πέρα απο την μελλοντική ανορεξία που ίσως καραδοκεί, ο οργανισμός χρειάζεται πρωτείνες για να επιβιώσει και να ανταπεξέλθει!!
Printable View
πέρα απο την μελλοντική ανορεξία που ίσως καραδοκεί, ο οργανισμός χρειάζεται πρωτείνες για να επιβιώσει και να ανταπεξέλθει!!
ξερω δεν ειναι αστειο αλλα εγω να παθω ανορεξια????????????????????????? δεν νομιζω φιλεναδα θα σου πω εγω αν δω καμια πιτσουλα η τιποτα αλλο.......χχιιχιχιχ ομως ρε πωλινακι με τι διαθεση να φαω αν με δεις πως ειμαι και εγω δεν με αναγνωριζω θελω να περασουν οι μερες να γινω τελειως καλα και να ξανα βρω την ενεργεια μου..............ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ειμαι και φοβιτσιαρα και καταλαβαινεις.....ο χειροτερος μου φοβος παντως ειναι να εχω παντα αναγουλα απο εδω και περα θα τρελλαθω...
Για να γίνεις καλά και να βρεις την ενέργειά σου πρέπει να φας καλή μου!!!!!!!!!!!!!!! Τραστ μη, και εγώ 3μιση μήνες χειρουργημένη είμαι, τα έχω περάσει πρόσφατα.
Φτιάξε λίγο πουρεδάκι, βράσε ένα κολοκιθάκι, κάτι τέλος πάντος και φάε λίγο. Πρέπει!!!!!!!!!!
ασχετο πωλινακι μου να σε ρωτησω...ζελε φρουτων κανει να φαω???παντως πραγματικα σε ευχαριστω πολυ για ολα πωλινακι αν δεν ειχα και το φορουμ δεν ξερω τι θα εκανα θα φαω αν και φοβαμαι τι να κανω...αν ειναι να βρω την ενεργεια μου.....
Ιωάννα μου πάρε και ρώτησε τον γιατρό σου παιδί μου,ούτε ο ζελές,ούτε το κολοκυθάκι ή οτιδήποτε άλλο διάβασα μέχρι τώρα που σου είπε να τρως δεν έχουν πρωτείνες,και εμείς χρειαζόμαστε πρωτείνες!!!Πιές έστω λίγο ζουμί από κοτόπουλο,ή ψάρι ή κρέας!!!όσο ο οργανισμός σου δεν λαμβάνει αυτά που πρέπει θα νιώθεις αδύναμη!
συμφωνω με Πωλινα Ιωαννα μου. Πρεπει οπωσδηποτε να παρεις λιστα με φαγητα και σκεφτηκα και το εξης: αν ο γιατρος εχει καμια διαιτολογο που συνεργαζεται και αναλαμβανει τα περιστατικα του μηπως μπορεσει να σου αφιερωσει περισσοτερο χρονο και πιο εντατικη παρακολουθηση. Αλλα προσοχη πρεπει να ειναι διαιτολογος που εχει πειρα απο τετοιου ειδους επεμβασεις και να κουραρει τετοιους πελατες. εγω παντως απο την πριν το χειρουργειο μου βλεπω την διαιτολογο του γιατρου μου και συνεχιζω και θα συνεχισω. Ειναι διαιτολογος απο την χειρουργικη ομοδα του γιατρου μου και εξιδικευεται στις περιπτωσεις μας. Μου κανει εξετασεις μου χορηγει συμπληρωματα βιταμινων αν χρειαζεται και μου εχει διαιτολογιο ακομη και ψυχολογικη υποστιριξη. Ψαξε λιγο και αυτη την οδο γιατι πολυ στο " αερα" τα βλεπω ολα και ανυσυχω. Οχι τιποτε αλλο αλλα εχει και δρομο μπροστα σου τοσος κοπος μην παει χαμενος και προπαντων οι κινδυνοι υγειας είναι πολλοι! Με πολυ αγαπη στα λεω αυτα
Ας πω τι εφαγα και σημερα!
