kalh arxi sweet ann !
Printable View
kalh arxi sweet ann !
ΚΑλημέρα, οσο καλη μπορει να ειναι :P
Πάει να με παρει απο κατω ρε κοριτσια, την Τρίτη ειχα παει σε εκθεση με αποτελεσμα στο τελος να παμε να φαμε γιατι ολη την ημερα δεν ειχαμε φαει με αποτελεσμα να φτασω τα 115,3 έχασα τα 300 και αυριο ειναι να παω στην διαιτολογο και ντρεπομαι πολύ, τι να παω αφου μαλακιστηκα :(
καραμέλα μου μην σε παίρνει από κάτω!Κοίτα πόσα πολλά έχεις καταφέρει!Εντάξει έφαγες και εσύ μια φορά,πραστράτησες,δεν έγινε και τίποτα ανεπανόρθωτο θα ξαναμπείς στο πρόγραμμά σου και όλα θα πάνε καλά.Και ΦΥΣΙΚΑ μην ντρέπεσαι που παρασύρθηκες,άνθρωποι είμαστε και έχουμε αδυναμίες και είναι λογικό να παρασυρόμαστε :rolleyes:
Quote:
Originally posted by karamela
ΚΑλημέρα, οσο καλη μπορει να ειναι :P
Πάει να με παρει απο κατω ρε κοριτσια...αυριο ειναι να παω στην διαιτολογο και ντρεπομαι πολύ, τι να παω αφου μαλακιστηκα :(
Kαραμελίτσα μου,τι είναι αυτά,που ακούω και μάλιστα από μια λιλένια ύπαρξη;Θα σε μαλώσω!
Αν κι εγώ στη θέση σου θα είχα άλλη προσέγγιση,υποστηρίζοντας πως ο αυνανισμός ΔΕΝ είναι ντροπή,
αν τόσο πια ζορίζεσαι,βάλε μια μπλούζα σαν την παρακάτω και με χαμηλωμένο βλέμμα μετανιωμένης
σαν της κοπελιάς,υποσχέσου πως δε θα το ξανακάνεις.Ελπίζω να σε συγχωρέσει,όσο πουριτανή κι αν είναι!
χαχαχαχαχα ποσο γελασα βρε ναντιν μου να'σαι καλα:smilegrin::thumbup:
Καλημερούδια,καραμελένια μου!
Ε...μα!Αρκετά με τις ενοχές,το φόβο του χωροφύλακα-διαιτολόγου,
όλο αυτό το βάρος γύρω από την προσπάθεια μας για ένα υγιέστερο σώμα.
Είσαι σε πολύ καλό δρόμο και το ξέρεις!Κι αν κάποια στιγμή σταματήσεις κάπου
να ξαποστάσεις,ανθρώπινο είναι και μην το παρεξηγείς.Τη γενικότερη στάση να κοιτάμε.
Κι εσύ δείχνεις να είσαι συντονισμένη προς τα μπρος.Δεν έβαλες και παροπίδες να μην παίρνεις
χαμπάρι τι τρέχει γύρω σου.Αντιπερισπασμοί πολλοί,προκλήσεις συναισθηματικές και σκαμπανεβάσματα...
Αυτή είναι η γλύκα της ζωής μας!Αυτή είναι κι η ύψιστη απόδειξη της δύναμης και της αποφασιστικότητας μας
για το στόχο,που επιλέξαμε!Συνέχισε το δρόμο σου κι απόλαυσε όσο μπορείς τη διαδρομή.ʼσε τη διαιτολόγο
να πηγαίνει μπροστά ως ιχνηλάτης ή δίπλα σου ως παρεούλα κι όχι από πίσω σου με το μαστίγιο να σου λέει "Ντέι"!
Καλή σου δύναμη για τη συνέχεια,που διαφαίνεται λιλένια!Να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!Φιλάκια πολλά πολλά!
