αλλα και που τα λεω εδω στον βροντο πανε...ουτε καν εγω τα ακουω...
ποιος να με καταλαβει εμενα που εχω να χασω μονο 5-6 κιλα?????????????(!!!!)
καλη συνεχεια και καλες επιτυχιες σε ολες...δεν ξερω αν θα ξαναμπω!δεν εχει πια νοημα μαλλον!
Printable View
καλη συνεχεια και καλες επιτυχιες σε ολες...δεν ξερω αν θα ξαναμπω!δεν εχει πια νοημα μαλλον!
Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι.. αν μπούμε όλοι στην ίδια λογική θα έπρεπε να είμαστε όλες στα κιλά που θέλουμε τουλάχιστον από πέρυσι :PQuote:
αν 1 μηνα τωρα ημουν πιστη στον εαυτο μου θα ημουν τωρα 51 κιλα στανταρ...γμτ!!
Εγώ το στικεράκι μου το ανεβάζω όταν βάζω γιατί με κάνει να ξεχνάω ότι έβαλα.. το βλέπω δηλαδή συγκριτικά με τα αρχικά κιλά, βλέπω ότι έχω χάσει έτσι και αλλιώς και μου δίνει δύναμη.
Είσαι λιγότερα κιλά από την αρχή του στικεριού σου. Θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη! Μη το βλέπεις σαν αρχή, γιατί το κάνεις πιο δύσκολο από ότι είναι. Αύριο ζυγίσου, ξέχνα τι έφαγες σήμερα και χθες και Συνέχισε σαν να μη σταμάτησες ποτέ!!
Η θετική σκέψη πάντα βοηθάει!
τι επαθες ρε absolute?
absolute δεν καταλαβαινω το συλλογισμο σου κοριτσι μου! ολοι οσοι προσπαθουμε να χασουμε τα κιλα μας καταλαβαινουμε και τους αλλους που εχουν κι εκεινοι να χασουν, ειτε 30, ειτε 40 ειτε 3 ειτε και ενα ακομα. γιατι σιγουρα για να προσπαθει καποιος να απαλλαγει απο καποια κιλα, σημαινει, στις περισσοτερες περιπτωσεις τουλαχιστον, οτι τον ενοχλουν και οτι η ψυχολογια του δεν ειναι καλη. οταν ομως εχεις να χασεις πολλα κιλα, ε πως να το κανουμε, εκει πλεον αλλαζει το πραγμα, γιατι δεν ειναι θεμα μονο εμφανισης αλλα πανω απο ολα υγειας. για αυτο μην το δραματοποιεις, κι αν δεν εισαι ετοιμη ψυχολογικα να τα χασεις, ξεκινα τις προσπαθειες σου οταν πραγματικα το παρεις αποφαση. και τοτε σιγουρα θα πετυχεις.
καλέ τί έπαθες?Quote:
Originally posted by absolute
αφου κανεις δεν σου μιλησε ασχημα και ολες προσπαθουμε να βοηθησουμε, γιατι τετοια αντιδραση? τι ειναι αυτο που σε πειραξε?
Μάλλον επειδή κανείς δεν της απάντησε.. Ειδικά εγώ επειδή είμαι αργή στις απαντήσεις μου (προσπαθώ να εκφραστώ όσο μπορώ καλύτερα γιατί μερικές φορές τα ξαναδιαβάζω και δεν τα καταλαβαίνω ούτε η ίδια) έγραφα την ίδια ώρα που έγραφε το τελευταίο της μήνυμα.
Absolute κοίτα την ώρα της απάντησής μου, πατήσαμε ακριβώς την ίδια reply!
σας ευχαριστω κοριτσια...καποια στιγμη(τη συγκεκριμενη κυριως) αισθανθηκα οτι και που τα λεω στο βροντο πανε...
και σαν να παραμιλαω και να μη με ακουει κανεις...ουτε καν εγω..
βγηκα εντελως και ξαναμπηκα τωρα στο σαιτ και ειδα τις απαντησεις σας...να ειστε καλα...πηρα λιγακι δυναμη απ αυτο!