π: μισο τοστ γαλοπουλα-τυρι 1/3 μπανανα, 1/2 φρεντο ( αντε να δω ποτε θα το καταφερω το φρεντακι)
δ: το ιδιο
μ: λιγοτερο απο μισο μπιφτεκι, ενα κομματακι πατατα φουρνου, ενα μαρουλοφυλλο ( χαχαχαχαχαχα)
απ: 2 μικρα cookies
β: ενα μικρο μπολακι ceasar σαλατα με βινεγκρετ( οχι την αλλη τη σαλτσα την παχυντικη)
Να σας πω και τι αλλο μου ειπε χθες η διαιτολογος μου . Τις ειπα οτι εγω ψαχνω να φαω αλμυρα τον τελευταιο 1,5 μηνα και πεφτω στα πατακατια 2-3 την εβδομαδα ( αλλα οχι πολυ μια χουφτιτσα) και τις ειπα οτι εγω δεν ετρωγα πατατακια γενικα ποτε. Μου ειπε οτι ειναι λογικο επειδη αφυδατωνομαι και χανω νατριο και το σωμα ζητα να αναπληρωσει. Ειπε αντι για πατατακια που ειναι παχυντικα , να παρω τις chettos καποια που εχουν λιγα λιπαρα και 110θερμιδες το σακουλακι ή ποπ κορν, και οποτε αισθανομαι την αναγκη να μην το στερω απο το σωμα μου.
Πωλινα μηπως επειδη εκει που εισαι εσυ εχετε και πολυ ζεστη , παθαινεις και εσυ αφυδατωση?
Εννοειτε να πινουμε και οσο περισσοτερο νερο γινεται, απλα το νερο δεν αναπληρωνει το νατριο που χανουμε και ζητουμε αλμυρα.
Αυτα ελπιζω να βοηθησα.
και εγω πολυ φλου τα βλεπω μετα την επεμβαση αχ δεν ξερω τι να καω τον πηρα για διαιτολογο και μου ειπε οτι αυτος θα μου λεει τι θελω γιατι ξερει καλυτερα.........
ναι αλλα να σου λέει βρε Ιωάννα μου,νιώθω πως σε έχει αφήσει λίγο στον άερα....
καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα λοιπον εχω σημερα να σας πω νεα μου τελικα ανακαλυψαμε οτι ο πονος που ειχα ηταν μυικος...ναι ναι αληθειααα δεν ηταν το στομαχι μου αυτο που πονουσε αλλα οι μυς της κοιλιας μου εγω απο τοτε που βγηκα απο το νοσοκομειο εκανα μια βλακεια ασυναισθητα απο τον φοβο μου ρουφουσα την κοιλια μου προς τα μεσα σε σημειο να πιαστηκαν σαν να εκανα γυμναστικη ηταν αυτο που εκανα....εεεεε και καταλαβαινετε ποσο χαρηκα μπορει να ποναω αλλα δεν ειναι κατι κακο.........αχ και σημερα εφαγα το πρωι ζελε κερασι λιγο και το μεσημερι ζωμο απο κοτοπουλο.... ευχαριστω παντως ολες για το ενδιαφερον που μου δειξατε:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Όταν μετά από γυμναστική πιαστεί κάποιος μυς, μετά από 2-3 μέρες το πολύ περνάει.
Βέβαια μιλάω για γραμμωτούς μυς (ορθός κοιλιακός πχ).
Οι λείοι μυς (μυοκάρδιο, εν τω βάθει μυικές ομάδες), δεν έχουν μυικό κάματο.
Όπως και να'χει, ελπίζω να έχεις το πρώτο, αν και χλωμό το κόβω να'ναι μυικό.
Εγώ μετά από 3 τρύπες και μία τεράστια τομή, δεν είχα μυικούς πόνους, πόσο μάλλον εσύ.
Καλησπέρα λοιπόν, αλλά είμαστε και κάποια αγοράκια εδώ, μη μας αφήνετε εκτός :D
Συγνώμη για την αργοπορία καλή μου, τώρα το είδα. Ζελέ εγώ έφτιαχνα από την βδομάδα των υγρών κιόλας, αυτά που είναι για διαβητικούς. Είναι πολύ νόστημαQuote:
Originally posted by iwanna 24
ασχετο πωλινακι μου να σε ρωτησω...ζελε φρουτων κανει να φαω???παντως πραγματικα σε ευχαριστω πολυ για ολα πωλινακι αν δεν ειχα και το φορουμ δεν ξερω τι θα εκανα θα φαω αν και φοβαμαι τι να κανω...αν ειναι να βρω την ενεργεια μου.....
Απο αυριο ξεκινάω και συστημάτικά (ελπίζω δηλαδή) να σας γράφω με ακρίβια τί τρώω!!!!!!!
Χθες:
1 αραβική πίτα με ζαμπόν τυρί σε 2 δόσεις
μισή ψητή πατάτα με ψητή μοσχαρίσια μπριζόλα(60γρ) σε 2 δόσεις
1/2 γιαουρτι
1 κομματι σπιτικί πίτσα με τοματα μοτσαρέλα
1 κγ παγωτο
Σήμερα:
1 κομμάτι πίτσα
2 κορόμηλα
1 ρυζόγαλο
πατατάκια(χούφτα)
1 κομμάτι από κλαπ σαντουιτς(χωρις βουτυρο) και 3 πατατουλες τηγανητές