τι αστερι...γαλαξιας εισαι!φτου σου κοριτσι να μη σε ματιασουμε!
Printable View
τι αστερι...γαλαξιας εισαι!φτου σου κοριτσι να μη σε ματιασουμε!
Θα συμφωνήσω μαζί σου mitsokolo ότι φαίνεστε σαν δυο διαφορετικά πρόσωπα ΑΛΛΑ????? είσαι πραγματικά υπέροχη και πανέμορφη και στις δυο !!!!!
που εισαι συ κοριτσαρε μου??? σευχαριστω εισαι τζετ παιδι! :love:
καμια φορα εβλεπα καποιον γνωστο στο δρομο που ειχα να δω καιρο πχ προ σληβ, και με κοιταγαν κανα 5λεπτο μεχρι να με καταλαβουν , και αναρωτιομουν, μα καλα... κιλα εχασα δεν εκανα πλαστικη στη μουρη!
γιαυτο τολμησα να ποσταρω διαφορα προσωπου, και αν το τολμησει και κανενας αλλος εστω για μια ματια στα κλεφτα, θα με ενδιεφερε...
φιλακιααα
Μιτσο μου, το όμορφο άτομο φαίνετε και στις 2 φωτογραφίες!!!! Απλά τώρα έχει αυτές τις υπέροχες γραμμές το πρόσωπό σου που σε κάνουν ακόμα πιο θεά!!!!
Αστέρι μου!Καμάρι μου!Κι από κοντά είναι ακόμα πιο λαμπερή!
Μα είδατε τι τέλειο μαλλί είχε;(άλλη μια σπόντα αμολήθηκε μόλις!)
Και στο φόντο του 87 το μικρό Μητσοκολάκι πριγκιποπούλα!
Μια χαρά είναι οι φωτό!Ξαπλώνουμε πάλι!Φιλάκιαααααααααααα
Αλμα μου και Πωλινακι μου ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σας λογια! ευχομαι να ξεκινησω να ποσταρω και την κοιλια μου σιγα σιγα! :lol: ηδη εχουμε ενα μικρο καρουμπαλακι!(μακαρι να πανε ολα καλα) :bouncy::bouncy:
ναι καλα λες για μενα αλλα και εσυ δεν πας πισω! κοντεψα να χασω το φως μου απ την ομορφια σου νεραιδα μου οταν σε ειδα!!!!!! ψεμματα δε λεω ποτε!Quote:
Originally posted by NADINE
Αστέρι μου!Καμάρι μου!Κι από κοντά είναι ακόμα πιο λαμπερή!
Μα είδατε τι τέλειο μαλλί είχε;(άλλη μια σπόντα αμολήθηκε μόλις!)
Και στο φόντο του 87 το μικρό Μητσοκολάκι πριγκιποπούλα!
Μια χαρά είναι οι φωτό!Ξαπλώνουμε πάλι!Φιλάκιαααααααααααα
τι θα γινει με τις σποντες σου φιλτατη μου? ειπαμε μολις γεννησω θα σου ερθω με κοκκινο μαλλι για τρελλες στη σαλλλλονικη! :lol: :lol:
οντως παιδια στο φοντο διακρινεται μια φωτο μου που ειμαι μπομπιρακι ! :lol: :lol: :lol:
δυστυχως εγω εχω ενα "πριν" που αναπολω κι ενα "μετα" που θελω να διορθωσω...ελπιζω καποια στιγμη να αρχισει και για μενα η αντιστροφη μετρηση...
κυρια δασκαλα μας τι ματαρες ειναι αυτες??? και τι δερμα? φτου φτου! δεν πιστευω στα διαλλειματα να γινεται χαμος?? φρονιμα ε?
:lol: :lol: :lol: :lol:
φιλακιααααααααα! ευχομαι και το μετα που τοσο θελεις πολυ συντομα! :love:
Όλα τέλεια θα πάνε με το καρουμπαλάκι σου!Θα γίνει καρουμπαλάρα ατελείωτη!
Αλλά,κακομοίρα μου,ό,τι κι αν δεις,όσο δελεαστικό κι αν σου φανεί,ΔΕΝ,υπογραμμίζω,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΒΑΣ λαχταριστός να κάνεις πάνω του τατουάζ!Τζιιιιιιιιζζζζζζζ� �ζζζζζ!Φτου κακά!
Ζωγράφισε,κόλα χρυσόσκονες και φύσα,μάθε τσιγκελάκι, ό,τι γουστάρεις μόνο άσε κάτω το βζν πώς λέγεται!
Όσο για τα υπόλοιπα που λες για μένα,νιώθω άβολα,αλλά δε σε παρεξηγώ...Μη δίνετε σημασία,παρακαλώ.
Οι ορμόνες μιλούν που τρελάθηκαν μαζί με την καλοσύνη της ψυχής της.Μια μετριότητα είμαι και πλέον και γερασμένη!
connie,και το πριν και το μετά σου είσαι εσύ κι είναι υπέροχο!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα πάνω σε μια ζυγαριά!
