βγαλε και τα ρουχα και ασε τις κουρτινες ανοιχτες...εκει να δεις παρεα που θα μαζευτει...
:smug b::smug b::smug b:
χαχαχα
Printable View
βγαλε και τα ρουχα και ασε τις κουρτινες ανοιχτες...εκει να δεις παρεα που θα μαζευτει...
χαχαχα
ασε γιατι ειναι στο μπαλκονι ο διαδρομος κ πρεπει να βαλω κ μπουφαν!χιχι.τα λεμε μετα.φιλακια
αχαχαχαχααχαχαχαχαQuote:
Originally posted by spaceride
χαχαχα
η λυση κατα της μοναξιας!!!
Ριχτα!Εισαι εντελως μες το θεμα εδω κοντευουμε να στειλουμε τη Γρανιτα στους ηδονοβλεψιες χα χαQuote:
Originally posted by smart
τελικα εκανα πιο παραγωγικα πραγματα:Quote:
προσπαθω παααρα πολυ να μη φαω τη βαρεμαρα μου..
ειναι τοσο μεγαλη που θα βαρυστομαχιασω τα μαλα :p
δεν τα λεω εδω, να μη βγουμε παλι εκτος :p
ρε παιδια!Quote:
Originally posted by granita
ασε γιατι ειναι στο μπαλκονι ο διαδρομος κ πρεπει να βαλω κ μπουφαν!χιχι.τα λεμε μετα.φιλακια
πως δε σκεφτηκε κανεις ακομη να βγαλει διαφανο μπουφαν?
:starhit:
μαλλον πρεπει να ανοιξουμε νεο τοπικ "πως δεν εφαγα" χαχαQuote:
Originally posted by lessing
Ριχτα!Εισαι εντελως μες το θεμα εδω κοντευουμε να στειλουμε τη Γρανιτα στους ηδονοβλεψιες χα χαQuote:
τελικα εκανα πιο παραγωγικα πραγματα:Quote:
προσπαθω παααρα πολυ να μη φαω τη βαρεμαρα μου..
ειναι τοσο μεγαλη που θα βαρυστομαχιασω τα μαλα :p
δεν τα λεω εδω, να μη βγουμε παλι εκτος :p
χαχαχαχαχα!!!!!ασε γιατι παλια ειχαμε κ εναν γειτονα με κυαλια που κοιταζε γυρω γυρω!
σαν εκεινα τα παλια ανορακ που ηταν διαφανα... δε θυμιζε λιγο μεμβρανη φαγητου εκεινο εκει?Quote:
ρε παιδια!Quote:
Μόλις έφαγα το αίσθημα την απογοήτευσης και δεν χονεύετε με τίποτα.....
δεν τα θυμαμαι :SQuote:
Originally posted by spaceride
σαν εκεινα τα παλια ανορακ που ηταν διαφανα... δε θυμιζε λιγο μεμβρανη φαγητου εκεινο εκει?Quote:
ρε παιδια!Quote:
μολις εφαγα ενα γλυκο-κερασμα που ειχα αποφασισει οτι δε θα το φαω!!
αλλα μιας κ μου σπασανε τα νευρα απ το πρωι, η κακια smart μεσα μου με επεισε να με γλυκανω...
κ ειναι κριμα-οχι που εφαγα το γλυκο, που μου σπασανε τα νευρα- γιατι αν κ δευτερα ηρθα με καλη διαθεση στη δουλεια(που γενικα τελευταια δυσκολα ειχα καλη διαθεση για οπουδηποτε, ποσο μαλλον για τη δουλεια :P {κ οχι επειδη δε μ αρεσει να δουλευω αλλα επειδη δε μ αρεσει το εργασιακο περιβάλλον})
κ δεν θυμαμαι αν το ειπα αλλα ο κοσμος ΔΕΝ παει καλα!!
εγώ πάλι θα προτιμούσα να μην δουλεύω.μισώ την δουλειά μου αλλά μισώ πιο πολύ τις άλλες δουλειές.είναι η μόνη αλήθεια για μένα
αληθεια μπουλιανα?
εγω παιδια πραγματικα νομιζω οτι δε θα μπορουσα να ζησω χωρις να δουλευω...
τι θα εκανα?
μπουλιανα, εχεις σκεφτει πως θα περναγε η μερα σου?:eureka:
Εδώ και καιρό κάνω άτυπα γκάλοπ και ρωτάω ανθρώπους αν αγαπάνε τη δουλειά τους. Ταξιτζήδες, μαγαζάτορες, ελεύθερους επαγγελματίες, οικοκυρές (αυτές και αν δουλεύουν), όλους. Μα ούτε ένας? Ούτε ένας για δείγμα? Δε μιλάω μόνο για τη διευθέτηση του χρόνου μας, όπως η σμάρτ, αλλά για αγάπη προς αυτό που κάνουμε, για μεράκι.. Πού τέτοιο πράγμα!
Αβα νομιζω βρηκες τον πρωτο ανθρωπο που πραγματικα αγαπαει τη δουλεια του...Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αγαπη τελικα ή απλα η υπερτατη σημασια που δινουμε σε αυτο που κανουμεQuote:
Originally posted by Ava
Εδώ και καιρό κάνω άτυπα γκάλοπ και ρωτάω ανθρώπους αν αγαπάνε τη δουλειά τους. Ταξιτζήδες, μαγαζάτορες, ελεύθερους επαγγελματίες, οικοκυρές (αυτές και αν δουλεύουν), όλους. Μα ούτε ένας? Ούτε ένας για δείγμα? Δε μιλάω μόνο για τη διευθέτηση του χρόνου μας, όπως η σμάρτ, αλλά για αγάπη προς αυτό που κάνουμε, για μεράκι.. Πού τέτοιο πράγμα!