Quote:
Originally posted by NADINE
Τάκης;
Όπως λέμε Μάκη,Τάκη,Σούλα,αγαπημένα μου κατσαριδάκια;
Του Αγίου Τακίου θα γιορτάζει;Έλα...Δε θέλω τέτοια...
Κι αν πάρει από το δικό σας σόι και βγει κορίτσι;Τι θα την κάνουμε;Τάκα;
Να γίνει και λίγο ζουμπουρλούλα να την πειράζουνε τάκα τάκα μαμ;
Αποκλείεται!Απαιτώ επανεξέταση του θέματος και προτάσεις νέες στην κρεβατοκάμαρα!
Πέρα από την πλάκα τώρα...Σοβαρεύομαι και ρίχνω ιδέα!ʼμα είναι δισύλλαβο δε θα'ταν σούπερ
να κάνετε τη μία συλλαβή εσύ και την άλλη ο καλός σου,σε κάποιο σημείο μάλιστα,που εύκολα να ενώνεστε;
Δε θέλω πονηρές σκέψεις στην σοβαρή μου πρόταση,παρακαλώ και συνεχίζω:Όπως μισό μισό του δώσατε
το γενετικό υλικό κι όπως εκείνο θα σας ενώνει κι ολοκληρώνει,ένα πράγμα...Μα πού τα βρίσκω;
Πάντως κι εγώ όταν θεωρούσα πως θα με αφορούσε η γέννα,καισαρική θα ζητούσα όπως και δήποτε!
Και για μένα(ένα ακόμα χειρουργείο στα τόσα) και για το παιδί.Εδώ καλέ,υπάρχουν γυναίκες ανάμεσα μας
(ονόματα δε λέμε-υπολήψεις δε θίγουμε)που γέννησαν παιδιά και φοβόντουσαν τον πόνο της βαριατρικής!
Μπαντγκερλάαααααααααααακι ιιιιιιιιιι:love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love:
λοιπον αυτο με το μισο μισο ονομα πολυ το εχουμε σκεφτει...αλλα δεν ξερω αν θα δειχνει ωραια...εγω θαθελα κ το ονομα του ανδρα μου αλλα ποτε δε ξερεις! ανντε να σβηνεις μετα τατου...χαχαχαχχα:saint: