ΟΥΑΟΥ!!!! γκοου τσιφ!!!!
αύριο ανεβαίνω κι εγώ στη ζυγαριά!!!! :)
Printable View
ΟΥΑΟΥ!!!! γκοου τσιφ!!!!
αύριο ανεβαίνω κι εγώ στη ζυγαριά!!!! :)
καλημέρα σας! η ζυγαριά έδειξε 80 κιλά... σχετικά μικρή απώλεια μισό κιλό! αλλά τουλάχιστον κάτι έγινε ... :) είχα γουρουνιάσει κ λίγο το βράδυ αλλά οκ
προχωράμε!!!!!!!
τώρα που γυρίζει κι έχω κέφια!!!!
σήμερα έχω φάει
2 σνίτσελ στο φούρνο με ντομάτα και 2 φέτες τυρί 14π
και 1 παγωμένο τσάι 3π
μένουν 6π
σοκολάτα υγείας 10γρ 1π
2 bars kit kat 2π
ένα τόστ με τυρί και γαλοπούλα 4π
1 νες
σήμερα έχω ξεφύγει λίγο αλλά δικαιωματικά! δύσκολες μέρες ... θα περάσει κι αυτό
Μπράβο Νεφέλη!
μισό κιλό είναι 2 πλάκες βούτυρο των 250 γραμμαρίων και όλο αυτό το λίπος έφυγε από πάνω σου!
Συγχαρητήρια και μην υποτιμάς την απώλεια!!!
Όλα καλά!!!
thanx chief!!! :)
γεια σας! :)
σήμερα έφαγα
1 φιλέτο μοσχαρίσιο σαλάτα χωριάτικη με φέτα κ λάδι κ 1 φέτα ψωμί 14π
1 παγωμένο τσάι 3π
1 μήλο
μένουν 6π
2 chocolate bars 4π
1 νες με γάλα
Καλησπέρα!
Και αυτή η εβδομάδα κυλάει πολύ καλά!
Το καταλαβαίνω από τα ρούχα, φόρεσα σήμερα μια φόρμα που πριν δεν διανοούμουν καν να δοκιμάσω! :)
ʼντε ομαδάρχη!Τώρα βάζεις τα ρούχα του πανεπιστημίου...σύντομα και του λυκείου! ;)
έλα!!! πάρτε κόσμε τα κολάν που δεν ξεκολλάν!!!! πάμε και θα τα κάνουμε φόρμες!!!!! μπάκι! χεχεχεχεχεχ
:)
Καλημέρα σε όλες σας.
Είμαι καινούργια στην παρέα, αλλά όσα έχω διαβάσει με εμψύχωσαν και αποφάσισα να ξεκινήσω και εγώ δίαιτα,μια και βρήκα καλή παρέα !!!
Μου περισεύουν 25 κιλά (δυστυχώς !!!), τα οποία μου έμειναν μετά από έντονη ορμονοθεραπεία, κύηση, τοκετό. Χαλάλι της της μπέμπας αλλά δεν ξέρω τι να κάνω πια με το βάρος μου.
Τέλος πάνων, ξεκίνησα την προηγούμενη εβδομάδα τη δίαιτα των WW, όπως την βρήκα γραμμένη στο forum. Παρόλο που θεωρώ ότι τήρησα το πρόγραμμα αρκετά καλά, δεν έχασα ούτε ένα γραμμάριο. Στεναχωρήθηκα βέβαια, αλλά λέω να συνεχίσω, γιατί η δίαιτα μου φαίνεται εφαρμόσιμη και έχω φτάσει σε ένα σημείο που αισθάνομαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να τα χάσω τα κιλά. Εχω βέβαια μερικές απορίες, αν μπορεί κάποιος να μου τις λύσει:
α) Υψος 1.50 και βάρος 77 κιλά. Πάω για 22 πόντους ή λιγότερους?
β) Η μερίδα το γιαούρτι είναι ένα κεσεδάκι (200γρ) ή λιγότερο?
γ) Τα δημητριακά που τρώμε το πρωί τα αφαιρούμε από τις 4 επιτρεπόμενες μονάδες φωμιού?
δ) Η μερίδα των φρούτων πώς υπολογίζεται? Εντάξει τα μήλα και τα πορτοκάλια, αλλά το πεπόνι και το καρπούζι, πόσα γραμμάρια?
ε) Τα φρούτα είναι 0 πόντοι μέχρι τις 3 μερίδες και από εκεί και πάνω μετράμε πόντους?
στ) Πόση είναι η μερίδα σε μακαρόνια και ρύζι ?
Εάν μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτές τις απορίες θα με βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή συνέχεια σε όλους.
Γειά σου mariam και καλώς ήρθες στο club W.W. !
Εγώ είμαι απλά της υποδοχής οπότε θα σε φροντίσουν τα υπόλοιπα μέλη για τις απορίες σου...
Πάντως μην πτοείσαι από την πρώτη εβδομάδα...Nα σου ζήσει η μπεμπούλα σου!Καλή δύναμη!Φιλάκια!
Δες εδω http://www.eatingdisorders.gr/forum/...tid=899&page=1Quote:
Originally posted by mariam
Εάν μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτές τις απορίες θα με βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Το θέμα απαντάει σχεδον σε όλα τα ερωτήματά σου.
Καλή τύχη και μη το βάζεις κάτω.
καλημέρα σας!
μαριάμ μου καλώς όρισες! να σου ζήσει η ζουζούνα σου!!! σίγουρα τα άξιζε τα κιλάκια! και η μαμά σίγουρα αξίζει τώρα πια να τα απαλλαγεί αφού την ενοχλούν!
όπως απάντησε η sugar αυτό το τόπικ είναι πάρα πολύ βοηθητικό! διάβασε το λίγο κι αν έχει κάτι άλλο που θες να μάθεις εδώ είμαστε. τα βιβλιαράκια τα έχω και μπορώ να σου δώσω τους πόντους για ό,τι τροφή θες αρκεί να την έχει μέσα. :) επίσης υπάρχει και μια υπολογιστική μηχανή που αν μου δώσεις kcal και fat σε gr μπορώ να στο μετατρέψω σε πόντους.
καλή αρχή και από μένα!
πείσμα και αγώνα!!!!
σήμερα έφαγα
2 φρυγανιές 2 φέτες τυρί και 2 φέτες γαλοπούλα 6π
μένουν 17π
1 μήλο
1 γιαουρτάκι 2% 2,5π
14,5π μένουν
2 μπιφτέκια και ντοματοσαλάτα 12π
μένουν 2,5π
2 κομματάκια σοκολάτα υγείας
1 νες
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ . ΕΙΜΑΙ 76 ΚΙΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,70 ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ?