-
Afrulα ti kaneis kai pws eisai ? Prin ligo kairo diabasa kati kai skeftika na su to protinw...einai ena biblio pou legete \'\'Eftyxos pou den gennithika omorfi\'\' einai mia istoria yperoxi. Tha matheis polla kai ta katalabeis oti i omorfia briskete bathia stin karidia kai stis psyxes mas...
A min mperdefteis esena se thewrw kuklitsa , alla epeidi blepw oti dyskolebese ligo me tis enies omorfi kai mi omorfi tha su protina na to diabaseis . Otan to teleiwseis perimenw na to syzitisume . Ok ; :)
-
Να μαι και εγώ...
Πως πάει?
-
THESSALO τι εκδοσεις ειναι το βιβλιο?
-
afrulitsa oriste :
Αθηνά Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη
Συγγραφείς: Κώστας Καρακάσης
Εκδότης: Ψυχογιός
Kalo diabasma glykia mu :)
-
Na kai to filaraki mas to Boltseed :) kalos ton kai as argise :) Pou xathikes toso kairo :) Afto pou grafeis einai fantastiko efxwmai na symbei se olous mas :)
-
Υπενθυμίζω ότι αποφεύγουμε τα greeklish σε αυτό το φόρουμ.
Γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ.
-
παιδια ειμαι μπερδεμενη παρα πολυ...εκει που ενιωσα λιγο καλυτερα συζητησα με ενα φιλο μου προχθες και μου ειπε οτι οι φιλοι του του ειπαν οτι δεν ειμαι ωραια δε του παν βεβαια οτι ειμαι ασχημη αλλα εγω αυτο ενιωσα .Αφου εγω βλεπω στο καθρεφτη οτι εχω ομορφο προσωπο μια χαρα πως γινεται αλλοι να με λενε ομορφη και αλλοι οχι?Και γιατι πιστευω οταν λεμε δεν ειναι ωραια σημαινει οτι ειναι ασχημη?Και τι ειναι ομορφια για τον καθενα σας?Υποκειμενικο ειναι το λογικο ειναι αλλα το ομορφο δε φαινεται δεν ειναι αντικειμενικο?Ξεμπερδεψτε με σας παρακαλω γιατι εκει που ημουν δραστηρια αν και αρρωστη και με ιδεες παραιτηθηκα και σκεφτομαι οποιον βλεπω η οποιον γνωριζω οτι θα λεει στον αλλον δεν ειναι ωραια!!!και πως θα ντυθω πως θα βαφτω ρε παιδια?Γιατι οταν το ακουω αυτο κοκκινιζω κιολας και αγχωνομαι και ολα χαλια παλι................
-
και τελικα τι ειναι ομορφια για τον καθενα σας?Τι σημαινει ειμαι ομορφη η δεν ειμαι?Και γιατι καποιος με λεει ωραια και αλλος οχι?θελω να ηρεμησω αλλα δε μπορω βοηθεια.
-
Τιποτα δεν σημαινει οποιος αισθανεται ομορφα βλεπει τους αλλους ομορφους οποιος ειναι μιζερος βλεπει τους αλλους ασχημους και ολα πανω τους αρνητικα.
-
Boltseed χαιρομαι που σε ακουω συγγνωμη που δε σε χαιρετησα τις προαλλες.Τα πραγματα δε πανε καλα.Εκανα αποπειρα πριν ενα μηνα νοσηλευτηκα στη ψυχιατρικη κλινικη για μια εβδομαδα του Ευαγγελισμου αλλαξα γιατρο και ολα τα πραγματα εφτασαν στο τελος.Συγγνωμη που το λεω αλλα δε θελω να ζω αλλο.Βαρεθηκα και στεναχωριεμαι που στεναχωρω και το Θεο τωρα...
-
Είναι κρίμα να είσαι τόσο ευαίσθητη σε ένα τόσο κακό κόσμο.! Ο καθένας μπορεί να σε μειώσει απλά για να γελάσει και εσύ αντί να του ανταποδώσεις στα ίσα, βρίζοντάς του, γίνεσαι τόσο χάλια! Ξύπνα από αυτό τον εφιάλτη και δες ποιοι πραγματικά είναι οι άλλοι... και γιατί να σε νοιάζει τόσο η γνώμη τους. Αποφάσισε ότι ακόμη και να πιστεύουν κάτι τέτοιο εσένα δεν σε νοιάζει, γιατί αυτοί είναι χειρότεροι. Ας το πιστεύουν αυτό ή κάτι χειρότερο. Ο καθένας έχει ελλαττώματα και πολλοί σοβαρές αναπηρίες τόσο σωματικές όσο και ψυχικές κι όμως κανείς δεν νοιάζεται για τους άλλους παρα μονάχα για τον ευατό του...
-
και τι να κανω ?εσεις σκεφτεστε πως σας βλεπουν οι αλλοι?Για εμφανιση μιλαω.Μηπως τελικα απο ολα αυτα εχω χασει την εικονα μου?αυτο που βλεπουν ειναι αυτο που βλεπω και εγω στο καθρεπτη σωστα δε μιλαω ρε παιδια?σας παρακαλω βοηθηστε με να καταλαβω...
-
οταν λεμε καποιος δεν ειναι ωραιος τι σημαινει ???Εσεις οταν το λετε εννοειτε οτι εναι ασχημος?Και αν οχι υπαρχει ομως περιπτωση καποιος να εννοει αυτο ?Τι να κανω ?πως να ξεκολλησω?
-
afrula απλα χαλαρωσε...αυτο εχω να πω...η ομορφια ειναι υποκειμενικη...καθενας εχει τη γνωμη του..γιατι τρελενεσαι?εγω θεωρουμε πολυ ομορφη αλλα δεν σημαινει οτι αρεσω σε ολους!!!δε γ ι ν ε τ αι ... και δε με νοιαζει τι θα πουν...υπαρχουν πολυ ασχημες που με το χαρακτηρα τους κερδιζουν τους παντες...θα τρελαθεις αν δε παψεισ να ασχολεισαι με αυτο!
-
το ξερω γλυκια μου αλλα δυστυχως απο αυτο τρελλαθηκα.Δε θελω να αρεσω δε θελω να με λενε ολοι ομορφη δε θελω να επιδεικνυω την ομορφια μου .Ξερω ποια ειμαι!!!Θελω απλως να καταλαβω τι εννοει ο κοσμος δεν ειναι ωραια???Αφου ειμαι μια χαρα.Θελω ειλικρινα να με καταλαβετε δεν ειμαι καμια ψωναρα που θελω να αρεσω σε ολους.Αληθεια.Απλως τι να πω κι εγω ειμαι και εξυπνη γιαυτο στεναχωριεμαι πιο πολυ !!! τι σημαινει για τον καθενα σας δεν ειναι ωραια?Αν θελετε βοηθηστε με να το καταλαβω εγω ξερω αλλα....υπαρχει περιπτωση να εννοουν και οτι ειμαι ασχημη ετσι δεν ειναι?Ναι αλλα αυτο το εννοει 1 στους 50 πιστευω.Λαθος ειμαι?:(:(