Είσαι όμορφη και τα μάτια σου εκπέμπουν πολλή σπιρτάδα!Τυχερός όποιος γέρνεις στο πλάι του!Ελπίζω κι άξιος σου!
Δε νομίζω να έχουμε μιλήσει και δεν ξέρω πράγματα για σένα.Εύχομαι να νιώθεις γεμάτη από όσα η ζωή σου επιφυλάσσει
και να την απολαμβάνεις στο μέγιστο βαθμό!Μαθαίνω πως είσαι δασκάλα και μου γεννιούνται χαρούμενες εικόνες!
Τρυφερές αγκαλιές και παιδικά ματάκια να ρουφούν κάθε λέξη στα χείλη σου!Σπουδαίο το λειτούργημα σου!
Με το καλό να βρεις και πάλι το σώμα,που μέσα του εκφράζονται οι ανάγκες σου πιο απελευθερωμένες!Φιλάκια!
Nadine!!!σ εχω διαβασει πολλες φορες και χαιρομαι που μιλαμε!εχεις δικιο σε ολα!!!ειναι καποιες μερες που πεφτεις και απλα μετα ξανασηκωνεσαι-εχω μαθει πλεον να μην αφηνει μελανια η πτωση...ο ωμος που γερνω ανηκει στον αντρα μου που με κανει ευτυχισμενη καθημερινα και με μαθαινει να εκτιμω τα χρωματα και τα αρωματα της ζωης! ναι ειμαι φιλολογος, μπορει να μην ειναι χαρουμενες φωνουλες αυτες που ακουω καθημερινα αλλα φωνες εφηβων με παραπονα και εντασεις αλλα χαιρομαι που μπορω και μενω ετσι παντα νεα και παντα μαχομενη για ενα καλυτερο αυριο!!! ααχ να χα και 30 κιλα λιγοτερα και δε θα χα λογο να γκρινιαζω!σ ευχαριστω για τον καλο σου λογο και τη διαθεση!να σαι παντα καλα και παντα τοοοσο αισιοδοξη, θετικη και γλυκια!
mitsokolo, και οι 2 φωτο είναι πολυ ωραίες!!
έχεις πολυ ωραίο προσωπο!!
εμενα μου αρεσει το μαυρο πιο πολυ παντως, στο μαλλι :)
connie μου,χαίρομαι που γνωριζόμαστε έστω και λίγο μέσα από εδώ.Μέχρι πρότινος ήσουν ένα username χωρίς εικόνες για μένα.
Πλέον εισπράτω θετικά κύμματα από έναν άνθρωπο που δείχνει να εκτιμά όσα έχει την ευλογία ν'αξιώνεται(όχι πως δεν κόπιασες κιόλας)!
Σ'ευχαριστώ για την ευχή σου,αν και έχω κι εγώ τα έντονα σκαμπανεβάσματα μου!Δεν είναι ωστόσο άσχημες οι εναλλαγές.
Είναι η αλήθεια μας και η γλύκα μιας μη ευθυγραμμισμένης ζωής!Κι αν τα κιλά είναι ό,τι σε χωρίζει από την "τελειότητα" όλο και
κάτι σημαντικό,άξιο προσοχής θα έχουν να διδάξουν κι αυτά.Από το ότι ο άνθρωπος μας μας αγαπά πραγματικά πέρα από επιφάσεις
έως τη δική μας εσωτερική δύναμη να παλεύουμε για το καλύτερο,να εξελισσόμαστε πιο συνειδητοποιημένα...πολλά!
Εξάλλου,όλοι έχουν μια πρόκληση στη ζωή τους!Η δική μας είναι τα κιλά κι είμαστε τόσο τυχεροί που είναι στο χέρι μας!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by NADINE
connie μου,χαίρομαι που γνωριζόμαστε έστω και λίγο μέσα από εδώ.Μέχρι πρότινος ήσουν ένα username χωρίς εικόνες για μένα.
Πλέον εισπράτω θετικά κύμματα από έναν άνθρωπο που δείχνει να εκτιμά όσα έχει την ευλογία ν'αξιώνεται(όχι πως δεν κόπιασες κιόλας)!
Σ'ευχαριστώ για την ευχή σου,αν και έχω κι εγώ τα έντονα σκαμπανεβάσματα μου!Δεν είναι ωστόσο άσχημες οι εναλλαγές.
Είναι η αλήθεια μας και η γλύκα μιας μη ευθυγραμμισμένης ζωής!Κι αν τα κιλά είναι ό,τι σε χωρίζει από την "τελειότητα" όλο και
κάτι σημαντικό,άξιο προσοχής θα έχουν να διδάξουν κι αυτά.Από το ότι ο άνθρωπος μας μας αγαπά πραγματικά πέρα από επιφάσεις
έως τη δική μας εσωτερική δύναμη να παλεύουμε για το καλύτερο,να εξελισσόμαστε πιο συνειδητοποιημένα...πολλά!
Εξάλλου,όλοι έχουν μια πρόκληση στη ζωή τους!Η δική μας είναι τα κιλά κι είμαστε τόσο τυχεροί που είναι στο χέρι μας!