ρε δε σας αρεσε καθολου η ιδεα πατατοπιτσας? εγω την ειδα και αληθορισα
ειμαι και πατατομανιακ βεβαια...
Printable View
ρε δε σας αρεσε καθολου η ιδεα πατατοπιτσας? εγω την ειδα και αληθορισα
ειμαι και πατατομανιακ βεβαια...
καλέ φυσικά και μας άρεσε. Κάποια στιγμή μάλιστα θα τη δοκιμάσω. Είχα φάει πριν χρόνια την σούπερ τελεια πατατόπιτα σε σπίτι και προσπαθούσα να βρω αντίστοιχη συνταγή αλλά καμιά δεν είχε αντίστοιχη γεύση. Για να δω αν η δική σου είναι αυτό που ψάχνω
αν ηταν πιτσα αυτο που ειχες δοκιμασει, μπορει να σου αρεσει
αν ηταν πιτα, καμμια σχεση.
νομιζω στην πατατοπιτα βαζουν ανιθο πατατα γεμιση και απεξω σφολιατα?
οχι δεν είχε σφολιάτα από οτι θυμάμαι. Είναι και χρόνια απλά μου άρεσε τρελά ο συνδυασμός των τυριών με την πατάτα και τα μυρωδικά. Έλιωνε στο στόμα σου βρε παιδί μου.
Δε με χαλάει πάντως να το δοκιμάσω και ως πίτσα.
Γενικά μου αρέσει η πατάτα αρκεί να μην είναι έντονη η μυρωδιά της παπατίλας αλλά να ενώνεται με τις άλλες γεύσεις δεν ξέρω αν με πιάνεις.
πατατα με τυρια ταιριαζει πολυ ωραια, και με λευκα και με κιτρινα!
πατατόπιτα έκανα το λάθος να φάω πρόσφατα και δεν νομίζω να ξανακουμπήσω..Βέβαια στις πατάτες δεν είμαι καθόλου φίλος ίσως γιαυτό!Αλλά Κλικάκι σαν ζύμη με το σκορδάκι και τα αρωματικά είναι πολύ του γούστου μου, οπότε αν ποτέ την φτιάξω μπορεί να την προσαρμόσω με κατσικίσιο τυρί ελιές και λιαστές ας πούμε!Και μελιτζάνα!Και μπολικη ρίγανη!Και άλλαξα τα φώτα στη συνταγή όπως κατάλαβες!
μπραβο! με λιαστες ντοματες θα ειναι ονειρο!
δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει θυμαρι, παντως εμενα μαρεσει παρα πολυ αντι για ριγανη
ναι πεθαίνω για θυμάρι, σωστή!!Και δενδρολίβανο αλλά το θυμάρι είναι το τοπ!Και το κρεμμυδάκι όιταν ψηθεί-βράσει που γλυκαίνει είναι μούρλια!Τελικά τα απλά πράγματα και υλικά είναι κ τα πιο νόστιμα!
συμφωνω απολυτα!!!
συμφωνώ. Το θυμάρι είναι από τις τελευταίες ανακαλύψεις μου. Από τότε που το δοκιμασα στην κολοκυθόσουπα το χρησιμοποιώ πολύ συχνα και δίνει υπέροχη γεύση στο φαγητό.
Και η λιαστή ντομάτα είναι λατρεμένη αλλά ρε σεις είδατε πόσο πανάκριβες είναι?
βγαζουν και no name μαρκες, αλλα δυστυχως δεν ειναι σε ελαιολαδο.
ειναι ομως αισθητα πιο φτηνα τα βαζακια σε συγκριση με τη "Γαια" πχ
αλλα ο,τι πληρωσεις παιρνεις?
αμ γιαυτο τα πηγαίνεις τόσο άψογα με την απώλεια γιατί έχεις κατα βάση προτίμηση στη μεσογειακή διατροφή και δεν τρελαίνεσαι πχ να φας ένα πιάτο φασολαδίτσα αλλά σου αρέσει σαν γευση!Οπότε τα υπόλοιπα έρχονται μονα τους!Quote:
Originally posted by click
συμφωνω απολυτα!!!
εγώ παίρνω τις σκέτες και τις βάζω σε ένα βάζο με λάδι να ποτίσουν και είναι οκ!Βέβαια κ σκέτες τις τρώω με ψωμί αλλά είναι λύσσαααααα!Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να φτιάξω homemade κάπου είχα δει συνταγη!Quote:
πουλανε χυμα σκετες?Quote:
Originally posted by POZ
εγώ παίρνω τις σκέτες και τις βάζω σε ένα βάζο με λάδι να ποτίσουν και είναι οκ!Βέβαια κ σκέτες τις τρώω με ψωμί αλλά είναι λύσσαααααα!Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να φτιάξω homemade κάπου είχα δει συνταγη!Quote:
όχι χύμα , σε σακουλάκι αλλά χωρις λάδι κ είναι εννοείται πιο φθηνές.Τώρα δεν έχω να σου πω μάρκα αλλά απο Βερόπουλο τις παίρνω!Οι τελευτ. που έφαγα μου τις έφερε ο αδελφός μου απο Ιταλία, 2 σακουλάρες τεράστιες κ τις έβαλα σε λάδι γιατί φοβήθηκα μη μουχλιάσουν μετά το άνοιγμα κ μου διατηρήθηκαν μια χαρά!Και βάζεις και λίγο θυμάρι αμα θες μαζί με το λάδι να πάρει το άρωμα:starhit:Quote:
πουλανε χυμα σκετες?Quote:
Originally posted by POZ