-
stargazer προσωπικα δεν με ενοχλει να μου πει ενα καλοπροαιρετο σχολιο που στην τελικη ειναι κ ενδειξη ενδιαφεροντος.αλλωστε γιατι οταν αδυνατιζουμε κ ομορφαινουμε επιζητουμε να μας το λενε επιβραβευοντας μας ?ετσι ειναι σωστο κ εντιμο να δεχομαστε κ την αρνητικη κριτικη κ ιδιαιτερα απο τα οικεια μας προσωπα..η ενσταση μου ειναι η εξης .αρχικα ειπες ''...ενώ ο σύντροφός σου μετά από 1 χρόνο είχε πλαδαρέψει κι είχε βάλει 30 κιλά θα το παιρνες τόσο αβίαστα?...Δε θα σπαζόσουν αν έβλεπες ότι έχει εσένα κι έχει δέσει το γάιδαρο και δε το νοιάζει?...'' κοιτα λοιπον προσωπικα δεν μιλω για περιπτωση που χαλαρωνεις κ επαφιεσαι στη σχεση κ παιρνεις κιλα.εμενα ο φιλος μου με γνωρισε ακριβως οπως ειμαι τωρα.γιατι λοιπον να με επιλεξει αν σε καποιο τομεα δεν καλυπτονταν οι απαιτησεις του?θα μου πεις οτι σ αγαπαει για ολα τα αλλα κ απλα θελει κ το κατι παραπανω για να καλυπτεται 100%,οκ τοτε το ζητουμενο ειναι να βρει τον καταλληλο τροπο που θα με προτρεψει για μια προσπαθεια.με προσβολες κ πιεση δεν γινεται κατι.κ να σου πω κατι?δεν καταλαβαινω τι νοοτροπια του''εχεις ωραιο προσωπο,καλο χαρακτηρα,γενικα καλο το ολο πακετακι αλλα αμα φτιαξεις κ σωμα θα εισαι το ιδανικο".ξερεις ωρες ωρες,οταν μου τη λεει κ νευριαζω,πως το βλεπω αυτο?οτι δεν ειναι μαζι μου γι αυτο που ειμαι αλλα γι αυτο που ελπιζει να γινω.
αλλα κ οσον αφορα στο να παρεις κιλα μεσα στη σχεση,δεν λεω για 20 κ 30 κιλα αλλα για 5-6,δεν ειναι κατακριτεο.ολοι εχουμε το δικαιωμα να περασουμε μια φαση,να πιασουμε ακομη κ πατο ωστε να αναδυθουμε επειτα στην επιφανεια πιο ορεξατοι κ πιο δυνατοι.εκει χρειζομαστε τη στηριξη σας stargazer,οταν πρεπει να σηκωθουμε ξανα κ οχι οταν ειμαστε οκ απο αυτοπεποιθηση κ εχουμε ψυχικη ηρεμια..μη μας θαβετε πιο πολυ,βοηθηστε μας..
-
stargazer,
αν δεν κανω λαθος αρχικα εκανες λογο για 5-6 κιλα που η κοπελα σου εχει κατα τη γνωμη σου παραπανω απ οσο "θα πρεπε". Δε μιλαμε για 20 κ 30 κιλα παραπανω οπως ειπες τωρα.Σε καθε περιπτωση συμφωνω με την ελενα_8 οτι η σημαντικοτερη βοηθεια ερχεται οταν εισαι στον πατο οχι οταν εισαι μια χαρα.Επισης, ειναι αποδεκτη η κριτικη στο σημειο ομως που ο αλλος καταλαβαινει οτι το θες αυτο για το καλο του κ οτι δεν παιζει τοσο δραματικο ρολο στη σχεση σας να ειναι σωματικα επιθυμητος.Γιατι αν ειναι ετσι τοτε δεν υπαρχει καποια αλλη πλευρα στη σχεση.Παιζει ρολο κ σημαντικο το σεξουαλικο κομματι κ το "επιθυμητο" ομως δεν νομιζω οτι προβαλλοντας το ως κινητρο σε μια κοπελα θα το εβλεπε θετικα ωστε να χασει κιλα.Οταν ο αλλος αντιληφθει οτι δεν ειναι σεξουαλικα επιθυμητος κ οτι φταινε τα κιλα κ του το πεις κ απο πανω τοτε δεν τον βοηθας ειναι ηδη μια μορφη απορριψης.Τουλαχιστον αν μιλαμε για σχεση κ οχι για ενα βραδυ...