οι μερες περασαν μια απο τα ιδια,να προσπαθω,να το βρισκω και να το ξαναχανω(ειδικα το σκ ως συνηθως με 5 κομματια πιτσα αργα το βραδυ,μπυρες και παγωτααα)
αυτη τη στιγμη ειμαι (παρα)φαγωμενη και με φορμα+φανελακι και χωρις παπουτσια 53,7...παλι καλα...
-300 grm...συνεχιζω με διατροφη!αυριο στανταρ θα ειμαι πιο λιγο αφου η μετρηση εγινε σημερα το πρωι αλλα χωρις να εχω παει τουαλετα 3 μερες...αλλα επιτελους!αντε να δουμε!
Eίδες δεν χρειάζεται να το βαζεις κατω ετσι ευκολα;)
γεια σου καραμελα μου!μπραβο για τα 13 κιλα σου που εχασες βρεεε!εχεις δικιο τι να πω...
και εγω εχω παρει μια κλιση προς τον κατηφορο...δεν ξερω πως!τωρα φαγωμενη αλλα χωρις ρουχα 53!νηστεια μεχρι αυριο ομως εννοειται!ζυγισμα το πρωι δεν προλαβα παλι με τη δουλεια μου μεσα γμτ!!!και ακομη τρωω οτι να ναι αλλα με λιγες θερμιδες,αν κανω πιο υγειηνα γευματα εχω ελπιδες να φτασω το στοχο μου πολυ πιο γρηγορα απο την τελευταια φορα που εκανα διαιτα(ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ) και ναι μεν ειχα χασει αλλα ειδα και επαθα για να χαθουν!
φτου φτου μη το γρουσουζεψω!
καλημερα!τριβω τα ματια μου και ξανααναιβαινω αλλα το αποτελεσμα δεν αλλαζει: 51,900!!!!!!!!!!!(χωρις ρουχα η γυμνη αληθεια!!!)
yesssssssssss!!!
Μπράβο ρε συ absolute! 3 κιλάκια μείναν όλα και όλα! Και μη μου πεις ότι δεν αισθάνεσαι ήδη θεά!!!
Τα 3 κιλάκια δεν είναι τίποτα!! Μία ελαφριά αλλαγή που πίστεψέ με μόνο εσύ θα καταλάβεις!!
Enjoy honey!
καλημερα dew!!ευχαριστωωω!τωρα κοιταζα και τη δικη σου πτωση με ελαφρα πηδηματακια!!χαχαχααα!ωραι� � ετσι ετσι!δυναμικα!!
3,9 για την ακριβεια εχω αλλα οκ!μια χαρα!νομιζω αν δεν κολλησει εδω στο κρισιμο σημειο γιατι στα 52 συνηθως τα τρωει το σωμα μου τα κολληματα μεχρι μεσα Ιουνιου να τον εχω πιασει το στοχο!!αλλα και τελος Ιουνιου να παει πλεον δε με πειραζει!
μη σου πω και μεσα Ιουλιου καλα θα ειναι!το θεμα βεβαια ειναι να διατηρηθουν κιολας αλλα θα το παλεψουμε!!
Φυσικά και θα το παλεψεις! Θα το παλέψεις και θα τα χάσεις και θα σταθεροποιηθείς μια κουκλίτσα με 4αράκι!! Αλλά θα ρίξεις και κανα δυο βουτίτσες με το μπικινάκι σου και για μας!! Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που ελπίζω όλες μας να μπορούμε να το φορέσουμε :D
(Το μισώ το καταραμένο ολόσωμο, προτιμώ να μη κολυμπήσω καθόλου παρά να το βάλω γιατι μου παγώνει την κοιλιά :( )
θα τα χασει,δεν υ-πα-ρχει περιπτωση!!εδω θα ειμαστε θα δεις!
ολοσωμο δεν εχω βαλει ποτε μονο οταν ημουν 5 χρονων που μου αγοραζε η μανα μου οτι να ναι!αλλα και παλι δε νομιζω αυτο που λενε οτι "κοβει" και καλα!φορεσε οτι γουσταρεις ΕΣΥ!η ψυχολογια στα υψη ειναι που κανει τη διαφορα!οχι σαν εμενα που και στα 50 κιλα δεν φορουσα τζιν γιατι θεωρουσα οτι με παχαινει!!!γαμω τις ψυχωσεις μου!