ʼν καταλάβεις τι γράφω θα σε πάρουν για αποκρυπτογράφηση γραμμικής Α (έχω αλλάξει πληκτρολόγιο,βιάζομαι κιόλας και τα αποτελέσματα..ευδιάκριτα!)
Printable View
ʼν καταλάβεις τι γράφω θα σε πάρουν για αποκρυπτογράφηση γραμμικής Α (έχω αλλάξει πληκτρολόγιο,βιάζομαι κιόλας και τα αποτελέσματα..ευδιάκριτα!)
Μαράκι μου δίκιο έχεις...αλλά να σου πω και την αλήθεια δεν πεθαίνω....Δηλαδή
η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από τα κιλά...απλά θέλω να χάσω βαρός...και ναι
το έχω παρει ζεστα...δεν πτοούμαι αγάπη μου εγώ!!!
Ε, όχι και να πεθάνεις...είπε, η κυρά-Μάρω της οποίας την ψυχολογική ανάταση και την απεξάρτηση από τα νούμερα των κιλών έχουν αναλάβει επιφανείς του φόρουμ...(πρβ.Νατάλι..)
ααα το Ναταλάκι κάνει την δουλειά...έλά ρε Μαρία η ευτυχία δεν είναι νούμερο....
και να σου πω την αλήθεια όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ η ζυγαριά δεν με απασχολεί τόσο...
βεβαια δεν το λες και καλό....γιατί μπορεί να ξεφύγω εντελώς....αλλά οκ!!!!
Πιτσοκόριτσο,σε χρίζω βοηθό εκπληρώσεως μου,καθώς η άτιμη παλιρροια,βλέπω,
δραστηριοποιείται σε τόπικς,όπου δε βολτάρω.Καλά το πας!Δείχνεις να την έχεις υπό έλεγχο!
Αφήνω ένα βλέμμα μου κι εγώ να αιωρείται η απειλή του...
καλημέρα Ναταλάκι μου,
εννοείται ότι είμαι βοηθός σου...η Μάρω που έχει την οικογένειά της,τα παιδάκια της,
τον άντρούλης της-που πολλοί θα ήθελαν αυτό το πακέτο με τα διπλά της κιλά- και η κουρία κάθεται και
χαλιέται για πιτσονούμερα:P...ΕΛΕΟΣ!!!
Καλημέρα...
αναγκασμένη να δίνω λόγο και στον επιστάτη(κοινώς χαφιέ) της Νάταλι, προσθέτω στην εικόνα της κυρά-Μάρως που έχει την οικογένειά της, τα παιδάκια της, τον αντρούλη της (και να τονίσω ότι ως τώρα περιγράφεις το ίδο και το αυτό πράγμα)
προσθέτω λοιπόν και τα διπλοσάγονα, τις δίπλες (και όχι τις Χριστουγεννιάτικες), τα διπλόμπρατσα και τον νόμο της βαρύτητας που όλα αυτά της τα τραβάει πεισματικά προς τα κάτω...η κουρία χαλιέται με΄αυτά...Μα δεν ντρέπεται! Που ακόμη και για να φάει μια απλή πίτσα, όπως η Ζωή, κλείνει ραντεβού μέρες πριν (έτσι που σου χάνεται κι η όρεξη)Κι αυτή γκρινιάζει!!!Τσ, τσ, τσ!
XAXAXAXA καλημέρα κουρία μου!!!!!Γκρίνια.....πρώί πρωί:punk:
Tριτη 21 Δεκεμβριου 2010Quote:
Originally posted by click
Tεταρτη 11 Αυγουστου 2010
97,3 κιλα
Κυριακη 12 Σεπτεμβριου 2010
90,7 κιλα
Κυριακη 17 Οκτωβριου 2010
86,0
Παρασκευη 19 Νοεμβριου 2010
80,3
77,6
Ρε συ κλικ!!!!!! 20 κιλα σε 4 μήνες!!!!!!! Μπράβο σου κούκλα μου!!!!! Πόσο είναι ο στόχος σου?
click πραγματικα σου αξιζει ενα τεραστιο μπραβο.κυρίως γιατί χάνεις κιλά σταθερά,με το σωστό τρόπο...
μακαρι να ξερα ρε πωλινακι.
αρχικα ελεγα 65, μετα 70(με συσφιξη ομως!!)
τελικα ιδεα δεν εχω.
[deleted]
απο το ποσο θα βοηθησει το γυμναστηριο σε μπουτια, μπρατσα και κοιλια θα εξαρτηθει ποσα κιλα πρεπει να φτασω. εχω μπερδευτει.
(η φωτο ειναι παραπλανητικη, εκτος απο προσωρινη)
εισαι πανεμορφηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!� �ι υψος εχεις?
στον τοιχο που μετρηθηκα με μεζουρα και στυλο εδειξε 1,66
φαινεσαι διμετρη στη φωτο γι αυτο ρωτησα :)