρα εκανε μονο δυο σχεσεις και αυτο μετα βιας.ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο για καποιους ανδρες το θεμα σχεση δεν καθετε ευκολα οι σχεσεις σε ορισμενους,απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση η συμπερηφορα της κοπελας στο παραδειγμα που εφερες μια γυναικα αν το κανει αυτο δηλαδη γλυκοκοιταει χαμογελαει χιλια τα εκατο γουσταρει αρα στη πορεια γιατι να χαλασει??για αυτο σου λεω η κατι στη συμπεριφορα σου ειναι η νιωθεις αμηχανα εκεινει τη στιγμη σφυγγεσε δεν το καταλαβενης και οι γυναικες ξενερωνουν και στο γυρνανε στο φιλικο.γιατι στο γυρνανε στο φιλικο?????γιατι βλεπουν οτι σε φιλικο επιπεδο νοιωθεις πιο ανετα αφηνεις τον εαυτο σου ελευθερο και ετσι περνανε πιο καλα και αυτες και εσυ.
γιατι σε φιλικο επιπεδο νοιωθεις πιο ανετα και σε ερωτικο επιπεδο οχι??απο που πηγαζει αυτο???απτο θεμα της απειριας στης σχεσεις!!! και παλι εκει καταληγουμε.αν ειχες δυο εστω και δυο σχεσεις στο παρελθον θα εισουν πιο εμπειρος θα εισουν πιο ανετος αυτο θα ειχε αντικτυπο στης γυναικες και απτη συμπερηφορα σου και απτη σταση σου.(οταν λεω στη συμπεριφορα σου δεν εννοω οτι εισαι αγενεις ελπιζω να καταλαβες τι εννοω)
και πως το ξεπερναμε αυτο η βελτιωνομαστε???μεσω της σχεσεις..αν δεν εχω και δεν καταφερνουμε να κανουμε σχεση οπως εσυ?μεσω του σεξ..εστω και πληρωμενου και αν ειναι και συνοδος πολυτελειας ακομα καλυτερα για τους λογους που εξηγησα πιο πανω..
αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα...
Υ.Γ
μπορει να λεω και μαλακιες..αλλα δεν χανεις θα δοκιμασεις και αυτα που λεω.μπορει να αποδειχτουν και σωστα και να φερουν αποτελεσματα