-
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι δουλεία έχει εδώ ο stargazer...ανακατεύεσαι πολύ και στην τελική δεν βοηθάς και κανέναν?ίσως πιστεύεις ότι αν δούμε την αλήθεια έτσι όπως είναι θα ξυπνήσουμε ε? σε πληροφορώ ότι όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε κ τι πρέπει να κάνουμε?εμένα με κούρασες παρά πολύ πάντως?Α!!!!! και όταν αγαπάς θες να σε αγαπούν για αυτό που είσαι, όχι χάσε τα περιττά κιλά και βλέπουμε?
-
Δε γνωρίζουν την αλήθεια αρκετοί...Όταν λένε ότι πρέπει να συμφιλιωθούν με την εικόνα των 120 κιλών κι ότι οι άλλοι πρέπει να τους ερωτευτούν έτσι γιατί εκεί φαίνεται ο αληθινός έρωτας κι η αγάπη τότε κάπου το χουμε χάσει.
-
ξέρεις κάτι?? αν εσύ έχεις κόμπλεξ δεν σημαίνει πως έχουν όλοι οι άνθρωποι?Σημασία έχει αυτό που είσαι και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι να δείχνεις?
-
Δε σε καταλαβαίνω. Δε μίλησα για πρότυπα του στυλ "όλοι να βλέπουν αμερικανιές", "όλοι ν' ακούνε σκυλοποπ", "όλοι να γουστάρουν παραλιακή και σαρδέλιασμα". Είπα ότι όλοι πρέπει να φροντίζουν το σώμα τους να είναι...the way it's meant to be! Όχι υπερβολές και φέτες, αλλά όχι παραμορφωμένο με δίπλες και κοιλιές....
Αυτό είναι στάνταρ, δε χωράει αμφισβήτηση. Αν χωράει πείτε μου που. Δε βάζω τον κόσμο σε καλούπι αλλά κι ο άνθρωπος όπως πρέπει να σκέφτεται, να έχει λογική και να προβληματίζεται (το μυαλό να δουλεύει δηλαδή) έτσι πρέπει και το σώμα. Να δουλεύει και να το χρησιμοποιούμε, να το βλέπουμε και να μην κοιτάμε αλλού. Να μας αρέσει ο εαυτός μας.
-
ρε μεγαλε, μην με τρελαινεις, υπαρχει και η πιθανοτητα της αποτυχιας οταν κανεις κατι...
δεν την εχεις γνωρισει ποτε? δεν γινεται να τα βλεπεις ολα τοσο απλα!
δεν πετυχαινουν ολοι τον στοχο τους, δεν θα πεθανουμε κιολας... η προσπαθεια παντα συνεχιζεται απο οποιον γουσταρει.....
-
Δεν είπα το αντίθετο. Αλλά μην το ρίχνουμε στη φιλοσοφία και το γούστο! Υπάρχει σωστό κι είναι κάποια τάδε κιλά. Αν είσαι 25 πάνω από αυτά είναι λαθός, έξω από τη φύση του ανθρώπου όπως και να το δεις. Αν το δέχεσαι οκ, αλλά μην λένε μερικοί για καλούπια και δήθεν πρότυπα γιατί ξέρουμε ποιο είναι το φυσικό.
-
Στα 24 κιλά και 900 γραμμάρια τι είσαι;Οριακό λάθος;
Τώρα μου ήρθε στο μυαλό το στιγμιαίο λάθος...ʼσχετο....
'Οπως άλλωστε και οι κατηγοριοποιήσεις σου...
-
stargazer
Βλέπω είσαι εδώ...Είμαστε στο τσατ...Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα;
-
Ξέρεις πολύ καλά τι λέω...Μη δουλευόμαστε.
-
Μα γιατί δεν έρχεσαι από το τσατ να τα πούμε καλύτερα;Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!
-
Τελικά το μόνο που θέλουν όσοι έχουν πρόβλημα βάρους είναι να βγάλουν τους άλλους κακούς και τους εαυτούς τους σωστά κι ευαίσθητα άτομα...Κρίμα.
-
αντε μου στον διαολο μαλακα!
εισαι μεγαλο καραγκιοζακι.... σου φερθηκαμε αψογα και εσυ μας δουλευεις... η υπομονη εχει τα ορια της!
-
Επειδή αρνήθηκα να πω ποιος είμαι? Αυτό είναι το forum, ανωνυμία. Αλλιώς έχουμε και φίλους. Κρίμα...