καρεν ρωταω για να ξερω αν η απωλεια σου θα ειναι απο τα χαπια η τη διαιτα...αλλα μαλλον καπως συνδυαστικα λειτουργουν αυτα...
αρτε ξεκινησα 76,6 πριν 10 μερες και τωρα ειμαι 74,2
Printable View
καρεν ρωταω για να ξερω αν η απωλεια σου θα ειναι απο τα χαπια η τη διαιτα...αλλα μαλλον καπως συνδυαστικα λειτουργουν αυτα...
μια χαρα!είσαι στην πρώτη φάση ακόμα δλδ...κι εγω εκει είμαι αλλα έλεγα σιγα σιγα να μπω στη δεύτερη φάση για να τρώω και κανένα ξηροκάρπιο αλλα ακόμα δεν έχω αποφασίσει.Quote:
Originally posted by LaLuna
Δεν μπορώ να κρατήσω δίαιτα πάνω από μια εβδομάδα.. προσπαθώ να το σώσω με λιγότερη ποσότητα τροφής, γυμναστική και τώρα τα kilokiller..Quote:
Originally posted by arte
μια χαρα!είσαι στην πρώτη φάση ακόμα δλδ...κι εγω εκει είμαι αλλα έλεγα σιγα σιγα να μπω στη δεύτερη φάση για να τρώω και κανένα ξηροκάρπιο αλλα ακόμα δεν έχω αποφασίσει.Quote:
το 2007 ήμουν 105 κιλά, έχασα 20 κιλά απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο μου για 6 μήνες αλλά μετά το 2010 έγινα χειρότερα 120..
στον ευατό μου η στέρηση δεν κάνει καλό.. προτιμώ να τρώω απ όλα και να χάσω αργά και σταθερά τα κιλά :)
καρεν ευτυχως η ατκινς δεν εχει στερηση ασε που εχουμε ενα σωρο συνταγες.....
αρτε εγω θα μεινω στην πρωτη μεχρι τα 68-69 κιλα....
Αν και το σκ δεν πρόσεξα τις 2 πρώτες μέρες του kilokiller έχασα μισό κιλό.. που να πρόσεχα δηλαδή.. παίρνω θάρρος από αυτό το αποτέλεσμα και συνεχίζω.. :)
κορίτσια εκτός από αναβράζοντα δισκία βγαίνει και σε καψουλες οι οποιες υποθετω θα είναι αγευστες. Σκέφτομαι να ξεκινήσω αυτεςQuote:
Originally posted by arte
χαχα τόσο χάλια το βραδυνό?καλα θα κάνουμνε υπομονη αρκεί να κάνει δουλειά! :wink2:Quote:
Originally posted by karen1985
Εγώ παιδιά είμαι στη δεύτερη μέρα... και νιώθω ήδη ξεφούσκωτη.. σε 5 μέρες που θα ζυγιστώ θα σας πω τι αποτελέσματα είχε σε μένα..
Το πρωινό και το μεσημεριανό αναβράζον είναι πάρα πολύ ωραία.. το βραδινό όμως.. με κλειστή μύτη :PP
δεν το ήξερα οτι βγαινουν και σε κάψουλες.. για να δω σε τι τιμή παιζουν.. αν δοκιμάσεις περιμένουμε εντυπώσεις..!!
Η τιμή είναι ακριβώς ίδια. το παρήγγειλα και το περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου το φέρουν.Quote:
Originally posted by karen1985
δεν το ήξερα οτι βγαινουν και σε κάψουλες.. για να δω σε τι τιμή παιζουν.. αν δοκιμάσεις περιμένουμε εντυπώσεις..!!
Όσο για τις τιμές έχω παρατηρήσει ότι γενικότερα έχει ξεκινήσει μία τάση ότι παραγγέλνεις από το σπίτι μέσω ιντερνετ να είναι αισθητά πιο φτηνό από την αγορά στο μαγαζί.
το kilokiller είχε αγορά μέσω ιντερνετ 16,99 και αν πήγαινα εγώ στο ίδιο φαρμακείο 25!!!!!!! ο άντρας μου κάνει για χρόνια καθημερινά γυμναστική και παίρνει συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες και πρωτεινες και απο εκέι που αγόραζε την μεγάλη συσκευσία 95 ? τώρα την βρήκε μέσω ιντερνετ 65 με αποστολή στο σπίτι!
βρε παιδια συστατικα εχει κοιταξει κανενας?μην παθουμε και τιποτε δηλαδη.....
paidia to xw dokimasei kai tipota...katalava meta apo xronia oti ta xapia adunatismatos den kanoun tipota dustuxws...t apotelesmata pou eida me diatrofi kai gumnastiki ap tn proto mina kiolas den emfanizodai pote ap t xapia...nomizw pws ena proion p voithaei padws einai to gslim
kali epituxia se oles:bisou:
αληθεια???ποσο καιρο τα επαιρνες????κοιτα κανενα χαπι δεν βοηθα αν δεν κανουμε και μια υποτιπωδη διαιτα, το θεμα ειναι να μας βοηθα να χανουμε παραπανω κιλα....το gslim το κανει ακριβως?
τα χάπια είναι φυτικά.. και δεν είναι ακριβώς χάπι αδυνατίσματος.. συμπλήρωμα διατροφής .. φυτικό επαναλαμβάνω..
προσωπικά εγώ επειδή δεν παίρνω τα φυτικά στοιχεία που χρειάζομαι μου κάνει καλο :)
βοηθάει και στο ξεφούσκωμα.. σε καμιά εβδομάδα θα έχω ολοκληρωμένη άποψη
λοιπόν είναι καθαρά φυτικό.. Έχει βιταμίνες c,e και όλο το σύμπλεγμα. Β. Έχει μαγνησιο κ εκχυλίσματα από φρουταφυτα κ λαχανικά...Quote:
βρε παιδια συστατικα εχει κοιταξει κανενας?μην παθουμε και τιποτε δηλαδη.....
Σου ήρθαν τελικά? πότε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις?
απο που να τα παραγγειλω χωρις μεταφορικα????στα φαρμακεια ποσο εχουν?