ποσο χρονων εισαι??
Printable View
ποσο χρονων εισαι??
ούτε εγώ έχω όνειρα ιδιαίτερα.θέλω να μουρθει η περίοδος από μόνη της.αυτό για αρχή.για να μπορέσω να ονειρεύομαι κ οικογένειες κ παιδιά.επίσης να τελειώνω μια κέξω με την διαταραχή μου.αυτά.κάποτε είχα όνειρο να γίνω κορμάρα αλλά έγινε εφιάλτης.
κ άσχετο.χτες είδα στον ύπνο μου οτι έκανα σεχ με τον καλύτερο φίλο του άγοριού μου κ μάλιστα οτι έμεινα κ έγγυος κ πήγα να το φορτώσω στο αγόρι μου. α κ να πω οτι το σεχ ήταν πολύ καλό στον ύπνο μου είχα αυτή την αίσθηση.κ ξύπνησα το πρωί αναστατωμένη κ με ενοχές λες κ το έκανα πραγματικά αυτό.
να πω οτι την προηγούμενη βδομάδα,είχα δει οτι ο φίλος μου τα είχε πριν από μένα με την κολλητή μου κ δεν μου τοχε πει κ σηκώθηκα έξαλλη!
μπορεί μαίρη να μην περνάς δημιουργική περίοδο και να χεις καταπιεσμένη δημιουργικότητα. μπορεί να σου χρειάζεται κάτι να πάρει φτερά η φαντασία σου,να κάνεις κάτι να σε ανανεώσει!
είμαι 23 γρανίτα!
omg!!! το σώσε γίνεται στον ύπνο σου καλέ!!!! :smilegrin:Quote:
Originally posted by bouliana
ούτε εγώ έχω όνειρα ιδιαίτερα.θέλω να μουρθει η περίοδος από μόνη της.αυτό για αρχή.για να μπορέσω να ονειρεύομαι κ οικογένειες κ παιδιά.επίσης να τελειώνω μια κέξω με την διαταραχή μου.αυτά.κάποτε είχα όνειρο να γίνω κορμάρα αλλά έγινε εφιάλτης.
κ άσχετο.χτες είδα στον ύπνο μου οτι έκανα σεχ με τον καλύτερο φίλο του άγοριού μου κ μάλιστα οτι έμεινα κ έγγυος κ πήγα να το φορτώσω στο αγόρι μου. α κ να πω οτι το σεχ ήταν πολύ καλό στον ύπνο μου είχα αυτή την αίσθηση.κ ξύπνησα το πρωί αναστατωμένη κ με ενοχές λες κ το έκανα πραγματικά αυτό.
να πω οτι την προηγούμενη βδομάδα,είχα δει οτι ο φίλος μου τα είχε πριν από μένα με την κολλητή μου κ δεν μου τοχε πει κ σηκώθηκα έξαλλη!
το θέμα είναι τώρα που το σεξ ήταν καλό να μην ξεκινήσεις να βλέπεις τον φίλο του αγοριού σου κάπως!!... μάλλον σε απασχολεί κάτι καταβάθος!!! τι να πω...
έλα ντε αυτό φοβάμαι κεγώ .απτο πρωί σφαλιαρίζομαι.
μάλλον κάτι μου λείπει!!!!! εγω το σεξ ούτε στον ύπνο μου!!! αλλά ασε μη το αναλύσω τώρα δεν είναι τις παρούσης και θα είμαστε και offtopic :starhit:Quote:
μπορεί μαίρη να μην περνάς δημιουργική περίοδο και να χεις καταπιεσμένη δημιουργικότητα. μπορεί να σου χρειάζεται κάτι να πάρει φτερά η φαντασία σου,να κάνεις κάτι να σε ανανεώσει!
Πολλά όνειρα Marry Poppins... τόσα πολλά που ώρες ώρες νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην κάνεις όνειρα, η συνειδητοποίηση του πόσο απέχει η πραγματικότητα από αυτό που ονειρεύεσαι πονάει πολύ.
ναι ε?? τελικά τι είναι καλύτερο?? να ονειρεύεσαι ή να απέχεις και να αφήνεις τη μοίρα να αποφασίζει για λογαριασμό σου??
ψάξε να το βρεις.μόνο με ψάξιμο θα το βρεις.λες να είμαι τόσο καιρό in love όχι με τον φίλο μου αλλά με τον φίλο του.???????ή είναι απλά ένα όνειρο?μήπως μοιράζομαι πολλά μαζί σας?
δε νομίζω!! καμιά φορά φταίει το ότι μπορεί σαν παρέα να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί! αλλά αν φτάσεις σε σημείο να θέλεις να το βλέπεις πιο συχνά και να σου λείπει τότε νομιζω να ανησυχήσεις!! μια παρέα είμαστε αν δεν ανοίξεις την καρδιά σου σε εμάς που συμπάσχουμε κιόλας τότε σε ποιόν?!?! :)Quote:
ψάξε να το βρεις.μόνο με ψάξιμο θα το βρεις.λες να είμαι τόσο καιρό in love όχι με τον φίλο μου αλλά με τον φίλο του.???????ή είναι απλά ένα όνειρο?μήπως μοιράζομαι πολλά μαζί σας?
:) αν δεν τα μοιραστείς με μας με ποιον θα τα μοιραστείς?????
πόσο καιρό είσαι με το φίλο σου?
μήπως είσαι και λίγο επηρεασμένη από το βιβλίο με το νίτσε που διαβάζεις??
ίσως και να μην εξηγούνται πάντα με τη λογική τα όνειρα.... ίσως και να μη σημαλινει τίποτα....
αλλά το οτι αναρωτιέσαι κάτι δείχνει!
χχαχαχαχα αλεξανδρίτα μπορεί.είμαστε΄παραπάνω από μισό χρόνο μαζί.αλλά ο φίλος του δεν μένει καν στην ίδια πόλη.τον έχω δει 2-3 φορές όλο κ όλο κ όχι πρόσφατα.αλλά ένα τέτοιο όνειρο δεν θα το λεγα στις φίλες μου πχ
πάντως για ένα διάστημα κεγώ δεν έκανα όνειρα κ ανησυχούσα γιαυτό.τώρα κατάλαβα οτι κάνω όνειρα αλλά με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους. μπορεί ναχει να κάνει με τοτι είσαι υδροχόος.χιχι
όχι δεν είμαι υδροχόος!!!!Quote:
μπορεί ναχει να κάνει με τοτι είσαι υδροχόος.χιχι
είμαι ταύρος με ορωσκόπο λέων....
μήπως ήθελες να γράψεις οτι εσύ είσαι υδροχόος?
Ρε συ εγώ εδώ κοιμόμουν με το αγόρι μου και ξύπνησα έχοντας δει τον πρώην μου στο όνειρό μου . Τι σημαίνει οτι ακόμα μου αρέσει ο πρώην?? ε όχι καμία σχέση απολύτως! Δεν σημαίνουν πάντα κάτι πονηρό τα όνειρα , μπορεί να είναι ενδόμυχοι φόβοι αλλά και να ορίζουν κάτι που σήμαινε για μας αυτό το άτομο.
(Το συγκεκριμένο όνειρο το έχω επεξηγήσει τι σημαίνει για μένα αλλά είναι πολύ Φρόιντ προσέγγιση :P:P)
για την μαίρη έλεγα καλέ.που θέλει να ονειρευτεί. α ώστε ταύρος είσαι πουλάκι μου....