Ax βρε ναντιν μου, μιλας παντα τοοοσο ωραια και γλυκα, ετσι οπως τα λες ειναι:yes:
Καλημέρα κοριτσακια μου, μπηκα για λιγο να σας πω τα νεα μου, στα κιλα εχω κολλησει αλλα εχω κουραστει παραλληλα και αποφασισα μαζι με την διαιτολογο μου να κανω 1 διάλειμμα των 10 ημερων να χαλαρωσω και να φτιαχτει και λιγο η διαθεση και να ξανασυνεχισω δυναμικα, οπότε σε 10 μερες επιστρεφω ελπίζω πιο δυνατη για να συνεχισω
Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξανά προς τη δόξα τραβάς!!!!
Καλησπέρα σας
μετα απο το 10μερο διάλειμμα επέστρεψα πιο δυνατη, αυτεσ τις 10 ημερες ξεκουραστηκα απο θεμα διατροφης και δυναμωσα ψυχολογικα, ας πουμε για τα κιλα τωρα μεχρι χθες ημουν ενταξει το ελεγχα το θεμα ειχα φατσει στα 116,7 ειχα βαλει σαν οριο τα 116 και οταν τα ξεπερνουσα προσεχα και την επομενη ημερα ολα κομπλέ, χθες λοιπον ΚΑΝΟΝΙΚΑ επρεπε να προσεξω αλλα μιας και ηταν η τελευταια ημερα ελευθεριας λεω δεν γ@@#ται, θα το ευχαριστηθω και ετσι χθες το ξεσκισα το θεμα με αποτελεσμα να φτασω τα 120,1 ναι ναι πηρα 3400 σε 1 ημερα χαχαχα
το καλο εινα οτι δεν με επηρεασε καθόλου μα καθολου ψυχολογικα και σημερα ξεκινησα δυναμικα, αποφασισα στοχους μακροπρόθεσμους να μην βαζω γιατι με πνιγουν πραγματικα, μαλλον θα βαζω μονο τους εβδομαδιαιους, θα κανω την προσπαθεια μου και οσο χανω τουλαχιστον τωρα
ΑΥΤΑΑΑ:spin:
Καραμελιτσα μου καλη νεα αρχη λοιπον μια χαρα εισαι και θα τα πας ακομα πιο τελεια...
Εγω το εχω ξαναπει απο τον καιρο που αρχισε η ζυγαρια να μου κανει τρομερα κολληματα εχω χασει τον ενθουσιασμο μου, τα κινητρα μου το σθενος μου να τα καταφερω..κουραστηκα να μην τρωω (περα ελαχιστων περιπτωσεων- που εφαγα παραπανω ) και να κουνιεται η ζυγαρια οποτε θελει κ οπως θελει..Αυτο που ψαχνω να βρω μεσα μου ειναι ολα αυτα που ενιωθα στην αρχη.Αυτο που οπως ειπε και η Penelope να με κανει να μην με νοιαζει που πειναω ή να μην πειναω απο τον ενθουσιασμο να βρω τον στοχο μου...πλεον κανω διατροφη μηχανικα και το μισω αυτο :sniffle:
για αυτο εκανα 1 δεκαημερο διαλειμμα για να ανασκουμπωθώ και να συνεχισω δυνατα, γιατι ειναι και πολλά τα κιλα και τα κανω μονη μου χωρις χειρουργειο μονο με διαιτολογο
Καραμελα μου γλυκια εισαι παραδειγμα για ολους μας πραγματικα σε θαυμαζω ...θα τα καταφερεις!!!...μου δινεις και εμενα εμμεσα κουραγιοQuote:
Originally posted by karamela
για αυτο εκανα 1 δεκαημερο διαλειμμα για να ανασκουμπωθώ και να συνεχισω δυνατα, γιατι ειναι και πολλά τα κιλα και τα κανω μονη μου χωρις χειρουργειο μονο με διαιτολογο
καλημερα κοριτσαρα μου όμορφη, πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ οταν μου λετε πως παιρνετε δυναμη απο εμενα γιατι νιωθω οτι αυτο που κανω εκτος οτι ειναι καλο για εμενα, για την υγεια μου, κανω καλο και σε αλλους ανθρωπους που ουτε καν με γνωριζουν!
Σας ευχαριστω κορίτσια, παίρνω κι εγω δυναμη απο εσας:yes:
Καλο μηνα καραμελιτσα μου...εμεις σε ευχαριστουμε :smirk:
Ανοιξη μπηκε ανεβαινει η διαθεση να κατέβουν και τα κιλακια μας