χθες το γυμναστηριο ηταν κλειστο...
γιαυτ το λογο ειαπεμ με τον αντρα μου να περπατησουμε λιγακι, οποτε βγηκαμε εξω και πηραμε τους δρομους!! 40' περπατημα με γρηγορο βημα, καλα ειμαστε... σημερα γυμναστηριο και παλι!!!
Printable View
χθες το γυμναστηριο ηταν κλειστο...
γιαυτ το λογο ειαπεμ με τον αντρα μου να περπατησουμε λιγακι, οποτε βγηκαμε εξω και πηραμε τους δρομους!! 40' περπατημα με γρηγορο βημα, καλα ειμαστε... σημερα γυμναστηριο και παλι!!!
εγω ηθελα να ξεκινησω κολυμβητηριο αυριο... αλλα πρωι πρωι μου ηρθαν επισκεψεις..... απο Ρωσια....... :p πφφ εκτος και αν παω παρασκευη .... μεχρι τοτε λογικα θα μπορω..
σκεφτομαι και εγω να αρχισω γυμναστηριο, αλλα επειδη ειναι ανοιχτο αυτο που ειναι στην περιοχη μου θα περιμενω να φτιαξει λιγακι ο καιρος, προς μεσα Απριλι το βλεπω να πηγαινω... :) ζωητσα ξερεις τα δικαιολογητικα που θελει? γυναικολογο, δερματολογο... θελει κα λλο γιατρο? :)
Τελειωσα και σημερα απο Curves...
χτες:30λεπτα στεπ+κοιλιακοι!!!
1,5 ώρα κολύμπι
2,4 km στο διαδρομο
περπατημα τουλαχιστον 20-25 λεπτα το πρωι για δουλειες,διακεκομενο(εντος 2 ωρων) αλλα πολυ γρηγορο
30 λεπτα στεπ,κοιλιακοι και 2 ασκησεις ποδια!
χτες και σήμερα curves...
σήμερα curves
Curves και σημερα...
περασα να δηλωσω οτι σημερα δεν εκανα γυμναστικη κ ειμαι καλα! πριτς που θα σκασω! :D
Curves και σήμερα
για πείτε βρε κοριτσια, τι ειναι αυτο το curves?
εγω πηγα γηπεδο για τρεξιμο σημερα αλλα μετα απο 5 γύρους (2 km) επιασε ψιχαλα και γυρισα σπιτι.
οποτε στο καπακι πηγα γυμναστηριιο. τέλεια!
1,5 ώρα κολύμπι σήμερα